Keystone logo
Tulane University School of Medicine

Tulane University School of Medicine

Tulane University School of Medicine

Introducere

Educație, cercetare și îngrijire pentru pacienți: vindecăm comunitățile

Unul dintre cele mai recunoscute centre de educație medicală din țară, Tulane University School of Medicine este un centru vibrant pentru educație, cercetare și servicii publice. Tulane University School of Medicine este a doua cea mai veche școală medicală din Deep South și a 15-a cea mai veche școală medicală din Statele Unite. Școala de Medicină Tulane este complet acreditată de Comitetul de legătură pentru educația medicală.

Misiune

Îmbunătățim sănătatea umană și favorizăm comunități sănătoase prin descoperirea și traducerea celor mai bune științe în practica și educația clinică; pentru a oferi servicii de îngrijire a pacientului de cea mai înaltă calitate și a pregăti următoarea generație de lideri remarcabili clinici și științifici.

Viziune

Să fie o școală distinctă, preeminentă intensivă de cercetare, care transformă sănătatea prin descoperire, învățare pe tot parcursul vieții și îngrijire medicală centrată pe pacient.

Valorile de bază

Responsabilitate

Compasiune

Calitate

Colaborare

Integritate

Diversitate

Creativitate

Unul dintre cele mai recunoscute centre de educație medicală din țară, Tulane University School of Medicine este un centru vibrant pentru educație, cercetare și servicii publice. Celebrând 175 de ani de la înființare în 2009, Școala de Medicină Tulane este a doua cea mai veche școală medicală din Deep South și a 15-a cea mai veche școală medicală din Statele Unite. Citeste mai mult

Obiectivele programului de învățământ

Îngrijirea pacientului

Cunoștințe pentru practică

Învățare și îmbunătățire bazată pe practică

Abilități interpersonale și de comunicare

profesionalism

Practică bazată pe sisteme

Colaborare interprofesională

Dezvoltarea personală și profesională

Angajare și servicii comunitare

Inceputul

New Orleans, situat într-un climat subtropical și cu unul dintre cele mai aglomerate porturi internaționale din lume, a fost vulnerabil la toate tipurile de boli infecțioase virulente în 1834. Când Colegiul Medical din Louisiana și-a publicat prospectul în același an, esențialul dintre obiectivele sale a fost „pentru a conduce avansarea științei și tratamentul rațional al bolii”. Citeste mai mult

Descoperire și traducere

Școala de Medicină Tulane s-a distins prin descoperire și traducere, precum și în educație. În 1932, Dr. Michael E. DeBakey a absolvit Școala de Medicină Tulane și a început o carieră distinsă în chirurgie cardiovasculară. În calitate de student în medicină, a cercetat și proiectat pompa cu role, care a devenit o componentă esențială a mașinii de plămân cardiac care a condus la o intervenție chirurgicală.

Locații

  • Tulane Avenue,1430, 70112, New Orleans

Întrebări