Keystone logo
The University of Toledo John B. and Lillian E. Neff College of Business and Innovation Maeștri tradiționali de administrare a afacerilor (mba)
The University of Toledo John B. and Lillian E. Neff College of Business and Innovation

Maeștri tradiționali de administrare a afacerilor (mba)

Toledo, OH, Statele Unite ale Americii

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Universitatea din Toledo Programul de MBA

Una dintre cele mai bune din Midwest, programul de MBA de la Universitatea din Toledo caracteristici accesibilitatea și flexibilitatea, care vă ajută să vă extindeți abilitățile și oportunitățile fără a vă întrerupe cariera. Istoria colegiului de excelență în educație practică și relevantă bazată pe cercetare de ultimă oră și implicare în afaceri va duce cariera ta la următorul nivel:

 • Colegiul se numără printre 15% dintre școlile de afaceri din întreaga lume, care sunt acreditate de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International).
 • Colegiul UT de Administrare a Afacerilor este singura școală de afaceri acreditată de AACSB din țară pentru a oferi o specializare în vânzări profesionale la nivel de absolvent.
 • Cele mai multe dintre clasele de MBA sunt oferite pe timp de noapte, permițând studenților să completeze gradul în ritmul lor propriu, fără a întrerupe cariera lor.
 • Un MBA la UT poate fi câștigat în doar un an calendaristic prin completarea a 11 cursuri.
 • Colegiul are cel mai mare număr de facultăți pentru a primi prestigiosul premiu UT Exceptional Teaching.
 • Colegiul John B. și Lillian Neff Stock Trading Room este una dintre cele doar 30 de instituții din Statele Unite, care oferă elevilor feed-uri live și întârziate de la toate bursa de valori din lume.
 • Studenții din mediul de afaceri au acces exclusiv la patru laboratoare informatice 24/7; 108 laptop-uri wireless pentru check-out; și tipărirea gratuită a culorilor - ca să nu mai vorbim de imprimarea și accesul online la The Wall Street Journal.


Mergând dincolo de sala de clasă

În plus față de angajarea clase și membri ai facultății de experți, programul de MBA oferă oportunități și resurse speciale pentru a îmbunătăți educația și cariera ta.

 • Programul de asistare a absolvenților corporativi - Prin acest parteneriat inovativ, studenții cu înaltă calificare lucrează 16 ore pe săptămână la o companie locală, urmărind un MBA cu normă întreagă. Organizațiile recente includ ProMedica Health System, Therma-Tru Doors, SSOE, Mercy Medical, Paramount Medical și Goodwill.
 • Absolvenți de asistență - Mai mulți studenți MBA sunt angajați de colegiu pentru a asista în operațiunile de birou, de management de proiect, și de a ajuta facultate cu activități de cercetare și dezvoltare de instruire. În plus față de o bursă, asistenții absolvenți primesc o scutire pentru șase până la 12 credite de taxe de școlarizare.
 • Alumni Connections - În calitate de student MBA și viitor absolvent, veți fi conectat la rețeaua Colegiul de Administrație Business alumni. Grupul de afiliați al absolvenților colegiului a câștigat mai multe premii pentru "Afiliatul anului" de la Asociația Alumni UT pentru calendarul activ al evenimentelor sociale și implicarea continuă a colegiului.
 • Business Office Programe Office - Biroul organizează recrutarea pe campus, reluarea recenziilor, consiliere de tip walk-in, bănuiesc interviurile și Biannual Business Career Fair, care atrage peste 90 de companii.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare