Keystone logo
UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

Introducere

Dedicați educației interculturale cu o perspectivă globală, ajutăm viitorii manageri să își atingă întregul potențial, cu programul și îndrumarea potrivite la fiecare pas.

Programe de studii flexibile

Programele noastre de studii flexibile se bazează pe modelul american de învățământ superior, permițând studenților să-și aleagă cursurile în funcție de cerințele programului, studiile anterioare, interesele actuale și ambițiile viitoare.

Date multiple de începere

Studenții pot alege între mai multe date de începere în toamna, iarna, primăvara și vara fiecărui an universitar. Designul nostru modular al cursurilor și structura programului permit o planificare optimă a educației ulterioare.

Facultate cu experiență profesională

Profesori calificați din punct de vedere academic și cu experiență profesională leagă teoria și practica, aducând studii de caz contemporane în clasă, pregătind studenții ca lideri globali ai viitorului.

Destinații globale de studiu

Studenții pot petrece unul sau mai multe trimestre în străinătate cu UIBS. Toate campusurile partenere oferă programe de studiu similare și urmează structuri de programe similare, astfel încât studenții să poată experimenta o educație fără întreruperi.

Locații

  • Amsterdam

    Weteringschans 28, , Amsterdam

Întrebări