Keystone logo
Tulane A B Freeman School of Business Full-time MBA
Tulane A B Freeman School of Business

Full-time MBA

New Orleans, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 55.663 / per year *

În campus

* Taxele de școlarizare pentru MBA pot fi modificate și sunt actualizate în fiecare primăvară pentru anul universitar următor.

Introducere

Programul de MBA cu normă întreagă de la Tulane merge mult dincolo de principiile fundamentale de afaceri pentru a vă pregăti să faceți față provocărilor de-a lungul carierei.

Veți învăța să luați decizii bazate pe date, cu o bază solidă în domeniul analizei, și veți deveni un lider etic și orientat spre viitor, cu principii ESG integrate în cursurile dumneavoastră. Prin intermediul oportunităților noastre exclusive de învățare experiențială, inclusiv gestionarea activă a portofoliilor de acțiuni, redactarea rapoartelor de investiții pentru companiile cotate la bursă, efectuarea de studii de piață pentru startup-uri și consultanță cu întreprinderile mici, veți dobândi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă transforma cariera și comunitatea. Toți candidații sunt luați în considerare pentru finanțarea burselor care acoperă până la 100% din taxa de școlarizare.

STEM desemnat

4 Concentrații

Experienta practica

Pregătire cuprinzătoare

Învățarea experimentală

În cadrul cursului de bază de afaceri, veți dobândi experiență practică în domeniul negocierilor, al conducerii și al consultanței în cadrul unor stagii de o săptămână și al unor cursuri semestriale. Cursurile opționale vă vor permite să vă scufundați mai adânc cu proiecte specifice domeniilor dvs. de interes.

Alfabetizarea datelor

Toți studenții vor dobândi o bază în domeniul analizei printr-o secvență structurată de cursuri în primul an, oferindu-le cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lua decizii solide bazate pe date ca viitori lideri. Studenții care doresc să se scufunde mai adânc pot obține o specializare sau o concentrare care îi va învăța abilități mai avansate.

Mediu, social și guvernanță

ESG este esențială pentru toate întreprinderile pentru a asigura transparența, a reduce riscurile și a fi administratori responsabili pentru viitorul nostru. Cu principiile ESG împletite în cursurile dumneavoastră și cu cursuri opționale specializate pe tema sustenabilității, veți fi pregătiți să gestionați crizele în vremuri din ce în ce mai perturbatoare.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări