Keystone logo
University of Edinburgh Business School MBA online
University of Edinburgh Business School

MBA online

Edinburgh, Regatul Unit

33 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 29.900

Învățământ la Distanță

Introducere

MBA online vă permite să experimentați beneficiile predării noastre de clasă mondială de oriunde vă aflați în lume. Următoarea cohortă va începe cu introducerea pe 9 februarie și cursurile de bază începând cu 6 martie 2023.

În lumea comercială din ce în ce mai presurizată de astăzi, nu toată lumea poate participa la curs în persoană. Dar asta nu înseamnă că oricine trebuie să facă compromisuri la calitate. MBA online din Edinburgh aduce MBA-ul nostru foarte special, încercat și testat, literalmente în casa ta, permițându-ți să studiezi în timpul și spațiul tău.

MBA online cu fracțiune de normă, studiat timp de 2 ani și 9 luni, este conceput pentru profesioniștii cu minim trei ani de experiență managerială care doresc să progreseze la roluri mai seniori și de conducere în afaceri.

Liderii încrezători trebuie să gândească și să acționeze strategic, abil și responsabil; competențele sunt în centrul programului nostru, iar competențele sunt solicitate acum mai mult ca niciodată.

Programul nostru vă îmbunătățește potențialul de carieră, oferindu-vă un accent clar pe rolul liderului strategic foarte căutat și vă ajută să progresați cu încredere. Pentru a realiza acest lucru, MBA-ul nostru este construit pe trei piloni:

  • Conducere strategică
  • Dezvoltare profesională
  • Global și conectat

Toate acestea sunt încorporate într-un program online care vă va permite să continuați să lucrați sau să jonglați cu alte responsabilități în timp ce vă dezvoltați abilitățile pentru a vă progresa în carieră.

Experiența noastră considerabilă arată că 2 ani și 9 luni este timpul optim necesar pentru a obține un MBA online de calitate. Acest lucru vă permite să combinați în mod eficient și realist timpul de studiu, de muncă și de familie.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări