Keystone logo
The Hague University of Applied Sciences Master of Business Administration (MBA) - part-time
The Hague University of Applied Sciences

Master of Business Administration (MBA) - part-time

The Hague, Ţările de Jos

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 21.999 / per year

Amestecat, În campus

Introducere

Motive pentru alegerea acestui program master

 • Cariera ta primește un impuls puternic cu o diplomă MBA;
 • MBA-ul nostru este foarte concentrat pe practica profesională și pe schimbul de bune practici cu profesori cu experiență din domeniu și din mediul academic;
 • MBA-ul nostru acordă multă atenție dezvoltării dvs. personale de leadership și abilităților profesionale;
 • MBA-ul nostru apreciază ODD-urile Națiunilor Unite și oferă subiecte precum economia circulară, durabilitatea, modele de afaceri inovatoare și managementul responsabil.

Master of Business Administration (MBA)

Astăzi, întreprinderile se confruntă cu multe provocări globale, cum ar fi schimbările climatice, urbanizarea, migrația, digitalizarea, crizele de sănătate și schimbarea puterilor economice. Prin urmare, absolvenții MBA sunt așteptați să fie complet echipați pentru a face față unei varietăți de provocări de afaceri și management dincolo de domeniile economic și financiar și ar trebui să poată veni cu soluții eficiente, dar și responsabile și durabile. Prin urmare, școala absolventă de la Haga a adoptat un accent puternic pe durabilitate, responsabilitate și antreprenoriat social în programul nostru de master. În afară de a fi un lider responsabil, un absolvent de MBA de la The Hague Graduate School este, de asemenea, un lider încrezător, capabil să aplice cunoștințele de afaceri relevante și teoria managementului combinate cu cele mai recente cele mai bune practici. Absolvenții noștri MBA ar trebui să poată analiza și rezolva problemele manageriale în mod eficient și să găsească soluții strategice viabile în situații dificile. De asemenea, aceștia vor putea iniția în mod eficient o afacere sau o inovație și vor fi obținut cunoștințe relevante și actualizate despre toate aspectele legate de a face afaceri într-o lume corporativă modernă.

De ce ar trebui să alegeți MBA cu normă întreagă la The Hague Graduate School?

Alegeți să urmați acest master cu noi din cel puțin patru motive importante: flexibilitate în alegerea programului dvs., orientare practică, locație, rețea și accentul nostru special.

Sunteți foarte angajat în acest program intensiv de masterat cu normă întreagă și nu este recomandat să aveți un loc de muncă cu jumătate de normă. Vă cerem dedicarea deplină pentru program timp de un an.

Aruncați o privire la întrebările frecvente pentru toate întrebările dvs. despre coronavirus.

Opțiunile programului

Toate programele noastre de master predate în limba engleză sunt, de asemenea, oferite în olandeză. În calitate de profesionist activ, aveți opțiunea de a face MBA cu normă întreagă sau parțială sau cu MBA predat în limba olandeză cu normă parțială. Alegeți cea mai bună opțiune care se potrivește situației dvs.:

 • Programul intensiv cu normă întreagă de 1 an, pentru studenți, mai ales la începutul carierei, cu o medie de 2-5 ani de experiență de lucru;
 • Programul de doi ani cu fracțiune de normă pentru profesioniștii care lucrează, care vizează studenți internaționali și olandezi cu cel puțin 3 ani de experiență de lucru și care trăiesc și lucrează deja în Olanda, mai ales la niveluri medii până la seniori;
 • O altă opțiune cu fracțiune de normă ar fi studierea în ritmul propriu, cu module master separate care fac parte din programul obișnuit. Această opțiune este doar pentru studenții care locuiesc și lucrează deja în Olanda. Dacă sunteți interesat de aceste masterclass-uri, vă rugăm să faceți clic aici.

Foarte practic

Fie că alegeți un MBA cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, în engleză sau în olandeză, programul de master în sine va rămâne același. De exemplu, ambele opțiuni au un accent practic și se concentrează pe leadership și dezvoltare antreprenorială, ținând bineînțeles cont de nivelul dvs. de expertiză. Toate aspectele legate de a face afaceri vor fi predate, de la strategie la marketing și inovare, de la economie la finanțe. În timpul fiecărui modul, veți afla despre probleme reale de afaceri și veți împărtăși cele mai bune practici. Veți lucra activ la analiza și rezolvarea cazurilor de afaceri actuale. La final, veți livra un proiect de integrare în colaborare cu o companie reală. Prin urmare, toate modulele noastre MBA vă vor sprijini în dezvoltarea unui lider flexibil la un nivel superior, cu o perspectivă profundă asupra problemelor globale, a factorilor de mediu și a inovației în afaceri.

Locație

Orașul Haga este Orașul Internațional al Păcii și Justiției - inima politică și culturală a Olandei. Găzduiește Palatul Păcii, Curtea Internațională de Justiție, parlamentul olandez, 115 ambasade, multinaționale precum Shell, Siemens și ING și multe ONG-uri internaționale.

Școala de absolvenți de la Haga este în strânsă cooperare cu organizațiile din regiune pentru experiența „vieții reale”, contribuția programului și pentru a menține programele inovatoare. Organizațiile internaționale vă stau la îndemână.

Campusul Universității de la Haga este situat în inima orașului, lângă mijloacele de transport în comun, facilități de locuințe și în imediata apropiere a plajei și a naturii.

Învățare și rețea

Masterul în administrarea afacerilor de la Hague Graduate School oferă mult mai mult decât subiecte legate de afaceri și management. Programul MBA are un accent internațional pe afaceri, antreprenoriat și durabilitate. Învățarea de la și cu alți profesioniști este un alt obiectiv cheie, întrucât un MBA se bazează în mod tradițional pe schimbul de bune practici cu colegi studenți dintr-o serie de industrii. Cu sălile de clasă formate din mai multe naționalități și medii culturale din întreaga lume, vă veți dezvolta într-un lider versatil, cu o perspectivă de afaceri globală fermă.

Focus special

The Hague University of Applied Sciences este o școală asociată UNESCO, acordăm multă atenție dezvoltării dvs. personale, precum și mediului și ODD-urilor Națiunilor Unite. Apreciem atât de mult responsabilitatea socială corporativă și antreprenoriatul social, încât am creat un modul special în cadrul MBA pentru aceste subiecte. Dezvoltarea leadershipului personal se desfășoară pe tot parcursul programului. Modulul de integrare de la sfârșitul programului combină toate teoriile și abilitățile din modulele anterioare într-un proiect real de consultanță.

Pentru dumneavoastră?

Un student tipic la programul nostru cu normă întreagă este cetățean mondial. Sunteți hotărât să vă mutați în Olanda timp de un an și să vă părăsiți locul de muncă (temporar) sau poate tocmai ați terminat licența în Olanda în afaceri internaționale sau un subiect de studiu conex. Ați lucrat la o companie internațională sau într-o industrie globală sau poate vă numiți deja antreprenor sau consultant independent. Limba dvs. profesională este engleza. Nivelul dvs. minim de educație este la licență. Aveți cel puțin doi ani de experiență de lucru, de preferință într-un rol de conducere sau în gestionarea propriei afaceri și sunteți interesat de subiecte globale de afaceri și management. Sunteți gata să lucrați la comportamentul dvs. de lider și să vă dezvoltați competențele profesionale la un nivel superior. Vrei să obții mai mult din tine, din munca ta și din organizația ta. Acest master cu perspectivă de afaceri internațională vă va oferi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși.

Cursuri de program

Trimestrul 1

 • Strategie: luarea deciziilor strategice pe baza studiilor de caz și a modelelor de afaceri
 • Finanțe 1: contabilitate și control financiar și managerial
 • Managementul operațiunilor: sisteme operaționale, lanț de aprovizionare, îmbunătățirea proceselor de afaceri

Trimestrul 2

 • Experiență umană: comportament organizațional, MRU și managementul talentelor
 • Economie: economie managerială, piețe globale, macro și microeconomie
 • Marketing: fundamentele de marketing, marketing digital

Trimestrul 3

 • Finanțe 2: finanțe corporative
 • Inovare în afaceri: antreprenoriat și inovație, pânză de model de afaceri
 • Dezvoltarea leadershipului personal: ateliere de leadership și proiect de consultanță finală
 • Metode de cercetare în afaceri: ateliere de teză, analize calitative și cantitative, statistici

Trimestrul 4

 • Teză: propunere de teză, teză de cercetare aplicată și apărare orală

Investiția ta

La timp:

 • Prelegeri pe săptămână: 12-15 ore (săptămână)
 • Auto-studiu pe săptămână: 24 de ore
 • Sarcina de studiu pe săptămână: 36 de ore
 • Perioada de studiu total: 12 luni

La The Hague Graduate School ne concentrăm pe oferirea de educație de calitate cu atenție personală într-un cadru mixt. Educația noastră este oferită într-un amestec de prelegeri și întâlniri online și în campus. Pentru mai multe informații despre educația mixtă de la Hague Graduate School, vă rugăm să consultați informațiile suplimentare de pe această pagină.

În bani:

 • Plata dintr-o singură dată: 21,999 EUR
 • Plata în termeni: 22.499 €
 • Cărți: 800 EUR
 • Investiție totală: 22.799 EUR până la 23.249 EUR

Bine de știut:

 • Poate fi aplicabilă o bursă. Găsiți mai multe informații despre burse.
 • Studenții olandezi sunt scutiți de TVA (btw).
 • O parte din costurile programului pot fi deductibile. Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați: belastingdienst.nl.

Cerințele de admitere

Acestea sunt cerințele pentru masterat predat engleză cu normă întreagă și cu jumătate de normă:

 • Diplomă de licență
 • Stenograma finală
 • Scorul testului la nivel de engleză (scorul minim IELTS de 6,0 la fiecare sub scor și un scor general minim de 6,5; sau test echivalent)
 • 2 ani de experiență profesională relevantă (MBA PT 3 ani)
 • Interviu obligatoriu de admisie
 • Declarație de motivație
 • Scrisoare de recomandare
 • CV / Curriculum Vitae

Limba engleză

Deoarece programele noastre internaționale de master sunt predate în întregime în limba engleză, candidații trebuie să demonstreze o bună cunoaștere a limbii engleze, atât vorbită, cât și scrisă. Puteți vizualiza cerințele de limbă engleză în acest document.

Contactați biroul de admitere ([email protected]) pentru mai multe informații.

La finalizare

După ce ați finalizat cu succes acest master:

 • Veți primi diploma acreditată de Master of Business Administration (MBA);
 • Puteți utiliza titlul Master of Business Administration (MBA);
 • Sunteți competenți în toate aspectele legate de a face afaceri pentru a vă începe propria companie;
 • Sunteți capabil să analizați, să aplicați și să creați strategii globale de afaceri inovatoare pentru a spori eficiența companiei;
 • Sunteți capabil să aplicați metode de cercetare în afaceri la practica profesională.

opinii

Un MBA cu inimă și minte

„Suntem foarte mândri să oferim un MBA cu scopul de a dezvolta liderii responsabili și antreprenorii inovatori ai viitorului. Programul nostru oferă subiecte tradiționale de afaceri și management alături de teme globale actuale. Ne propunem să oferim absolvenților MBA cu abilități profesionale puternice și un grad ridicat de auto-reglementare pentru a deveni eficienți în orice organizație. Accentul nostru internațional, perspectiva cetățenilor globali și concentrarea în rețea sunt astfel aspecte importante ale programului nostru de masterat. Sunt mândru să vă ofer această diplomă stimată pentru a vă stimula cariera profesională, fiind complet pregătit pentru viitor. "

Dr. MY Pieper-Zwaanstra
Manager program MBA

a lua legatura

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la cerințele de admitere, înscrierea sau conținutul programului, vă rugăm să verificați întrebările frecvente sau să ne contactați:

E-mail: [email protected]
Telefon: + 31 (0) 70 445 8900
(Luni-Vineri, de la 8:30 la 17:00)

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Studenți ideali

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări