Keystone logo
Tongji University, School of Economics and Management Programul MBA Tongji-Manchester Dual Degree
Tongji University, School of Economics and Management

Programul MBA Tongji-Manchester Dual Degree

Shanghai, China

30 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul MBA Tongji-Manchester Dual Degree

Programme Overview

Universitatea Tongji și Universitatea din Manchester sunt parteneri strategici. Programul Tongji-Manchester MBA Dual-Degree a fost lansat în 2009 și combină cursurile de MBA de nivel superior de la Manchester Business School și cursurile de specialitate ale Universității Tongji în managementul proiectelor.

După finalizarea cu succes a programului cu fracțiune de normă de 2,5 ani, studenții vor primi diplome duble de MBA, respectiv de la Universitatea Tongji și Universitatea din Manchester și un certificat postuniversitar de la Universitatea Tongji.

Partner

Fondată în 1824, Universitatea din Manchester este cea mai mare universitate din Marea Britanie. Cu cel mai mare scor al activităților sale de cercetare în cadrul exercițiului de evaluare a cercetării guvernamentale din Regatul Unit (RAE) și o istorie mândră a realizărilor academice și de cercetare a 25 de câștigători ai Premiului Nobel, Universitatea din Manchester se clasează printre cele mai bune nu numai din Europa, ci și din lume. .

După 50 de ani de dezvoltare, Manchester Business School (MBS) a deținut 6 centre de peste mări, ceea ce o face o școală de afaceri de renume și de top în întreaga lume. Metoda originală Manchester a MBS se bucură de o reputație la fel de înaltă ca predarea bazată pe caz de la Harvard Business School în domeniul științei managementului.

Sondajul Financial Times din 2017 o plasează pe locul 3 al MBA în Marea Britanie, în top 10 în Europa și în top 30 la nivel mondial. Potrivit FT, studenții MBA se pot aștepta la o creștere a salariului cu 108% la trei ani de la absolvire.

Programme Features

 • Clase de dimensiuni reduse (30-35 de studenți fiecare clasă), cu cursuri livrate integral în limba engleză .
 • TOP Cursuri Global MBA +Cursuri de Specializare în Management de Proiect . De asemenea, cursurile sunt livrate sub formă de simulare de afaceri, proiect de companie și cursuri mobile etc.
 • Facultate de top și experți din ambele universități: Facultatea este formată din profesori și experți prestigioși din ambele școli cu standard academic de top și experiență bogată. Accentul este pus pe dezvoltarea abilităților soft într-un context global.
 • Călătorii flexibile de studii în străinătate: studenții sunt încurajați să-și îmbogățească experiențele participând la ateliere la unul dintre centrele internaționale (Manchester, Hong Kong, Singapore, Dubai și Brazilia). Cererile pot fi făcute conform programului lor fără nicio taxă suplimentară de taxă de școlarizare, iar subvenția de cazare va fi oferită de MBS.
 • Serviciu excelent de dezvoltare a carierei: avem o echipă profesionistă care oferă resurse abundente în ambele școli pentru dezvoltarea carierei (online și offline), cum ar fi coaching și consiliere individuală, ateliere și seminarii online globale și webinarii lunare.
 • Resurse bogate pentru absolvenți: Fiecare student poate avea acces la resursele absolvenților și la activiștii ambelor universități partenere.

Curriculum

53392_Skjermbilde_2017-06-30_kl._17.03.11.png

Vocea absolvenților noștri

CHEN Jiao: Premiul pentru absolvent remarcabil

Programul MBA Tongji-Manchester Dual Degree este cel mai bun angajament pe care l-am luat față de viața noastră profesională. A oferit rețele cu profesioniști la fel de ambițioși. Abordarea practică a asigurat o fundamentare temeinică în teoria afacerilor și posibilitatea de a testa teoriile la locul nostru de muncă. M-aș speria când se apropiau atelierele sau examenele și nu am dobândit atâtea cunoștințe atât de repede în viața mea. Dar acum, la sfârșitul acestei călătorii, am descoperit că toate aceste temeri au dispărut. Am o voință mai puternică și sunt mai disciplinat decât mă așteptam vreodată. Cred că acesta este ceea ce se numește „creștere personală”, procesul dureros de a ieși din coajă și de a deveni mai bun.

Chiar dacă nu ne-am luat o pauză de societate, acum suntem mai pregătiți să facem față. Credem că suntem liberi să reușim, dar este nevoie de greutăți și de un vis pentru a obține succesul. Educația este o călătorie de-a lungul vieții și suntem gata să provocăm convențiile, să oferim idei noi și să ne străduim neîncetat pentru îmbunătățire. Și ne vom aminti întotdeauna de unde venim, adică Universitatea Tongji --- locul care ne-a ajutat să ne modeleze.

Application Process

53540_Skjermbilde_2017-07-05_kl._00.33.28.png

Contact Us

Biroul de admitere MBA
Școala de Economie și Management, Universitatea Tongji
7/F, Clădirea Tongji A, Siping Road 1500, Shanghai 200092

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA din Frankfurt cu normă întreagă
  • Frankfurt, Germania
  • Düsseldorf, Germania
 • Part-time International MBA
  • Trieste, Italia
 • Universitatea Jinan din Singapore Programul de MBA chineză
  • Singapore, Singapore