Keystone logo
Touro University Graduate School of Business Master of Business Administration (MBA)
Touro University Graduate School of Business

Master of Business Administration (MBA)

New York, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 910 / per credit

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

Astăzi, economia orientată spre servicii prezintă managerilor o gamă formidabilă de produse noi, tehnologii în curs de dezvoltare și piețe emergente. Lumea globalizată promovează mai multe parteneriate internaționale și fuziuni decât oricând. Ne-am dezvoltat specializările pentru a face față schimbărilor în ceea ce privește modul în care și unde facem afaceri.

Vă vom ajuta să dezvoltați o înțelegere nuanțată a celor mai recente oportunități și provocări în mediul de afaceri global.

Cei mai mulți studenți finalizează programul nostru de 42 de credite în 2-3 ani cu un program cu fracțiune de normă. Oferim șapte domenii de specializare:

antreprenoriat

Specializarea în antreprenoriat oferă o bază pentru antreprenorul de succes prin examinarea conceptelor cheie organizaționale și manageriale. Elevii descoperă noi modalități de a combina resurse, lansând proiecte solo și acțiuni semnificative, căutând capital de risc și finanțare angelica și stabilind strategii de inițiative antreprenoriale

Contabilitate judiciară

Specializarea în contabilitate criminalistică ajută studenții să dezvolte abilitățile de bază necesare pentru a preveni, identifica și detecta frauda. Această diplomă orientată către practicieni îi familiarizează pe studenți cu practicile de investigare, prevenire și raportare esențiale pentru contabilitatea criminalistică.

Management general

Specializarea în managementul general pregătește studenții să gestioneze inițiativele de afaceri, organizaționale și culturale într-un mediu de afaceri global tot mai complex. Programul integrează teoriile, modelele și cele mai bune practici fundamentale din diverse discipline, inclusiv antropologia, psihologia și sociologia, pentru a dezvolta perspectivele globale ale studenților și înțelegerile practice privind gestionarea oamenilor și productivitatea în mediile globale.

Managementul resurselor umane

Specializarea în managementul resurselor umane pregătește studenții ca contribuitori de afaceri printr-un curriculum integrat de afaceri și management al resurselor umane. Această specializare dezvoltă managementul resurselor umane și abilități orientate spre afaceri asociate cu atingerea obiectivelor organizaționale și culturale.

Managementul sănătății

Specializarea în managementul asistenței medicale oferă profesioniștilor un curriculum multidisciplinar care integrează concepte cheie, modele și cele mai bune practici din afaceri, managementul asistenței medicale și programele conexe. Programul se concentrează pe tendințele și problemele în domeniul sănătății și sănătății publice, cum ar fi îngrijirea gestionată, legea și etica, managementul și economia, antreprenoriatul și marketingul.

Finanțarea afacerilor internaționale

Specializarea în finanțarea afacerilor internaționale este concepută pentru studenții care doresc să urmeze un studiu intensiv al problemelor de afaceri globale sau care planifică o carieră în domenii precum comerțul internațional, întreprinderile internaționale sau finanțele internaționale. Această specializare oferă o cunoaștere aprofundată a diferitelor discipline de afaceri, o înțelegere a influențelor multiculturale în întreprinderile internaționale și o conștientizare a problemelor etice într-o economie globală.

Marketing

Această specializare oferă pregătire în teorie și creativitate avansate de marketing, precum și cunoștințe de ultimă oră în rețelele digitale și sociale. Absolvenții sunt pregătiți să intre și să gestioneze departamentele de marketing și organizațiile antreprenoriale, precum și să se comercializeze pe piața muncii în continuă schimbare.

Toate specializările încep cu cursuri de bază care oferă o viziune largă asupra conceptelor fundamentale de afaceri. Apoi, studenții urmează cursuri avansate în specializarea aleasă și încheie cu un curs final.

197947_16099-20230823-111701-ACBSP2.jpg

Universitatea Touro din New York oferă studenților internaționali:

  • Paritate de școlarizare: Studenților internaționali li se oferă aceeași școlarizare rentabilă ca și rezidenții statului New York, o raritate printre universitățile accesibile din SUA.
  • Cadru vibrant NYC: campusul nostru de ultimă oră este poziționat în inima Manhattanului, chiar în Times Square.
  • ROI puternic: obțineți un grad ridicat de rentabilitate a investiției (ROI) în afaceri. După absolvire, luați-vă diploma de MBA sau de master în afaceri și pătrundeți pe o piață a muncii din orașul cu cele mai mari salarii medii din SUA pentru angajarea dvs. de formare practică opțională (OPT) după absolvire.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări