Keystone logo

Tallinn University of Technology

A logo

Introducere

O viziune a societății actuale este inovatoare, antreprenorială, avansată din punct de vedere tehnologic și deschisă lumii și aceasta este ceea ce Tallinn Unversity of Technology (TalTech) solicită prin studii și cercetări la nivel înalt la nivel internațional.

La TalTech, puteți experimenta viitorul fără a păși într-o mașină a timpului. Aici, educația satisface toate lucrurile digitale!

Aici realizăm lucruri reale și le dezvoltăm pe loc de la zero. Proiectele prezentate acoperă vehicule cu conducere automată, sateliți studenți, e-Pavemen t (pavaj rutier care produce electricitate solară), inteligență artificială pentru a crea rute personale pentru turiști și multe altele. Oferim o oportunitate de a studia într-un campus digital modern, unde multe dintre cele mai recente tehnologii sunt testate și implementate zilnic. Una dintre inițiativele noastre recente - TalTechDigital - leagă digitalizarea de educație, făcând TalTech cel mai inovator campus din țară.

Programe de studiu moderne

Programele de studiu TalTech și mediul de învățare se dezvoltă constant. Profesioniști cu experiență din sectoarele private și publice sunt implicați și consultați pentru a crea programe care să răspundă celor mai noi nevoi ale pieței forței de muncă . Mai multe dintre laboratoarele universității au fost recent reînnoite și din ce în ce mai multă predare se face prin canale electronice. Ingineria și IT-ul merg mână în mână în TalTech, care se reflectă în programele noastre moderne de studiu care combină strâns cele două domenii. De-a lungul anilor, inginerii TalTech au dezvoltat soluții inteligente și durabile pentru multe probleme pertinente în Estonia.

Programele noastre oferă educație de înaltă calitate prin combinarea studiilor aprofundate și a laboratoarelor creative . Astfel, veți obține cea mai bună experiență practică pentru educația și cariera dumneavoastră. Puteți găsi un program potrivit pentru cariera dvs. cu programe recunoscute internațional în:

  • Școala de tehnologii informaționale
  • Școala de afaceri și guvernare
  • Școala de Inginerie
  • Școala de Științe

Reuniți studenți, oameni de știință și antreprenori

La TalTech, apreciem cooperarea cu întreprinderile și întreprinderile. Pentru multe companii, precum și pentru autoritățile publice, suntem adesea primul punct de contact pentru găsirea de soluții la o varietate de întrebări organizaționale și de dezvoltare a produselor. Centrul nostru de inovare și afaceri Mektory reunește cercetători, studenți și antreprenori oferind tinerilor inspirație, cunoștințe și resurse pentru a crea și dezvolta start-up-uri studențești și alte idei de afaceri inovatoare.

TalTech este un lider de opinie academic, precum și pilotul ingineriei și tehnologiei estone . Curajul de a se schimba, voința de a evolua și dorința de a avea discuții bazate pe cunoștințe fac din TalTech un grup de reflecție în discuțiile academice.

Credem că un nivel ridicat de cercetare și studii academice, precum și libertatea academică, sunt absolut cruciale. Astfel, TalTech este prima universitate din Estonia care oferă un model de carieră academică bazată pe funcționare.

Clasamente

Locații

  • Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5, 19086, Tallinn

Întrebări