Keystone logo

University of Algarve

A logo

Introducere

Bine ați venit la Târgul virtual UALG !

Provocarea pe care o reprezintă distanța socială face posibil, în mod curios, să fim cu toții mai apropiați.

Oricine de oriunde, orice loc din țară sau din lume, va avea ocazia să viziteze Târgul virtual UALG (folosiți același link ca mai sus) și să afle despre ofertele noastre pentru anul universitar 2020/2021.

Ce te așteaptă?

Timp de două săptămâni, participanții vor putea vizita un pavilion interactiv, unde standurile din toate școlile superioare și colegiile vor fi disponibile cu materiale pentru publicitatea ofertelor de instruire pentru consultare și descărcare. Fiecare stand va oferi, de asemenea, un chat live în care participanții pot pune întrebări. Târgul virtual va deschide și spațiu pentru sesiunile de prezentare a cursului, transmise prin videoconferință. Săptămâna 15 - 19 iunie va fi dedicată cursurilor TeSP, licențelor și masteratului integrat, în timp ce săptămâna 22-26 iunie va fi dedicată cursurilor postuniversitare și masteratului. Vino să descoperi, să explorezi, să îndoiești, să simți și să alegi University of Algarve !

De ce să alegeți University of Algarve ( UALG )?

University of Algarve (Portugalia) este o universitate publică tânără, cu o populație de studenți aproape de 9.000 și care are peste 700 de cadre didactice universitare. În ultimele trei decenii, University of Algarve a consolidat legătura stabilită cu afacerile regionale și cu organizațiile publice și private, încurajând transferul de cunoștințe și contribuind la dezvoltarea durabilă, cu un impact pozitiv în întreaga comunitate.

învățământ

Înființată în trei campusuri, două în orașul Faro și unul în Portimão, University of Algarve oferă cursuri în șase domenii tematice: Arte, Literatură și Istorie; Științe Inginerie; Științele vieții, Pământului, Marinei și Mediului; Medicină și Științele Aliate; Științe sociale, educaționale și formare profesională; și economie, management și turism. Studiile în aceste domenii includ studii universitare și postuniversitare (master și doctorat).

Cercetare

Cercetarea de la University of Algarve se desfășoară în centre de cercetare dinamice și proeminente, care generează inovare și valoare adăugată care sporesc cercetarea și dezvoltarea în diferite domenii precum științele marine, biologie și biomedicină, electronică și telecomunicații, literatură, istorie, comunicare și arte . Laboratoarele sale sunt deschise lumii, recrutând cei mai buni tineri cercetători din diferite domenii de cercetare de excelență.

Internaționalizarea

Recent, a existat o creștere semnificativă a studenților străini din peste 80 de țări datorită strategiei de internaționalizare a University of Algarve . Din populația de 8000 de studenți, 20% sunt studenți străini, dintre care aproape jumătate sunt la universitate în baza acordurilor bilaterale și a programelor de cooperare, în special Erasmus și Erasmus Mundus. Calitatea și diversitatea de masterat și doctorat european, combinate cu cursuri postuniversitare deschise studenților din întreaga lume, explică amploarea acestei mobilități.

Locație

Situat în partea cea mai sudică a Portugaliei, una dintre cele mai turistice regiuni din Portugalia, Universitatea are două campusuri universitare situate în Faro (capitala regiunii, cu un aeroport internațional, stadion sportiv, spital central) și unul în Portimão, Algarve orasul principal.

Facilități de asistență

Toate campusurile oferă săli de clasă specifice, laboratoare computerizate și multimedia, săli de spectacole, biblioteci și săli de studiu și de ședință. Accesul la internet wireless este disponibil în toate campusurile. Cu cazare în săli de reședință pentru peste 600 de studenți, mai multe cantine și cantine în diverse campusuri, servicii medicale și activități culturale și sportive, University of Algarve a înregistrat o creștere semnificativă în ceea ce privește populația studenților, facilitățile moderne și calitatea și diversitatea programe oferite.

Locații

  • Universidade do Algarve UAlg Rua da Universidade 81, 8005-139, Faro

Întrebări