Keystone logo
Toulouse Biotechnology Institute, Bio & Chemical Engineering

Toulouse Biotechnology Institute, Bio & Chemical Engineering

Toulouse Biotechnology Institute, Bio & Chemical Engineering

Introducere

TBI - INSTITUTUL DE BIOTEHNOLOGIE TOULOUSE Bio & Chemical Engineering (ex. LISBP) este un laborator de cercetare fundamentală și aplicată în domeniul biotehnologiilor, situat în campusul „Institut National des Sciences Appliquées” (INSA) Toulouse. Sub supravegherea comună a INSA, CNRS și INRAE, combinând excelența științifică cu relevanța economică și societală, laboratorul este organizat în 4 departamente științifice (12 echipe) și 1 platformă tehnologică, inclusiv 3 platforme IBiSA (Infrastructuri pentru Biologie, Sănătate și Agronomie). .

Cu competențele sale foarte dezvoltate în științe ale vieții și științe ale ingineriei, unitatea implementează o strategie științifică care este multi-scală, multidisciplinară și interdisciplinară pentru a face față provocărilor bioeconomiei cu o rețea de colaborare la nivel mondial de colaboratori publici și privați.

Bazându-se pe peste 40 de ani de experiență recunoscută la nivel internațional, Institutul de Biotehnologie Toulouse, Inginerie Bio și Chimică, efectuează cercetări în inginerie catalitică și enzimatică, biologie sistemică și sintetică, fermentație, inginerie de proces și proiectare ecologică.

Consiliu de direcție TBI - ianuarie 2021

Gilles TRUAN, director

Emmanuelle TREVISIOL, director adjunct

Mathieu SPERANDIO, director adjunct

Locații

Locații
  • 135 Av. de Rangueil, 31400, Toulouse

Întrebări