Keystone logo
TIAS School for Business and Society Executive MBA la nivel mondial (IMM)
TIAS School for Business and Society

Executive MBA la nivel mondial (IMM)

18 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 52.500 *

În campus

* Taxa de școlarizare

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Nostru Maestru Global Executive of Business Administration (MBA) este în mod constant în curs de dezvoltare, pentru a reflecta noile preocupări în economia globală extrem de competitivă și integrată. Programul vă oferă acces la o platformă de neprețuit schimbul global de cunoștințe și experiență. Chiar de la început, veți prospera de dimensiunea internațională. Permițându-vă să se bazeze pe bogăția erudiției colegii dumneavoastră trebuie să ofere, modelarea în continuare să fie un lider de rotunjit, de afaceri responsabile.

  • Excel într-o experiență internațională reală. Du-te la nivel mondial, cu reședințe locală imersiune pe care le ia pentru a 6 țări pe 4 continente.
  • Bucurați-vă de o mare flexibilitate. Învață de la domiciliu, oriunde in lume. Beneficiați de tehnici sofisticate pentru a crea un mediu de studiu cu adevărat internațional, cu un corp student la nivel mondial și sincronizate și tehnologie nesincronizate a rămâne conectat cu studenți și facultate
  • Forma, retele mai diverse puternice. Construi relații strânse cu facultatea eco-culturale și colegii printr-o structură de învățare cohorta folosind sincronizate și tehnologie nesincronizate a rămâne conectat.
  • Câștiga 2 grade MBA, unul de la Universitatea Purdue din Statele Unite ale Americii și de la Tias / Tilburg University (Olanda) sau CEU (Ungaria).
  • Un AACSB (Asociația pentru Promovarea Collegiate Schools of Business) și AMBA (Asociația de MBA) gradul acreditat

Conducerea întreprinderilor de exceptie provine de la înțelegerea și angajarea eficient cu lumea din jurul nostru. Ca interesele de afaceri și diversifice și să devină mai investit la nivel global, astfel încât trebuie să lărgească ți cunoștințele stabilite și de a dezvolta perspective mai profunde. Pe plan internațional minte, luați în considerare imaginea de ansamblu. Castigarea marginea pentru a stimula schimbarea, cu toate acestea, cere expertiza bogata pe mai multe discipline, de conștientizare analitice viclean și dexteritate strategic.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare