Keystone logo
Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Introducere

CINE SUNTEM NOI?

Această instituție a fost construită de un grup de educatori globali cu experiențe din întreaga lume. După ce am văzut schimbările constante cu care se confruntă lumea afacerilor și cauza principală a educației tradiționale, am decis să acționăm. Această instituție a fost concepută și condusă de educatori pasionați cu experiențe din universități de top din întreaga lume, cum ar fi Universitatea Stanford și Pace din SUA, Universitatea din Liverpool și Școala londoneză de afaceri și finanțe din Marea Britanie, Universitatea de Afaceri Internaționale și Economie și Universitatea din Beijing în China, Școala de Afaceri Grenoble din Franța, Universitatea Global U21 din Singapore, Universitatea de Studii Profesionale din Ghana, Universitatea Chulalongkorn din Thailanda și multe alte instituții de top din regiunile respective.


Dezvoltarea holistică individuală

INSTITUTUL TRANSCONTINENTAL AL ​​ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

Noi integrăm călătoria dvs. educațională cu un plan individual de dezvoltare . Aceasta începe de la înscrierea inițială a cursantului în instituția noastră și se dezvoltă continuu prin fiecare modul. Unele dintre evoluțiile conștiente includ inteligența emoțională, încrederea și capacitățile de inovare. Înainte de a începe un modul, profesorii dvs. integrează nevoile personale de dezvoltare în procesul de învățare înainte de a intra în prima clasă. Nu începeți niciodată ca un individ necunoscut care face parte dintr-o listă de studenți. Sistemul nostru integrat de dezvoltare holistică individuală accelerează ritmul dezvoltării pe măsură ce progresați prin fiecare modul.

VS.

ALTE UNIVERSITĂȚI

Dezvoltarea integrată a studenților nu este prezentă în majoritatea universităților, o dezvoltare mai puțin holistică. Profesorii încep fiecare modul în care îi văd pe elevi ca pe o "martoră" , fără să știe de nevoile sau obiectivele unice ale fiecărui student. Dezvoltarea dvs. începe de obicei de la "0" cu fiecare semestru.


Articole și publicații

Dezvoltați eficient abilitățile corecte
Cum vă puteți depăși potențialul?
Trei moduri de a obține loialitatea angajaților și păstrați-vă performanții de la plecare

Locații

  • Mosta

    Transcontinental Institution of Higher Education 145, ‘Hodon Ward’, Triq il-Waqqafa, il-Mosta, MST4492 Malta, , Mosta

Întrebări