Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Introducere

Bine ați venit la universitatea globală pentru cariere cu impact. La Tomorrow University, misiunea noastră este de a oferi cursanților competențele, rețeaua și mentoratul necesare pentru a construi o carieră cu scop și pentru a conduce tranziția către un viitor durabil.

Adaptați călătoria dvs. transformațională la misiunea dvs. unică, gândiți dincolo de limite, reimaginați viitorul și abordați provocări societale și de mediu complexe.

Tranziția către un viitor durabil începe cu tine

Programele noastre în durabilitate, inovare în afaceri, AI & tehnologii durabile, leadership și antreprenoriat vă ajută să vă descoperiți punctele forte, să vă aliniați educația cu valorile dumneavoastră și să aveți un impact semnificativ asupra lumii.

Curriculum-ul nostru axat pe impact vă oferă cunoștințele, abilitățile și rețeaua necesare pentru a aborda provocările lumii reale și pentru a conduce întreprinderile către un viitor durabil.

La Tomorrow University, vă veți alătura unei rețele diverse și favorabile de cursanți, mentori și experți din industrie care împărtășesc aceleași idei și sunt dedicați promovării schimbărilor pozitive.

Învățare flexibilă și personalizată, adaptată la misiunea dumneavoastră

Modelul nostru de învățare se aliniază cu obiectivele dvs. personale, concentrându-se pe dezvoltarea abilităților practice prin învățarea bazată pe provocări de la experți de talie mondială. Această abordare favorizează creșterea personală și vă pregătește să vă transformați atât pe dumneavoastră, cât și economia globală.

Ne folosim de știința și tehnologia de ultimă generație în domeniul învățării pentru a crea experiențe de învățare flexibile, accesibile și la cerere, echipându-vă cu scop, capacitate și comunitate. Lecțiile asincrone, fragmentate, facilitează echilibrul dintre muncă și studii, peste 80% dintre cursanții noștri lucrând cu normă întreagă în timp ce studiază.

În calitate de lideri globali în inovarea educațională, oferim un mediu de învățare complet la distanță, folosind tehnologie de ultimă generație pentru a permite învățarea socială dincolo de granițe. Platforma noastră virtuală este accesibilă de pe toate dispozitivele mobile, inclusiv Apple Vision Pro, și este îmbunătățită cu evenimente în persoană și centre urbane din întreaga lume, promovând conexiuni semnificative cu colegii, profesorii și partenerii din industrie.

De ce să învățați cu ToU?

Personalizat & Învățare orientată în funcție de scop

Adaptați-vă programul de studii la nevoile și aspirațiile dvs. în timp ce dobândiți abilități practice prin proiecte din lumea reală. În locul examenelor tradiționale, abordați provocări globale cu partenerii noștri din industrie și accesați cursuri opționale și extracurriculare care se aliniază cu scopul și obiectivele dvs.

Comunitate globală

Deveniți parte a unei rețele globale diverse de colegi, mentori din industrie și cadre universitare dedicate să facă diferența. Faceți schimb de idei, împărtășiți experiențe și colaborați cu persoane care sunt dornice să vă sprijine călătoria și să vă ajute să aveți un impact semnificativ.

Fără examene, învățare bazată pe provocări

Implicați-vă în proiecte practice care vă învață cum să aplicați cercetarea în diverse domenii și să dezvoltați soluții la probleme complexe prin experiențe practice, din lumea reală.

Departe, dar niciodată singur

Bucurați-vă de un mediu de învățare online complet integrat în care nu studiați niciodată izolat. Implică-te cu colegii de studiu, colaborează la proiecte și conectează-te prin evenimente virtuale și în persoană. Din prima zi, vă veți construi rețeaua de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele.

Relevanță pentru industrie

Lucrați cu corporații de top și experți din industrie la proiecte strategice, învățând cum să vă valorificați cunoștințele și să vă aplicați abilitățile la provocări din lumea reală.

Învățare flexibilă pentru profesioniștii care lucrează

Echilibrați cu ușurință munca, studiile și alte angajamente de viață. Cu o singură sesiune obligatorie live pe săptămână, studiați în timpul dvs. liber și în ritmul care vă convine.

Accesibil din punct de vedere financiar

Modele flexibile de școlarizare și planuri de plată (inclusiv rate lunare), fără taxe ascunse.

Oportunități de carieră

Fiți bine pregătiți pentru rolurile de astăzi și din viitor, poziționându-vă pentru avansări profesionale cu impact și satisfăcătoare.

Acreditare

Fondată la Berlin, recunoscută la nivel mondial.

Suntem o universitate germană recunoscută oficial de stat, care combină calitatea, inovarea și flexibilitatea pentru a vă asigura că primiți o experiență educațională de clasă mondială. Programul nostru Impact MBA este acreditat prin Institutul de Acreditare, Certificare și Asigurare a Calității (ACQUIN), o asociație organizațională non-profit de renume care cuprinde peste 150 de instituții de învățământ superior din Europa, recunoscând standardele riguroase de calitate impuse de Consiliul Oficial de Acreditare din Germania.

Programe de învățare revoluționare

Pasiunea noastră constă în revoluționarea educației pentru a avea un impact global. Suntem onorați să fim membri ai Leaders for Climate Action și suntem mândri că am fost recunoscuți ca "Top Innovative EdTech Institution in Europe and Globally" pentru eforturile noastre continue de inovare și excelență în domeniul educației.

Mărturii studențești

Admitere

Burse și finanțare

Întrebări