Keystone logo
TU Wien Academy for Continuing Education

TU Wien Academy for Continuing Education

TU Wien Academy for Continuing Education

Introducere

Din 2005, Academia pentru Educație Continuă (ACE, fostul Centru de Educație Continuă) a fost contactul central pentru învățământul postuniversitar la TU Wien. Într-o lume care este din ce în ce mai modelată de tehnologie, îi sprijinim pe participanții noștri (absolvenți ai TU, precum și specialiști și manageri) în atingerea obiectivelor lor individuale și în modelarea viitorului nostru. Prin cunoștințele conferențiarilor noștri renumiți, depășim decalajul dintre cercetare și afaceri și combinăm cunoștințele științifice cu aplicabilitatea practică. În acest fel, vă perfecționăm abilitățile individuale și vă sporim în mod durabil perspectivele profesionale și private.

Echipa noastră așteaptă cu nerăbdare să vă întâlnească și să vă susțină cu idei interesante, noi și experiența noastră de lungă durată în învățământul postuniversitar.

Asigurarea calității în învățământul postuniversitar

Integrată în sistemul de management al calității al TU Wien, Academia pentru Educație Continuă a implementat în plus un sistem propriu de asigurare a calității pentru cursurile sale universitare. Acest lucru ține seama de caracteristicile speciale ale învățământului postuniversitar și asigură îndeplinirea obiectivelor de calitate în predare și servicii.

Sigiliile de calitate recunoscute completează calitatea înaltă a cursurilor postuniversitare de la TU Wien și fac conștientizarea asigurării calității în exterior. Certificările externe obiective sau acreditările permit compararea internațională cu alte programe și sunt criterii esențiale de orientare și decizie pentru candidații potențiali atunci când aleg cursuri de formare continuă de înaltă calitate.

În prezent, programele selectate ale Academiei pentru Educație Continuă sunt acreditate de următoarele instituții:

  • FIBAA ("Fundația pentru acreditarea administrării afacerilor internaționale")
  • ASIIN ("Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik eV)
  • RICS ("Instituția regală a expertilor agreați") și
  • CEPI („Consiliul european al profesiilor imobiliare”)
  • QUESTE-SI („Sistemul de calitate al universităților de știință și tehnologie pentru o industrie durabilă”)

2446_akkreditierungen_1.jpg

Locații

  • Vienna

    TU Wien Academy for Continuing Education Operngasse 11/017, 1040 , Vienna

Întrebări