Keystone logo
UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Introducere

UCD Michael Smurfit Graduate Business School este cea mai importantă școală de afaceri din Irlanda și centrul de cercetare. Oferim o gamă largă de programe de afaceri postuniversitare care îi echipează pe studenți să devină liderii de afaceri ai viitorului.

Succesul nostru se datorează unui angajament neclintit față de excelență. Suntem una dintre cele mai puțin de 90 de școli din întreaga lume care dețin o acreditare triplă din partea organismelor de acreditare din SUA, Europa și Marea Britanie.

Cine suntem noi

Succesul UCD Smurfit School este atribuit unui angajament neclintit față de excelență. Suntem clasați la nivel global și deținem prestigioasa triplă acreditare din partea organismelor de acreditare din SUA, Europa și Marea Britanie.

Una dintre pietrele de temelie ale reputației noastre ca una dintre cele mai importante școli de afaceri din lume este calitatea și expertiza facultății noastre. La Școala UCD Smurfit, recrutăm academicieni de renume din întreaga lume, creând un mediu didactic și de cercetare divers și stimulant. Avem cel mai bun mix de oameni studenți, profesori și personal profesionist pentru a vă inspira imaginația și a vă stimula creativitatea în cel mai bun mod posibil.

De ce Smurfit?

UCD Michael Smurfit Graduate Business School este o comunitate de educație și cercetare dinamică, cu cadre universitare, personal și studenți de renume mondial din întreaga lume, care contribuie la vibranta capitală comercială a Irlandei din Dublin. De la influențarea politicii de afaceri internaționale până la crearea de algoritmi inovatori pentru a face bancile de zi cu zi mai sigure, profesorii și cercetătorii noștri sunt în fruntea inovației în afaceri.

Unul dintre factorii cheie de luat în considerare atunci când cercetează o școală de afaceri absolventă este calitatea. Calitatea este evidențiată la Școala UCD Smurfit prin domenii precum acreditările noastre, clasamentele internaționale, gradul de angajare a absolvenților, facultate, cercetare, absolvenți și corpul nostru studențesc. Recrutăm studenți de cea mai înaltă calitate din întreaga lume care formează nucleul comunității noastre și stau la baza călătoriei educaționale interesante la Școala UCD Smurfit.

Clasat la nivel global

Programele noastre sunt clasate în mod constant în top 100 din lume de Financial Times și The Economist Intelligence Unit. Aceste clasamente ne compară cu școlile de afaceri de elită din lume și contribuie la o reputație internațională remarcabilă în rândul academicienilor, angajatorilor și liderilor de afaceri.

Triple Accredited

Suntem singura școală de afaceri din Irlanda și una dintre grupurile de elită de școli din întreaga lume, care deține tripla coroană de acreditare din trei centre de afaceri și excelență academică - AACSB (SUA), AMBA (Marea Britanie) și EQUIS (Europa). Mai puțin de 1% din școlile de afaceri din întreaga lume sunt triple-acreditate. Acreditările noastre sunt un semnal de calitate din partea colegilor independenți internaționali și sunt o garanție că studenții vor primi un grad de înaltă calitate, recunoscut la nivel internațional.

Excelenta academica

Una dintre pietrele de temelie ale reputației noastre este calitatea și expertiza facultății noastre de 100 de membri, compusă din specialiști de predare de vârf în materii care acoperă disciplinele de bază ale afacerilor și managementului, recrutați din întreaga lume. Vocile și expertiza lor influentă sunt solicitate, iar facultatea noastră contribuie în mod regulat la mass-media naționale și internaționale. Sunt lideri internaționali, cu 20% din facultatea noastră publicată în reviste FT50 și 10% au publicat de 3 ori sau mai mult în reviste FT50. În plus, deși 30% din facultățile noastre sunt femei, ele sunt responsabile pentru 65% din toate publicațiile.

Oamenii noștri

Cu o cohortă diversă de peste 1.100 de studenți din peste 70 de țări, oferim studenților noștri posibilitatea de a lucra și de a învăța de la cei mai buni și mai strălucitori din întreaga lume. Personalul nostru dedicat oferă sprijin și îndrumare elevilor, asigurându-se că călătoria lor educațională este bogată și împlinită.

Rețeaua globală de absolvenți

Eforturile de implicare au dus la una dintre cele mai bune comunități ale absolvenților școlilor de afaceri din lume, cu peste 98.000 de profesioniști din întreaga lume, în peste 40 de capitole internaționale, care sunt implicați activ în studenții și programele noastre. Mulți dintre absolvenții noștri sunt lideri de afaceri nu numai în comunitatea lor, ci și în întreaga lume în companiile de top din lume. Absolvenții noștri beneficiază de o gamă largă de resurse și de sprijin din partea echipei noastre dedicate de absolvenți și au posibilitatea de a-și construi rețeaua globală cu alți absolvenți și comunitatea de afaceri mai largă.

Impactul carierei

Absolvenții noștri sunt foarte solicitați, în medie 84% dintre studenții noștri de masterat angajați în termen de 6 luni de la absolvire (sursa: primul raport de destinație) și 86% dintre absolvenții noștri de MBA cu normă întreagă au fost angajați în termen de 3 luni de la absolvire. (Sursa: FT Global MBA Ranking 2020). Absolvenții din programul MBA și-au văzut salariile crescând în medie cu 68% în termen de trei ani de la finalizarea MBA (Sursa: FT Global MBA Ranking 2020).

Campusul nostru frumos

Amplasată lângă satul litoral Blackrock, UCD Smurfit School este situată la mai puțin de 10 km sud de centrul orașului Dublin. Campusul nostru unic și frumos oferă facilități de primă clasă pentru studenții noștri pentru a studia, relaxa și socializa în împrejurimile unei proprietăți de epocă magnifice.

Gama de programe

Fiind cea mai importantă școală de afaceri din Irlanda și centru de cercetare, oferim un MBA clasat la nivel global, o gamă largă de masterat în afaceri specializate, un program de doctorat de vârf și o suită de programe de dezvoltare executivă recunoscute la nivel internațional. Ne evaluăm în mod constant programele pentru a satisface nevoile unei lumi în schimbare rapidă.

Predand si invatand

Ne străduim să oferim studenților noștri o educație holistică, insuflându-le dorința de a învăța și de a crea, de a pune întrebări și de a raționa, de a inova și de a contribui la societate la toate nivelurile. Cultivăm gânditori și acționari informați, agili, critici și etici și creăm oportunități de a învăța din perspective diverse în diverse setări, printr-o bogată varietate de programe, predare și cercetare. Procedând astfel, permitem învățărilor transformative studenților noștri.

Focus global și diversitate internațională

Membru al rețelei Global Network of Advanced Management (GNAM) a 30 de școli de afaceri, inclusiv Yale, INSEAD și LSE, Școala UCD Smurfit oferă studenților o perspectivă globală unică. Aproximativ 50% dintre studenții noștri sunt internaționali, reprezentând peste 70 de țări din întreaga lume, adăugând o dimensiune interculturală binevenită și importantă vieții și învățării la Școala UCD Smurfit.

Dublin, Irlanda

Irlanda este o economie deschisă orientată global. Populația noastră vorbitoare de limbă engleză, prietenoasă și bine educată a atras companii globale în TIC, social media, produse farmaceutice și finanțe, inclusiv companii precum Google, Facebook, Intel, Apple și Microsoft, care colaborează cu noi și angajează absolvenții noștri. Suntem mândri că avem unul dintre cele mai bune sisteme de învățământ din lume și o reputație recunoscută la nivel internațional pentru calitatea academică.

148202_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

Misiunea și viziunea noastră

Foarte implicată la nivel local, național și internațional, viziunea UCD este să fie cunoscută în întreaga lume ca Universitatea Globală a Irlandei; în ceea ce privește gama noastră cuprinzătoare de discipline, în ceea ce privește acoperirea și impactul cercetării și inovării noastre, în experiența noastră educațională holistică, în diversitatea comunității noastre și în angajamentul nostru cu toate sectoarele societății și cu toate regiunile lumii.

Misiunea noastră: Educați, sprijiniți și inspirați

  • Pentru a sprijini dezvoltarea societății irlandeze și internaționale prin educarea viitorilor lideri de afaceri la cele mai înalte standarde internaționale de calitate.
  • Pentru a inspira și a facilita studenții să-și atingă întregul potențial și să-și maximizeze contribuția pozitivă la afaceri și societate, atât în Irlanda, cât și la nivel global.
  • Pentru a ajuta afacerile să servească mai bine societatea la nivel global prin furnizarea de cercetări inovatoare și de impact.

Viziunea noastră - Un viitor pe scena globală

  • Să fii un lider global în educație și cercetare în afaceri, oferind în mod constant cele mai înalte standarde internaționale de calitate și fiind recunoscut drept una dintre cele mai bune 50 de școli de afaceri din lume.
  • Pentru a excela și a inova cu un avantaj internațional distinctiv în domeniile relevante la nivel global, cum ar fi afacerile digitale și viitorul serviciilor financiare.
  • Pentru a redefini continuu modul în care se învață și se învață afacerile pentru a inspira următoarea generație de lideri din lume și pentru lume.

Clasamente și acreditări

UCD Smurfit School este singura școală de afaceri din Irlanda și una a unui grup de elită de școli din întreaga lume care deține „tripla coroană” de acreditare din cele trei centre de afaceri și excelență academică, EQU IS, AACSB și AMBA. În ultimii cincisprezece ani, programele noastre au fost clasate în mod constant de prestigiosul Top 1. Global Times și Economist Rankings.

Clasamentele și acreditarea noastră sunt dovezi ale calității și ne compară cu cele mai bune școli de afaceri din lume.

Locații

  • Blackrock

    Carysfort Avenue, , Blackrock

Întrebări