Keystone logo
Trinity College Dublin – MBA programs

Trinity College Dublin – MBA programs

Trinity College Dublin – MBA programs

Introducere

Despre noi

Bine ați venit la Trinity Business School.

Absolvenții noștri beneficiază de faptul că au câștigat o diplomă de afaceri de ultimă oră de la o universitate care este cunoscută și foarte bine clasată în întreaga lume. Trinity este pe locul 1 în Irlanda și printre cele mai importante universități globale.

Misiunea noastră

Suntem școala de afaceri a unei universități de renume mondial, aflată în centrul orașului Dublin, o capitală internațională și un hub pentru afaceri globale. În acest context, suntem dedicați educației și cercetării relevante pentru studenți și organizații care inspiră un set de minte axat pe îmbunătățirea afacerilor și a societății bazate pe gândire creativă și critică, conștientizare etică și valori, cunoștințe de ultimă oră și comportament profesional.

Valorile noastre

Valorile noastre ne angajează într-un mediu liberal în care independența gândirii este protejată și în care toți sunt încurajați să devină împliniți realizându-și potențialul de a îmbunătăți afacerile și societatea într-o manieră care implică „a pune mai mult decât a lua”.

Viziunea noastra

Pentru a deveni o școală de afaceri cu o consecință mai mare prin creșterea la o suită completă International Business School și aprofundarea ADN-ului nostru prin realizarea a cinci obiective cheie ;

 1. Educația s-a concentrat pe cariera și performanța în afaceri.
  Programe care creează cariere deosebite pentru absolvenții noștri și performanță excelentă pentru afacerile în care sunt angajați. Absolvenții noștri învață managementul de ultimă oră din lumea reală, atât de la cercetători de vârf, cât și la manageri și antreprenori performanți de afaceri.
 2. Un set de valori - „introduceți mai mult decât scoateți”.
  Avem o viziune profundă și responsabilă a termenului „performanță în afaceri”, care creează o conștientizare dincolo de profit, pentru a include impactul afacerilor asupra economiei și societății. Ne așteptăm ca absolvenții noștri să „aducă mai mult decât scot” din economie și societate de-a lungul carierei.
 3. Dezvoltarea personală și bunăstarea studenților noștri.
  Oferim oportunități studenților noștri de a explora și de a-și dezvolta afacerile și potențialul personal pe programele noastre de licență, precum și pentru a le pregăti pentru o existență în carieră sănătoasă în mediul de lucru dinamic, dar adesea stresant.
 4. Un mediu educațional real de afaceri.
  Universitatea este situată chiar în centrul vibrantului și prietenosului oraș Dublin. Suntem învecinate cu Centrul de servicii financiare irlandeze (IFSC), capitalul industriei digitale europene, sediile de gestionare a sectorului public și sectorul public, comerțul cu amănuntul în centrul orașului, industriile pentru servicii profesionale și sectoarele industriei culturale din Irlanda. Pur și simplu, avem corporații globale de ultimă oră și noi proiecte de înaltă performanță la poarta noastră. Ne bazăm într-o universitate extrem de antreprenorială și oferim studenților educația de care au nevoie pentru a excela în afaceri noi și consacrate. Un hub antreprenorial va fi situat în centrul noii noastre clădiri de școli de afaceri și le oferim deja elevilor oportunități excelente de a dezvolta noi proiecte.
 5. Cercetări riguroase care servesc și evaluează în mod critic afacerea.
  Crearea și diseminarea cercetării care abordează întrebări care servesc și implică în mod critic practica de afaceri reale și politica publică.

Locații

Locații
 • College Green, , Dame Street

Întrebări