Keystone logo
UBC IMBA in Shanghai

UBC IMBA in Shanghai

UBC IMBA in Shanghai

Introducere

UBC UBC claseaza printre universitatile de top la nivel mondial, dar care sunt factorii care au propulsat această creștere? Care este povestea lui UBC? UBC brand este o idee mare despre universitate care a fost dezvoltat cu comunitatea UBC pe o perioadă de doi ani (2007-09). Conceptul rezultat reflectă răspunsul emoțional oamenii trebuie să universitate, că acest loc este, spre deosebire de orice alt: UBC este un loc de minte. Brand UBC lui, un loc de minte, a fost dezvoltat pe parcursul unui proces de doi ani consultativ (2007-09), care sa implicat studenți, facultate, personal, absolventi, prieteni, și donatori. Provocarea: de a descoperi ceea ce face UBC unic. Procesul nu a fost despre crearea unui nou logo. Acesta sa axat pe articularea ideea mare despre UBC că încapsulează sensul de energie și posibilitatea de pe campusurile noastre. Mulți participanți au subliniat mediu UBC de deschidere, care a contribuit la crearea unui sentiment de dinamica loc nici un alt universitate poate pretinde. Sauder School of Business Sauder Școala de Afaceri este una dintre cele mai mari scoli de afaceri din lume academice. Situat în Vancouver, Canada poarta la Pacific Rim, Sauder oferă o perspectivă de afaceri global la o răscruce dinamice ale piata internationala. Dedicat predare riguroase și relevante, programele noastre genera lideri de afaceri care conduce industrii și organizații de schimbare și de formă în întreaga lume. Sauder se angajează să fie un lider international în crearea și aplicarea de cunoștințe de afaceri, și la promovarea succesului pe tot parcursul vieții pentru elevii și absolventii nostri. UBC International MBA (IMBA) UBC International MBA este un 20-luni, program part-time predat în parteneriat cu Colegiul Antai de Economie și Management la Universitatea Jiao Tong din Shanghai în Shanghai, China. Acest program unic de caracteristici de clasă mondială UBC facultate, un curriculum premiat recunoscute de Ministerul chinez al Educației, și două săptămâni de studiu în Vancouver, Canada.

Ce veți învăța Ca un student IMBA UBC, veți câștiga:

o perspectivă de management general bazate pe o înțelegere solidă a zonelor funcționale de afaceri cheie și interdependența lor un pe scară largă, abordare strategică la nivel înalt la afaceri de luare a deciziilor lucrul în echipă, abilități de comunicare și de conducere dezvoltate prin rezolvarea problemelor, proiecte de grup și de prezentare.

Locații

  • Shanghai

    Shanghai International MBA Office South Building 104 Antai College of Economics & Management Shanghai Jiao Tong University Fahua Zhen Road Campus 535 Fa Hua Zhen Road, 200052, Shanghai

    Întrebări