Keystone logo
The University of Manchester Middle East Centre Manchester Global Part time MBA
The University of Manchester Middle East Centre

Manchester Global Part time MBA

Dubai, Emiratele Arabe Unite

18 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Jul 2024

GBP 39.585 *

Amestecat

* cu TVA de 5% inclusă, plătită în 4 tranșe

Introducere

Ridicați-vă aspirațiile în cadrul acestui program internațional de MBA part-time de clasă mondială, cu centrul din Orientul Mijlociu din Dubai, EAU, care se concentrează de la început pe dumneavoastră ca lider. De la antreprenoriat la finanțe internaționale, veți beneficia de cele mai recente idei și veți perfecționa abilitățile care vă vor diferenția pe piața competitivă de astăzi.

Există un singur MBA la Manchester. Indiferent de calea pe care o alegeți și de locul în care studiați, veți beneficia de aceeași facultate de renume internațional, de aceleași metode inovatoare de predare și învățare și, în mod esențial, de aceeași calificare - un MBA de la una dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din lume.

Fiecare dintre cele trei programe de MBA part-time este conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor aflați în diferite etape ale carierei lor și cu cerințe și ambiții diferite. Cu toate acestea, unele elemente ale MBA-ului din Manchester sunt comune tuturor programelor. Acestea sunt lucrurile fundamentale care fac ca MBA-ul din Manchester să iasă în evidență, indiferent de modul și de locul în care alegeți să studiați.

Admitere

Acreditări

Curriculum

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Studenți ideali

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări