Keystone logo
Thiel College Master în Administrarea Afacerilor (MBA)
Thiel College

Master în Administrarea Afacerilor (MBA)

Greenville, Statele Unite ale Americii

11 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

USD 50.430 *

În campus

* costul estimat al programului

Introducere

Thiel College oferă un program de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) care oferă o învățare experiențială valoroasă pentru profesioniștii din primele etape ale carierei lor în afaceri. Studenții MBA învață într-un program intens accelerat care se bazează pe cohorte și oferă un mediu de învățare rezidențial.

Cu o diplomă de MBA, este mai probabil să progresezi mai repede în cariera aleasă și să vezi câștiguri mai mari. Dar un MBA de la Thiel College vă oferă mult mai multe. Înveți cum să colaborezi profesional, să explorezi diferite industrii și oportunități și să dobândești abilități care pot dura ani pentru a le învăța la locul de muncă.

Formate de programe MBA

5 ani BA până la MBA

Thiel College vă face posibil să absolviți în mod convenabil un BA în Administrarea Afacerilor și un MBA în cinci ani. Acest program de studii dublă vă oferă un început înainte în cariera dvs. de afaceri, combinând educația de arte liberale cu abilitățile de management al afacerilor.

MBA accelerat

Conceput pentru profesioniști la începutul carierei, MBA-ul de management accelerat de 11 luni vă permite să vă îmbunătățiți diploma de licență. Veți beneficia de cursuri de ultimă oră, predate de profesori cu experiență în afaceri de clasă mondială. Programul nostru accelerat de MBA combină învățarea experiențială centrată pe student cu cursurile din campus.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări