Keystone logo
UIE | Universidad Intercontinental de la Empresa Master în Administrarea Afacerilor (MBA)
UIE | Universidad Intercontinental de la Empresa

Master în Administrarea Afacerilor (MBA)

1 Years

Spaniolă, Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 16.900 *

Amestecat, În campus

* Programul este oferit 50% în engleză și 50% în spaniolă

Introducere

Masterul în Administrarea și Managementul Afacerilor al UIE este o diplomă privată oficială în care vă veți dezvolta abilitățile necesare pentru a deveni un profesionist în domeniul managementului.

Pentru a face acest lucru, veți aprofunda în principalele domenii ale managementului și administrării afacerii, înțelegând funcționarea fiecărui departament, relația dintre acestea și contribuția lor la companie în ansamblu.

Pe lângă diploma oficială, studiind pentru MBA veți obține încă trei grade:

  • Certificat superior în afaceri exponențiale și digitale. titlul propriu al UIE.
  • De la creativitate la certificat de inovație. Gradul propriu de la Nova School of Business & Economics din Lisabona.
  • Certificat de afaceri Linguaskill. Acordat de Universitatea din Cambridge.

La Master în Administrarea și Managementul Afacerilor

Gradul contează, așa că cu UIE MBA veți obține:

  • Master oficial în Management și Administrarea Afacerilor, acordat de UIE.
  • Certificat superior în Afaceri Exponențiale și Digitale, diploma proprie a UIE.
  • Certificatul de la creativitate la inovație, predat de NOVA School of Business and Economics (NOVA SBE).
  • Licență în engleză de afaceri: Certificat de afaceri Linguaskill, de la Universitatea Cambridge.

Vei trăi transformarea exponențială, baza dezvoltării companiilor de succes. Pe parcursul programului, nu numai că vei cunoaște cheile managementului și inovației aplicate de companiile exponențiale, dar le vei aplica și în situații reale.

Îți vei dezvolta mentalitatea digitală. Puteți fi legătura dintre tehnologie și afaceri, deoarece veți dobândi abilitățile cerute de managementul tehnologiei și cunoștințele despre cum să aplicați evoluțiile cheie ale acestei noi ere. Cele mai inovatoare tehnologii educaționale implementate în campusul nostru vor deveni unul dintre instrumentele dumneavoastră, garantând o experiență de formare de calitate atât față în față, cât și în campusul virtual interactiv.

Veți înțelege compania ca întreg. Cu o abordare globală și generalistă care vă va permite să cunoașteți funcționarea tuturor domeniilor companiei și relațiile existente între fiecare departament. De asemenea, o vei face ghidat de o facultate cu o vastă experiență profesională și didactică.

Veți învăța făcând prin studii de caz și activități de învățare-serviciu. În Teza de Master vei pune în practică toate cunoștințele dobândite în program. De exemplu, planificarea procesului de creare și lansare a propriei companii sau de a ajuta o organizație existentă să-și definească planul strategic.

Vei fi în contact permanent cu realitatea afacerii. Pe tot parcursul programului, veți avea ocazia să dezvoltați un practicum modern și complet. Aceasta include activități precum: vizite la companii pentru a le cunoaște funcționarea din interior, zile de strategii de afaceri și zile de integrare în muncă cu companii de top la nivel național și internațional.

Vei face stagii. Angajamentul nostru față de dezvoltarea dumneavoastră depășește formarea. Prin urmare, realizarea de practici externe face parte din MBA.

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări