Keystone logo
The University of Notre Dame, Mendoza College of Business EMBA
The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

EMBA

0 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

EMBA

Liderii de afaceri au nevoie de mai mult decat aptitudini tehnice; au nevoie de capacitate, curajul, perspectiva și caracterul de a fi lideri eficienti, strategice. Programul Notre Dame de Executive MBA, clasat pe locul 15 la nivel mondial atât de The Economist și Bloomberg BusinessWeek, învață lideri de afaceri pentru a înțelege imaginea de ansamblu și conduce succes la locul de muncă. Ei dezvolta perspectiva lor executiv, să stabilească o rețea puternică, și să învețe pentru a deveni lideri autentici respectate de cei din jurul lor.

A face un impact

Din relațiile pe care le construiesc cu alți studenți la expertiza de facultate, auzi cum bazată pe valori curriculum Notre Dame ajută Executive MBA studenți și absolvenți face o diferență pentru organizația lor și în lume, precum și.

Ce se asigură?

Curriculum-ul EMBA dezvoltă capacitatea de executiv de a gândi strategic, în timp ce clădirea abilitățile de conducere pentru care Notre Dame este celebru. Studenții sunt pregătite pentru schimbarea constantă a lumea afacerilor de astăzi, axat pe competențe critice, cum ar fi conștientizarea situației, analiza strategică, și o abordare a sistemelor, toate pentru a oferi avantaje competitive durabile.

Cursuri unice, cum ar fi de conducere executiv Integral dezvolta o perspectivă de conducere, în timp ce design Thinking & Innovation ofera perspective noi în mintea clientului. Curriculum-ul vine împreună pentru a dezvolta un lider unic Notre Dame, gata de a crea și implementa planuri strategice elastice, și capabil de a inspira pe cei din jurul lor.

Atunci când elevii Executive MBA introduce primul program, acestea sunt atribuite la un mic echipă studiu grup de persoane din diferite industrii și medii. Abordarea echipa creează un mediu colaborativ de învățare și permite studenților să impulsioneze seturi lor de calificare diferite pentru succesul maxim prin intermediul programului. Performanța în cadrul programului este determinată de succesele echipei pe proiecte, precum și performanțele individuale la examene și alte rezultate la clasă.

Alegeți din două locații

Când sunteți gata să se dezvolte ca un executiv, ai nevoie de un program care se dezvoltă pătrundere de afaceri pentru a scana mediul, competențe strategice pentru a evalua imaginea de ansamblu, și abilitățile de conducere pentru a conduce succesul în organizația dumneavoastră.

Notre Dame Executive MBA, fie prin intermediul nostru Chicago | campus Michigan Avenue la 224 South Michigan Avenue sau Notre Dame nostru | South Bend campus, oferă educația trebuie să stea cu încredere atunci când conducerea dumneavoastră este testat din orice direcție.

  • Chicago | Programul Michigan Avenue începe la jumătatea lunii ianuarie în fiecare an, și se întâlnește, la sfârșit de săptămână alternativ de 17 luni.
  • Notre Dame | Programul South Bend începe la sfârșitul lunii iulie a fiecărui an, și se întrunește o dată pe lună pentru 21 de luni.

Învățământ

Investiții pentru participanții individuali pentru programul nostru de Executive MBA este de 101.000 dolari. Bursele sunt oferite pentru programul de Executive MBA în funcție de necesitățile și merit. Școlarizare dvs. include:

  • Instrucțiuni de golf
  • Materiale educaționale (materiale de curs, manuale, software, etc)
  • Cazarea și cele mai multe mese în timpul de imersie săptămâni
  • Micul dejun și masa de prânz în zilele de clasă

Ea nu include cheltuielile de transport sau cazare pentru non-imersie săptămâni, nici nu include călătoriile internaționale.

Sponsorizare financiară corporativă nu este necesar să se aplice programul, deși este important pentru organizație să fie conștienți de participarea dumneavoastră și să susțină timp departe de birou.

criterii de admitere

Cele mai puternice solicitanții va îndeplini sau depăși aceste cerințe:

  • Cinci sau mai mulți ani de experiență semnificativă de conducere oameni, proiecte sau unități de afaceri
  • Activitate
  • O diplomă de licență sau scor GMAT acceptabilă a Comitetului de Admitere
  • Engleză ca limbă maternă sau scor care trece pe TOEFL

O dorinta de a lua GMAT, alte clase sau teste, așa cum a solicitat de către Comitetul de Admitere La primirea unui pachet complet de aplicație (inclusiv foi matricole), un membru al personalului va contacta fiecare candidat viabil pentru a programa un interviu cu senior director asociat de admitere sau Colegiul desemnată. După interviu, fiecare fișier satisfăcător candidat va fi înaintat Comitetului de Admitere. Membrii Comitetului vor revizui calificări separat și să prezinte recomandările lor. Deciziile de admitere sunt de obicei finalizate doua-trei saptamani dupa interviu.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare