Keystone logo
Universidad Europea Master privat în Managementul Internațional al Construcțiilor - MBA
Universidad Europea

Master privat în Managementul Internațional al Construcțiilor - MBA

9 Months

Engleză, Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 12.900

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

Acest master în Managementul Construcțiilor este un program universitar de 9 luni conceput pentru a vă dota cu abilitățile de management și de afaceri pentru a reuși și a conduce în sectorul construcțiilor. Destinat inginerilor și arhitecților, acest program este singurul MBA specializat în construcții din Spania și a fost recunoscut de ziarul El Mundo drept primul master de dezvoltare urbană.

Ca parte a programului de management al construcțiilor, vei studia un modul pe piețele internaționale și vei avea posibilitatea de a finaliza stagii de practică în Spania și America Latină cu companii precum ACS, FCC și Sacyr.

De ce să studiezi Master în Managementul Internațional al Construcțiilor MBA?

Este singurul MBA de specialitate din sectorul construcțiilor, destinat inginerilor și arhitecților. Este axat pe abilități și competențe manageriale și administrarea afacerilor.

  • Numărul unu în masterate de dezvoltare urbană conform El Mundo, recunoscut de majoritatea companiilor din sector și foarte apreciat pe piețele europene și din America Latină.
  • Puteți alege între două căi de studiu: cercetare sau profesională. Alegeți calea profesională dacă doriți să faceți un stagiu în companie și calea de cercetare dacă doriți să începeți un doctorat.
  • Metodologie practică bazată pe rezolvarea cazurilor din viața reală în sala de clasă alături de o facultate de profesori și directori seniori din companii interne și internaționale precum Sacyr, Cobra, Intecsa, Gas Natural Fenosa, Schindler și FCC, care vor oferi viziunea lor cu experiență asupra pieței. .
  • Veți aplica tot ce ați învățat la stagii la companii cu care universitatea a semnat acorduri, inclusiv ACS, OHL, Cobra, Acciona, Bovis, Editec, A-cero, Detecsa, Ferrovial, Icinclam, Larcovi și Sumcoser. Veți avea, de asemenea, opțiunea de a face un stagiu în străinătate (Misiunea de stagiu urmează un proces de selecție. Consultați „Regulamentul internshipurilor academice externe”).
  • Modul complet pe piețele internaționale.
  • Facultatea formată din profesioniști actori în funcții executive la companii precum: FCC, ACS, Sacyr.

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări