Keystone logo
UBI Business School Master of Business Administration (MBA)
UBI Business School

Master of Business Administration (MBA)

1 Years

Engleză

La zi, Part time

20 Sep 2024

Oct 2024

EUR 28.500 / per year *

Amestecat

* 19.950 EUR pentru cetățenii SEE și 28.500 EUR pentru cetățenii din afara SEE

Introducere

Programul MBA

UBI Master of Business Administration (MBA) îmbunătățește cunoștințele de management și abilitățile de conducere ale absolvenților pentru a face față provocărilor din ce în ce mai complexe care se vor găsi în mediul de afaceri extrem de digital, interconectat și global de mâine.

Absolvenții de MBA de la UBI sunt lideri de calitate, cu o viziune de perspectivă, o conștientizare profundă a modului în care organizațiile creează valoare și a modului în care deciziile lor de afaceri le influențează holistic mediul. Absolvenții noștri sunt pregătiți să implementeze strategii inovatoare, cu un accent internațional clar datorită înțelegerii profunde a economiei digitale și a valorilor puternice de cetățenie atât la nivel personal, cât și la nivel corporativ.

În 2023, UBI Business School este o școală de afaceri de top 30 la nivel mondial, deoarece programul său comun EMBA a obținut o calificare generală prestigioasă de 5 stele (Excelent) în sistemul de rating QS renumit din punct de vedere academic, cu 5 stele suplimentare pentru excelență câștigate în trei categorii importante. : Capacitatea de angajare, Predare și Învățare online.

Diferența UBI

Program de MBA de conducere cu accent pe managementul tehnologiei

 • Programul abordează provocările internaționalizării, economiei digitale și bună cetățenie personală și corporativă, cu accent pe managementul tehnologiei
 • Oportunitatea de a participa la Venture Creation Lab al UBI. Prin îndrumarea antreprenorilor și lucrând cu simulatoare, studenții învață cum să dezvolte seturile de abilități și echipele de management potrivite pentru a crea companii inovatoare bazate pe tehnologie.

Ecosistemul/mediul de învățare HyFlex care promovează flexibilitatea și experiențe practice

 • Consolidează implicarea studenților prin reducerea perturbărilor din viața lor profesională și personală
 • Maximizează calitatea învățării prin valorificarea utilizării tehnologiei, depășind limitările predării complete în campus
 • Reflectați realitățile de lucru hibride actuale și viitoare în multe domenii profesionale

Rețele extinse de companii consacrate care participă la program

 • Angajament profund cu organizațiile locale și regionale, extinderea rețelelor profesionale ale participanților
 • Stagii valoroase și oportunități de angajare

Experiență globală în afaceri

 • Facultăți și profiluri de studenți foarte diverse, cu > 25 de naționalități reprezentate în program
 • Călătorie internațională de afaceri la London School of Economics sau Singapore/Shanghai
 • O rețea puternică de companii europene și asiatice
 • Ateliere de lucru pe piața mondială și întâlniri cu practicieni

Concentrare personalizată pentru a sprijini mai multe traiectorii de carieră

 • Clase mici de 30-35 de elevi pentru toate modurile de livrare
 • Alegerea unui proiect de management integrativ conceput pentru a sprijini următoarea etapă a creșterii carierei tale
 • Coaching individual pentru sprijinirea creșterii și dezvoltării individuale
 • Gama de ateliere de servicii de carieră incluse în program
 • Accent pe construirea comunității, învățarea la egal la egal și munca orizontală similară companiilor

Facultate de talie mondială și resurse online

 • Combinație de practicieni cu experiență de nivel superior cu peste 15 ani de experiență profesională în companii internaționale de top și cadre academice din universități de renume mondial (de exemplu LSE, IE Business School, Warwick, Bristol etc.)
 • Studii de caz și simulatoare de la Harvard

Experiență în afaceri internaționale la LSE din Marea Britanie sau Babson College din SUA.

Experiență în afaceri internaționale

Ca program global de MBA, UBI colaborează cu instituții de top, cum ar fi London School of Economics și Babson College, pentru a oferi tuturor participanților o experiență internațională de afaceri de o săptămână.

Experiența în afaceri internaționale este un element de neprețuit al programului de MBA, care completează studenții care învață prin ateliere oferite de aceste instituții academice prestigioase și expunerea directă a funcționării interioare a companiilor internaționale datorită partenerilor corporativi ai UBI Business School . Acest element al programului este inclus în taxele de școlarizare MBA (excluzând zborurile și cazarea).

Dincolo de această experiență unică, UBI oferă studenților și oportunități de a participa la excursii opționale de imersiune în afaceri în Singapore sau Shanghai.

Singura diplomă de MBA în parteneriat cu o universitate britanică din Belgia

Din 2012, UBI Business School a susținut programe academice în parteneriat cu Middlesex University London, o universitate britanică cu o moștenire distinsă de excelență și inovație în învățământul superior. Este una dintre primele 100 de universități tinere din lume (Times Higher Education) și primele 10 universități transnaționale (Times Higher Education) din lume.

Viziunea Middlesex este să fie remarcabilă la nivel internațional în predare și cercetare. Universitatea are o reputație pentru predarea și cercetarea britanică de cea mai înaltă calitate, care face o diferență reală în viața oamenilor și o abordare practică și inovatoare pentru furnizarea de soluții de afaceri.

Acesta este un program dezvoltat, furnizat și evaluat de o instituție parteneră și calitate asigurată de Universitatea Middlesex. Studenții primesc un premiu Middlesex la finalizarea cu succes.

Grade acordate la absolvire

Odată cu finalizarea cu succes a programului postuniversitar, absolvenții vor obține o diplomă britanică de la Universitatea Middlesex din Londra: Master of Business Administration (MBA).

Admitere

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Studenți ideali

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări