Keystone logo
Tallinn University of Technology MBA în management antreprenorial
Tallinn University of Technology

MBA în management antreprenorial

Tallinn, Estonia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline *

Aug 2024

EUR 7.000 / per year **

În campus

* cetățeni din afara UE; 1 iunie - cetățeni din țările UE/SEE și Elveția

** 3500 EUR pe semestru - valabil atât pentru cetățenii UE/SEE, cât și pentru cei din afara UE

Introducere

Programul MBA permite participanților să își dezvolte competențele de management antreprenorial pentru a deveni manageri de top de succes în companii internaționale.

  • Programul MBA este acreditat de AMBA. Aceasta plasează programul în topul global de 2% și este prima acreditare prestigioasă de acest fel din Estonia și din statele baltice.
  • Dezvoltarea profesională a participanților este susținută de un coach, care va lucra cu participantul individual pe tot parcursul studiilor sale de MBA.
  • Programul oferă o combinație bună de cunoștințe teoretice combinate cu o pregătire practică orientată spre rezultate. Până la finalul studiilor se va realiza un proiect de management antreprenorial
  • Programul este livrat de cea mai mare și mai internațională Școală de Afaceri și Guvernanță din Estonia.
  • Acesta oferă numeroase oportunități pentru întreprinderile nou înființate, diverse concursuri de modele de afaceri și școli de vară internaționale. Cursurile opționale pot fi, de asemenea, urmate online la universitățile EuroTeQ (de exemplu, la Universitatea Tehnică din Danemarca și la Universitatea Tehnică din München).
  • O oportunitate excelentă de a construi rețele, prietenii și conexiuni pe tot parcursul vieții, care sunt vitale pentru viitorii lideri de afaceri.
  • Programul oferă flexibilitate: este predat în sesiuni de 3 zile față în față și sesiuni online care au loc o dată pe lună, ceea ce permite participanților să locuiască și să lucreze în afara Estoniei.
  • Programul poate fi finalizat în 1,5 ani.
  • La finalizarea studiilor de MBA, veți primi o diplomă oficială de masterat, care nu este eliberată în multe țări.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări