Keystone logo
© Eva Dang
Ulster University, London & Birmingham

Ulster University, London & Birmingham

Ulster University, London & Birmingham

Introducere

Ulster este o universitate cu o reputație națională și internațională pentru excelență, inovație și implicare regională. Aducem o contribuție majoră la dezvoltarea economică, socială și culturală a Irlandei de Nord și jucăm un rol cheie în atragerea investițiilor interne. Activitățile noastre de bază sunt învățarea și învățarea, lărgirea accesului la educație, cercetare și inovare și transferul de tehnologie și cunoștințe.

Aruncați o privire la cursurile noastre și veți vedea cum pregătim studenții pentru lumea de mâine astăzi.

 • Avem un impact pozitiv asupra economiei și comunității din Irlanda de Nord și angajăm peste 3000 de angajați cu o cifră de afaceri anuală de peste 200 de milioane de lire sterline.
 • Transferul de tehnologie și cunoștințe și exploatarea comercială a ideilor sunt promovate de Oficiul nostru de Inovare printr-o serie de inițiative și cercetări și consultanță în curs de desfășurare cu afaceri și industrie.
 • Suntem un contribuabil major la capacitatea de cercetare și dezvoltare din Irlanda de Nord și sprijinim afacerile și industria locală. Exercițiul de evaluare a cercetării din 2008 a confirmat puterea și calitatea cercetării noastre și progresele pe care le realizăm continuu.
 • Aducem o contribuție importantă la învățarea pe tot parcursul vieții (prin intermediul eLearning), lărgind accesul la educație pentru toți - îmbunătățind baza de cunoștințe a regiunii.
 • Parteneriatele au fost create cu alți furnizori de educație la nivel local, național și internațional și avem o rețea de parteneriate strategice în întreaga lume.

Locații

 • London

  Rosebery Avenue,10, EC1R 4TF, London

  • Birmingham

   Centre City House, 7 Hill St, B5 4UA, Birmingham

   Întrebări