Keystone logo
UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

Introducere

Directorii de top din industrie oferă continuu contribuții Merage School despre modul în care își văd industriile respective în schimbare prin impactul tehnologiei. Curriculum-ul nostru transformat reflectă noile nevoi de afaceri din lumea contemporană, concentrându-se pe idei acționabile și construind un nou set de competențe potrivite erei digitale. Abilitățile de luare a deciziilor bazate pe experiență sunt integrate în curriculum, luând decizii bazate pe date în prim plan. Componentele de învățare prin experiență continuă să ofere educație în lumea reală, permițând echipelor de studenți să se cufunde în proiecte valoroase cu companii din zonă.

Situată în inima „Tech Coast” din județul Orange, Școala Merage este înconjurată de o rețea de afaceri de ultimă generație într-un ecosistem în evoluție de firme tehnologice, inclusiv Amazon, Google și Western Digital, plus firme experte în digital, inclusiv Capital Group, Disney, Experian, Hyundai, Pacific Life și Taco Bell. În acest mediu, Școala Merage pregătește elevii pentru forțele tehnologice disruptive pe care le vor întâlni ca viitori lideri de afaceri.

Plan strategic

Agilitatea este cheia supraviețuirii în economia noastră globală în schimbare rapidă. Școala de Afaceri Paul Merage dezvoltă și echipează liderii cu abilități critice de afaceri și de conducere necesare pentru a reuși prin programe care sunt adaptate continuu pentru a aborda oportunitățile și provocările sociale, tehnologice și economice în continuă schimbare din lumea noastră digitală. Oferim trei programe dinamice de MBA, un Master în Contabilitate Profesională, Master în Finanțe, Master în Inovare și Antreprenoriat, MS în Business Analytics, MS în Management Biotehnologie, MS în Management în Inginerie, Doctorat și diplome de licență în afaceri care se concentrează pe creative și critice. abilități de gândire, luare a deciziilor strategice, leadership, inovare și colaborare prin experiențe la clasă și la fața locului cu probleme de afaceri din lumea reală. În timp ce Școala Merage este relativ tânără (înființată în 1965), a crescut rapid pentru a se clasa în mod constant printre primele 5% dintre toate programele acreditate de AACSB prin recrutare excepțională de studenți, facultate de clasă mondială, o rețea puternică de absolvenți și relații strânse cu ambele. directori de afaceri individuali și corporații globale. Combinăm punctele forte academice, diversitatea și cele mai bune tradiții ale Universității din California cu spiritul antreprenorial de ultimă oră din Orange County, în inima Coastei Tech din California de Sud.

Viziune

Pentru a fi în fruntea educației și cercetării în rândul școlilor de afaceri preeminente la nivel global.

Misiune

Dezvoltați lideri transformaționali competitivi la nivel global într-o comunitate diversă, colaborativă, centrată pe studenți, în care excelența academică și aplicația practică se unesc.

Identitatea noastră strategică

Suntem o școală de afaceri care se angajează să deservească studenții noștri, absolvenții, partenerii de afaceri și comunitățile academice. Împreună împărtășim o identitate strategică de bază.

  • Cine suntem: suntem ambițioși. Ne este foame intelectual. Avem o chemare de a oferi excelență educațională, punând în valoare diversitatea, colaborarea, incluziunea și respectul. Sărbătorim atât tradiția academică a Universității din California, cât și spiritul nostru inovator ca unul dintre cele mai tinere campusuri ale sale.
  • Ce facem: Oferim leadership gândit și pregătim profesioniști pentru a genera valoare pentru o viață - pentru viitorul afacerilor și al societății, la nivel local, național și global.
  • Unde o facem: suntem inima comunității de afaceri din Orange County, California; un ecosistem vibrant cu acoperire globală. Ca atare, suntem într-o poziție unică pentru a atrage savanți, studenți și parteneri, pe plan intern și internațional.
  • Cum o facem: promovăm colaborarea studenților, facultăților, universității și comunității noastre. Excelăm prin oferirea accesului la programele, profesorilor și personalului nostru și creștem în cadrul acestora. Inovăm operațional pentru a ne asigura că rămânem relevanți și rentabili într-o lume în schimbare rapidă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

Locații
  • Irvine, CA 92697-3125, 92697, Irvine

Întrebări