Keystone logo
Universidad Europea Master în Administrarea Afacerilor - MBA
Universidad Europea

Master în Administrarea Afacerilor - MBA

9 Months

Engleză, Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 14.900

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

Masterul în Administrarea Afacerilor - MBA la Universidad Europea este un program de 9 luni care își propune să vă echipeze abilitățile de care aveți nevoie pentru a ocupa poziții de responsabilitate la companii de top din întreaga lume. Veți descoperi cum să utilizați o gamă largă de tehnologii pentru a transforma și optimiza orice afacere.

Pe măsură ce studiezi MBA la Madrid, vei dobândi o înțelegere profundă a diferitelor unități care alcătuiesc o companie, inclusiv finanțe, marketing, vânzări, resurse umane, operațiuni, strategie și tehnologie și inovare.

De ce să studiezi MBA?

Învățare prin experiență

Veți învăța prin analiza și rezolvarea unor studii de caz reale ale multinaționalelor de top. Datorită simulărilor sau jocurilor de rol, vei dobândi abilitățile necesare pentru a fi un profesionist global.

Experiență în afaceri, tehnologie și date

Datele sunt acum în epicentrul luării deciziilor: veți avea bazele teoretice necesare pentru a argumenta rezultatele și deciziile care sunt extrase din orice analiză efectuată.

Profil executiv

Formarea noastră cuprinzătoare bazată pe învățarea teoretică practică vă va conduce către poziții de responsabilitate prin cunoștințe tehnice solide și dezvoltarea abilităților și abilităților de management.

Capacitatea de angajare

Veți avea ocazia să accesați procesele de angajare ale companiilor asociate, atât pentru stagii profesionale, cât și pe piața muncii cu normă întreagă.

Învață de la cei mai buni

Facultatea noastră este formată din directori și foști directori cu o vastă experiență profesională în organizații importante care vă vor aduce mai aproape de realitatea lumii afacerilor.

Admitere

Curriculum

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări