Keystone logo
University of Edinburgh Business School

University of Edinburgh Business School

University of Edinburgh Business School

Introducere

În inima unei universități cu un patrimoniu de 400 de ani, care este considerată în mod constant una dintre cele mai bune din lume și situată central într-una dintre cele mai uimitoare capitale de afaceri și culturale din Europa, University of Edinburgh Business School oferă o experiență pe care puțini o pot rivaliza. University of Edinburgh Business School are o tradiție îndelungată și consacrată de excelență în cercetare, datând din 1919, când am introdus primii licențiori în comerț. Școala oferă programe de învățământ universitar, postuniversitar și executiv în afaceri și management și oferă o platformă pentru cercetare , discuții și dezbateri cu privire la o gamă largă de probleme de afaceri.

uni of edinburgh

Triple acreditat

Doar un mic procent din școlile de afaceri din lume dețin o acreditare triplă, iar noi suntem una dintre acestea. Acestea au fost acordate de:

 • Asociația SUA pentru a avansa școlile colegiale de afaceri (AACSB)
 • Sistemul european de calitate și îmbunătățire (EQUIS)
 • Asociația MBA (AMBA)

O școală internațională

Fiind una dintre școlile de afaceri de top din Europa, Școala este alcătuită dintr-un corp internațional de studenți care reprezintă mai mult de 80 de țări, ademenind idei noi din diferite culturi și medii. Rețeaua noastră globală de absolvenți se extinde peste 120 de țări, permițându-vă accesul la numeroase contacte din întreaga lume.

Cercetare

Ne străduim să producem cercetări teoretice, practic relevante, care să abordeze provocările cu care se confruntă întreprinderile, organizațiile publice, organismele de reglementare și factorii de decizie politică. Școala își propune să creeze o cultură de cercetare susținută, colaborativă și vibrantă prin creșterea calității rezultatelor noastre de cercetare și prin asistarea cadrelor didactice la atingerea obiectivelor noastre.

Prezentarea programului

Școala de afaceri oferă programe extrem de elaborate pentru studenții de licență, postuniversitare și doctoranzi. Printre masteratele noastre, oferim o serie de opțiuni, de la cele mai generaliste, cum ar fi un master în management până la subiecte mai specializate, cum ar fi finanțarea schimbărilor climatice și investiții. De asemenea, în ultimii ani am dezvoltat programe de masterat în domenii care au crescut la cerere, de la Managementul Resurselor Umane, Antreprenoriat și Inovare, până la Business Analytics.

facilities

Facilități și resurse

Această clădire de ultimă generație are săli de curs, mai multe săli de sindicat, o suită de educație executivă, o cafenea și un spațiu semnificativ pentru studenți și personal. Studenții au, de asemenea, acces la Hub, un centru care oferă studii complete alt = "facilități și acces la baze de date de cercetare, reviste online și servicii de informații financiare de vârf. În plus, studenții au acces la întreaga gamă de resurse disponibile de la universitate, inclusiv biblioteca principală.

Misiune

Dezvoltarea unor lideri eficienți și responsabili prin crearea de cunoștințe perspicace și inspirarea minților în dialog cu lumea din jurul nostru.

Viziune

Să fii recunoscut ca o comunitate progresivă și conectată pentru conducerea gândirii pe scena afacerilor internaționale.

valori

Școala de afaceri a identificat 5 valori cheie care ne vor ajuta să ne atingem viziunea și astfel personalul este încurajat să le adopte ori de câte ori este posibil.

 • Vizionar
 • Inspirațional
 • în colaborare
 • Impactant
 • Durabil

De ce Edinburgh?

Edinburgh a fost numit în mod constant unul dintre cele mai bune locuri pentru a locui și a lucra în Marea Britanie. Scoția a fost votată și cea mai frumoasă țară din lume în 2017 de The Rough Guide. Orașul se remarcă prin arhitectura sa elegantă georgiană și victoriană, parcurile izbitoare și orizontul medieval.

Situat pe malul Firth of Forth și așezat pe șapte dealuri, orașul Edinburgh conține un palat regal, un castel pe stâncă și un vulcan dispărut. Orașul are un dinamism modern juxtapus cu străzi pietruite istorice și găzduiește patru universități, celebrul festival Edinburgh Fringe, galerii de talie mondială, teatre, săli de concerte și străzi comerciale.

Un oraș al culturii

Edinburgh este un oraș internațional. Oameni din întreaga lume s-au stabilit aici dând naștere la o mare varietate de restaurante, cafenele și baruri cu o puternică aromă etnică. Orașul este compact și ușor de navigat pe jos, dar are toate avantajele unei capitale europene majore.

Un oraș pentru afaceri

Edinburgh este, de asemenea, un oraș pentru afaceri. Este al doilea cel mai mare centru financiar din Marea Britanie, cu o economie înfloritoare, diversificată și cu o forță de muncă foarte instruită și motivată. Mai multe instituții financiare mondiale importante - bănci, companii de asigurări, case de investiții și brokeri - își au sediul în Edinburgh.

Un oraș al inovatorilor

Orașul și, într-adevăr, Universitatea, găzduiesc câțiva gânditori instrumentali, inovatori, oameni de știință și oameni de afaceri. Oaia Dolly, primul mamifer clonat din lume s-a născut la Universitatea Edinburgh, care găzduiește și cel mai puternic computer din Marea Britanie. Universitatea se mândrește cu mulți absolvenți notabili, inclusiv Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle și Robert Louis Stevenson. Școala de afaceri în sine este, de asemenea, alma mater a unor antreprenori cunoscuți, printre care John Boyd Dunlop din Dunlop Rubber și Arthur Young din Ernst & Young.

Scoţia

Dincolo de granițele orașului, Scoția este o țară de o frumusețe accidentată, una dintre ultimele sălbatici mari din Europa, cu munți, lacuri și șapte mii de mile de coastă uimitoare. La doar câțiva kilometri de școală se află zona rurală din East Lothian, cu plaje, sate și renumite terenuri de golf, toate merită o excursie de o zi sau o vizită de weekend. Orașele învecinate din Edinburgh se mândresc cu numeroase atracții: terenurile de golf din St Andrew, patrimoniul naval din Glasgow și arhitectura uimitoare de granit din Aberdeen sunt toate ușor accesibile prin serviciile frecvente de autobuz sau tren. Scoția este la fel de renumită pentru numeroasele sale insule frumoase presărate prin țară, care oferă o pauză de bun venit și relaxantă din viața plină de viață a orașului. Peisajul acestei țări izbitoare și diverse este ideal pentru viața sportivă în aer liber. Schiatul, surfingul, drumețiile, ciclismul montan și caiacul sunt doar câteva dintre activitățile exaltante oferite, cel mai mult la doar câteva minute de ușa ta.

Caracteristici Campus

Facilități și resurse

Această clădire de ultimă generație are săli de prelegeri, mai multe săli de sindicat, o suită de educație pentru executive, o cafenea și un spațiu important pentru studenți și personal. Studenții au, de asemenea, acces la Hub, un centru care oferă facilități complete de studiu și acces la baze de date de cercetare, reviste online și servicii de informare financiară de top. În plus, studenții au acces la întreaga gamă de resurse disponibile de la Universitate, inclusiv biblioteca principală.

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

  Locații

  • Edinburgh

   Business School The University of Edinburgh 29 Buccleuch Place , EH8 9JS, Edinburgh

   Întrebări