Keystone logo
© Ajman University
The University of Manchester Middle East Centre

The University of Manchester Middle East Centre

The University of Manchester Middle East Centre

Introducere

O Universitatea din Manchester Middle East Center A fost deschisă în Parcul de cunoștințe din Dubai în 2006 și a susținut peste 2.000 de studenți MBA cu normă întreagă. Este cel mai mare și cel mai rapid centru de creștere din rețeaua internațională a Universității.

Școala de afaceri a Universității din Manchester este una dintre școlile de afaceri de top din lume și The Universitatea din Manchester Middle East Center În Dubai este cel mai mare și cel mai rapid centru de dezvoltare din rețeaua internațională a Universității, oferind sprijin pentru mai mult de 2.000 de studenți MBA cu normă întreagă în toată regiunea.

Școala de afaceri are, de asemenea, o comunitate regională de aproximativ 2.500 de absolvenți și activează activ pentru a crea oportunități de networking profesionale pentru a ajuta la îmbogățirea comunității de afaceri mai largi.

În Orientul Mijlociu, Universitatea din Manchester oferă MBA de clasă mondială cu jumătate de normă pentru profesioniști cu experiență, în plus față de o serie de programe de masterat și de educație executivă și proiecte de cercetare și consultanță conduse de facultatea Universității.

Universitatea lucrează într-o serie de colaborări cu organisme profesionale precum CIMA, ACCA, IMA și PMI, precum și cu organizații din Marea Britanie, inclusiv UKTI, British Business Group și Centre britanice pentru afaceri. În plus, Universitatea din Manchester a creat o serie de parteneriate cu organizațiile din sectorul public și privat prin programul său de parteneriat strategic pentru talanți.

Alături de programele sale academice, Universitatea din Manchester găzduiește cursuri de masterat care acoperă o serie de teme legate de afaceri, ca parte a "Speaker Speaker Series", condusă de facultate de top, liberă și deschisă publicului larg.

Școala de Afaceri a Universității din Manchester a lansat prima cercetare în regiune privind creativitatea și inovarea în cadrul CCG, pentru a marca 10 ani de existență a Centrului Orientului Mijlociu în 2016.

Spațiul de creștere economică

Dubaiul și regiunea continuă să fie o zonă de creștere economică, cu o infrastructură solidă de afaceri, un mediu de afaceri sănătos și în dezvoltare, domenii de dezvoltare a competențelor care sunt susținute de guvern și întreprinderi care se confruntă cu provocările de a menține creșterea economică într-o perioadă A schimbării economice.

robert-bock-87041

Oraș dinamic și vibrant

Dubai are multe asemănări cu Manchester; Ambele sunt orașe dinamice și vibrante care s-au transformat pentru a avea un impact major asupra lumii. Manchester a fost în centrul primei revoluții industriale și este în prezent un centru de cercetare, inovare și învățare; Și Dubai este în prim-planul noului val al economiilor bazate pe cunoaștere din secolul 21.

Facilități educaționale executive

Centrul Orientului Mijlociu, cu sediul în Blocul 2B din centrul de cunoaștere, Dubai Knowledge Park, oferă spații de studiu, bibliotecă și săli de clasă pentru studenți și facultate de vizitare de la Universitatea din Manchester, precum și spații de birouri pentru echipa regională a Universității din Manchester. Coordonează și sprijină toate activitățile studenților, inclusiv ateliere de lucru extrem de interactive și intensive, efectuate de facultatea de vizitare din cadrul Universității. O expansiune recentă la centru a mărit, de asemenea, gama de facilități disponibile pentru studenți.

Absolvenții și absolvenții noștri

Suntem încântați să avem absolvenți de MBA din regiunea Orientului Mijlociu. De când primul nostru lot a absolvit în 2009, au lansat Asociația Universităților din Manchester din Orientul Mijlociu.

29 FEB: Sesiune de informare pentru Executive Education

Această sesiune online va evidenția cursurile viitoare de educație executivă din Manchester Marea Britanie, vom explica cum să vă înregistrați la cursuri.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

  • Dubai

    The University of Manchester Middle East Centre Office F116 , Block 2B, Dubai Knowledge Park, PO Box 502907, , Dubai

    Întrebări