Keystone logo
Tongji University, School of Economics and Management Tongji program internațional mba
Tongji University, School of Economics and Management

Tongji program internațional mba

Shanghai, China

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Tongji Programul International de MBA

Obținerea unui MBA Tongji Internațional: o experiență unică

Imaginați-vă că sunteți înscris într-un program MBA situat într-unul din cele mai dinamice și vibrante orașe din lume - Shanghai. Bine ați venit la Tongji MBA. Te-am așteptat.

Programul Tongji International MBA este destinat să echipeze participanții cu o înțelegere cuprinzătoare, teoretică și practică a managementului modern într-un mediu multi-cultural. Bazat pe avantajele disciplinare ale Universității Tongji, programul MBA și-a dezvoltat treptat propriile caracteristici profesionale, în special în managementul de proiect, în domeniul imobiliar, în managementul serviciilor și al operațiunilor și în finanțe.

Programul International MBA

 • Elevii vor primi diploma de MBA de la Universitatea Tongji după finalizarea cu succes a programului de 2 ani.
 • Programul începe în luna septembrie a fiecărui an și este predat în limba engleză.
 • Verificați site-ul pentru cea mai recentă actualizare a taxei de școlarizare.

Ce ne face diferit?

 1. LOCAȚIE. Suntem în Shanghai, unde oamenii care vorbesc diferite limbi izbucnesc cu inspirație creatoare. Shanghai este destinat să devină în curând noua poartă în Asia și în lume.
 2. CURRICULUM. Un program intensiv, integrat combină studii de caz, proiecte experimentale, călătorii de studiu și o gamă largă de activități. Cursul combină experiența chineză cu cunoașterea globală.
 3. FACULTATE. Pe lângă învățământul condus de membrii de rang înalt ai facultății din Tongji, programul IMBA selectează profesori din cele mai renumite școli de afaceri din lume, punându-le accentul pe abilitățile lor de predare și pe experiențele practice.
 4. Internaționalizării. Școala este acreditată de AACSB, AMBA și EQUIS și oferă programe de schimb la peste 50 de școli de renume din lume.
 5. Retele si cariere. 500 de absolvenți IMBA și 5500 de absolvenți de MBA au o rețea energetică, absolventă magnetică, din întreaga lume. Centrul de dezvoltare a carierei MBA facilitează diverse activități pentru pregătirea studenților pentru angajarea lor în viitor.
 6. VIAŢĂ. Universitatea este situată în zona centrală a orașului și există acces ușor la transportul public convenabil. În plus, există diverse societăți pe care ați putea dori să le aderați.

Profil de clasă

 • Dimensiune clasă: 30-40
 • Femeie Rate: 52%
 • Rata studenților internaționali: 17%
 • Vârsta medie: 30 de ani
 • Experienta de lucru a studentilor: medie 7,5 ani
 • Post MBA Rata de angajare: 99%

Unele puncte importante

 • Peste 60% dintre membrii facultăților din programul IMBA sunt profesori străini.
 • Aproape 100% membri ai facultății din programul IMBA au o experiență internațională și hands-on.
 • SEM este clasat pe locul 5 în cercetarea aplicată în școlile de afaceri din China.
 • 200 de membri ai facultăților din SEM. Mulți dintre aceștia dețin funcții în comitetele naționale academice și guvernamentale.
 • În ultimii cinci ani (2011-2015) s-au înregistrat 2700 de publicații (pe baza rezultatelor căutării rezultatelor căutării) de către facultatea SEM în baza rezultatelor CNKI, EI, EBSCO, FT45, UT Dallas.
 • SEM a stabilit relații de lucru apropiate cu un număr de companii de consultanță în proiecte de consultanță din întreaga lume, cum ar fi BAOSTEEL, Disney, Honeywell, HSBC, IBM, Volkswagen.

Curriculum

Modulul alte: cursuri și seminare de masterat; Proiecte de cercetare corporatista, excursie de studiu, program de schimb international, teza de absolvire. * Pot fi modificate în funcție de situația actuală.

Viața @ Tongji

Campiașul Tongji este o oază verde în inima orașului Shanghai, cu spații construite în scopuri și o rețea de spații de locuit atât în ​​campus, cât și în oraș. Cu stația Tongji situată pe linia de metrou 10, puteți călători ușor și economic în jurul Shanghaiului.

Campusul este echipat cu cea mai recentă tehnologie pentru a permite și a îmbunătăți procesul de învățare și comunicare, cu săli de clasă multimedia, baze de date de bibliotecă și sisteme de comunicații online personalizate pentru studenți și facultăți, precum și stații de proiect cu software de tranzacționare și simulare de management.

Tongji are o gamă largă de restaurante, cluburi și locuri sportive, inclusiv propriul natatoriu, sală de gimnastică și terenuri multiple pentru baschet, tenis și fotbal.

"Am găsit programul Tongji IMBA să se potrivească perfect nevoilor și așteptărilor mele: un amestec fantastic de profesori chinezi și străini cu cunoștințe și experiență excelente, un program solid și excelent bazat pe cazuri reale care se concentrează pe promovarea interacțiunii elevilor și ceea ce este mai important În opinia mea oameni fantastice prietenos, inclusiv colegii mei, profesori și personalul centrului de MBA care întotdeauna mă ajută în orice situație. "

 • Jordi Picazo Spania IMBA 2009

"Participarea la programul IMBA de la Universitatea Tongji a fost o provocare, iluminare și distracție! Nu numai că mi-a îmbogățit cunoștințele cuprinzătoare, dar și mi-a permis să fac prieteni buni și contacte fantastice de afaceri. Sunt convins că experiențele pe care le-am desprins vor avea o valoare semnificativă pentru a fi utilizate în viitoarea mea carieră. "
--Kaan Fabian Kekec Germania Inbound Exchange Student 2010

Cum se aplică?

Pentru solicitanții internaționali: Aplicație online> Prezentări ale materialelor tipărite> Interviu prin invitație> Notificare privind decizia de admitere> Confirmare înscriere Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru lista de verificare a aplicației.

Contacteaza-ne

MBA Admiterea Office
Școala de Economie și Management, Universitatea Tongji
7 / F, Tongji Clădire A, 1500 Siping Road, Shanghai 200092

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare