Keystone logo
Ulster University, London & Birmingham MBA cu Advanced Practice
Ulster University, London & Birmingham

MBA cu Advanced Practice

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* - Marea Britanie / UE; International - Londra: 18.500 de lire sterline, Birmingham: 17.000 de lire sterline

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

MBA cu Advanced Practice este un curs de management general care vizează manageri intermediari aspiranți și consacrați dintr-o serie de sectoare de afaceri. Elementul Advanced Practice oferă studenților oportunitatea de a câștiga experiență valoroasă în mediul de lucru.

Cursul a fost conceput pentru a ține cont de tendințele actuale (locale, regionale și internaționale) de piață și a fost recent actualizat pentru a oferi flexibilitate suplimentară, alegere și oportunitate și pentru a ajuta la aplicarea abilităților de management predate.

Obiectivul general al acestui curs este de a educa și dezvolta indivizi ca manageri și specialiști în afaceri, adăugând valoare printr-o înțelegere integrată, aplicată și critică a managementului și organizațiilor, precum și prin dezvoltarea competențelor profesionale, transferabile și intelectuale esențiale pentru succes management general și strategic în organizații din sectorul privat, public și din sectorul al treilea.

business, lady, woman

Studenții vor avea ocazia să dezvolte cunoștințe, abilități și cunoștințe în următoarele domenii:

 • Dezvoltarea perspectivelor, conceptelor și problemelor multidisciplinare și internaționale în disciplinele majore de management
 • Obțineți o înțelegere a seturilor de instrumente și a tehnicilor relevante pentru analizarea problemelor legate de afaceri și management
 • Cultivați abilitatea de a analiza, sintetiza și aplica cunoștințe și înțelegeri pentru a rezolva problemele de management critic, rațional și riguros
 • Obțineți o apreciere și o aplicare a sistemelor contemporane de management și informare pentru a ajuta la luarea deciziilor strategice în afaceri și management
 • Dezvoltați o apreciere a apetitului și a responsabilității pentru învățarea pe tot parcursul vieții și dezvoltarea personală
 • Dezvoltați abilitățile pentru rolul de conducere și de transformare în afaceri în contextul schimbărilor externe în care acestea sunt susceptibile de a funcționa
 • Dezvoltați gândirea strategică, inovația și aptitudinile antreprenoriale
 • Îmbunătățiți abilitățile interpersonale și de grupare

Practica avansată

Elementul obligatoriu de practică avansată al acestui program are loc după ce ați studiat 8 module predate la etapa de master și vă va permite să efectuați un stagiu de 15 săptămâni sau un proiect de consultanță aplicat, lucrând cu o organizație reală pe o problemă de business live. Acest lucru vă oferă oportunitatea de a câștiga experiență în mediul de lucru și / sau experiență practică a problemelor „din lumea reală” cu care se confruntă cei care se ocupă în prezent de marketing.

Modulul stadiu Advance Practice oferă o modalitate excelentă de a-ți pune în practică învățarea și, prin urmare, de a-ți îmbunătăți gradul de angajare. De asemenea, vă oferă o cunoaștere îmbunătățită a locului de muncă, care vă va facilita finalizarea Disertației. Vă rugăm să rețineți dacă faceți un stagiu, acest lucru poate fi plătit sau neplătit.

Metode de predare

Veți fi învățat folosind o mare varietate de metode de predare în module, inclusiv prelegeri și seminarii, în valoare totală de aproximativ 12 ore pe săptămână. Pe lângă timpul petrecut în clasă, va fi de asemenea de așteptat să vă angajați în aproximativ 30 de ore de auto-studiu pe săptămână.

Veți fi învățați de lectori cu experiență, care vor aduce experiența practică legată de afaceri în sala de clasă pentru a permite studenților să înțeleagă cum funcționează afacerea în lumea reală.

Veți avea acces la Blackboard, mediul nostru de învățare online, unde puteți accesa resurse de module și liste de lectură care vă vor ajuta pregătirea pentru cursuri și auto-studiu.

Evaluare

Vei fi evaluat prin lucrări de curs, inclusiv misiuni, misiuni de grup, prezentări și teste de clasă.

Cariere și progresie

Cursul pune un accent puternic pe sporirea perspectivelor de angajare a absolvenților săi. Absolvenții universității din Ulster au obținut poziții în cadrul organizațiilor multinaționale de mari dimensiuni, precum Diageo, PriceWaterhouseCoopers, Deloitte și KPMG, precum și întreprinderile mici și mijlocii. Alții au folosit programul ca o platformă valoroasă pentru a obține o înțelegere aprofundată a principiilor de afaceri și de management înainte de a-și începe propria afacere.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să dețină cel puțin:

 • A 2: 2 (clasa a doua) grad de onoare sau echivalent internațional
 • În plus, solicitanții ar avea în mod normal experiență de muncă relevantă de 2 ani

În circumstanțe excepționale, dacă nu îndepliniți cerințele de intrare de mai sus, dar aveți o învățare experiențială substanțială și semnificativă, puteți fi în măsură să solicitați ca solicitant non-standard.

Dacă nu îndepliniți cerințele de intrare academică, puteți fi eligibil să studiați programul nostru de certificat de absolvire.

Limba engleză

Solicitanții trebuie să satisfacă cerințele noastre generale de intrare, precum și să îndeplinească cerințele specifice.

Va trebui să furnizați dovezi de competență în limba engleză scrisă și vorbită (gradul 4 GCSE - anterior gradul C - sau echivalent).

Cerințele generale de intrare sunt următoarele:

 • IELTS 6.0 fără scor de bandă mai mic de 5,5 sau echivalent
 • HKDSE Limba engleză - gradul 4 în general cu nu mai puțin de 3 în oricare dintre cele 4 sub-abilități
 • Standardul Indian XII în limba engleză - minimum 70% (în Consiliul central al învățământului secundar (CBSE) sau certificatul indian doar în învățământul secundar (ICSE))
 • WAEC - C6

Dacă nu aveți IELTS-ul necesar, puteți fi eligibil pentru a studia programele noastre pre-sesionale.

Dacă aveți IELTS 5.5, cu un scor maxim de 5.0, puteți fi eligibil pentru a studia programul nostru pre-sesional Standard.

Dacă aveți IELTS 5.0, cu un scor maxim de 4,5, puteți fi eligibil pentru a studia programul nostru Pre-Sessional Plus.

Taxe de școlarizare pentru 2020/21

Studenți din Marea Britanie / UE:

 • £ 9150

Acest curs este eligibil pentru împrumutul guvernamental postuniversitar.

Vă rugăm să rețineți că pentru studenții din Marea Britanie / UE care își finanțează studiile prin împrumutul postuniversitar, vi se va solicita o plată de depozit de 250 de lire sterline la înscriere, această sumă va fi dedusă din taxa totală de școlarizare. Acest lucru nu se aplică studenților în curs de dezvoltare care studiază în prezent la nivel de licență cu noi.

Studenti internationali:

 • Londra: 18.500 de lire sterline
 • Birmingham: 17.000 lire sterline

Vă rugăm să rețineți că taxele expuse sunt doar pentru școlarizarea dvs. și nu includ costurile pentru cărțile de curs pe care le puteți alege să cumpărați, papetărie, cazare etc. biblioteci din campus și o serie de resurse de învățare electronică.

Modulele pe care le veți studia pot solicita să achiziționați manuale de curs suplimentare și ar trebui să fiți pregătiți să cumpărați câteva texte suplimentare, vă recomandăm să permiteți 400 de lire sterline suplimentare pe durata cursului.

Pentru ce plătește școlarizarea mea?

 • Predarea dvs. la clasă - aceasta include seminarii, prelegeri și tutoriale
 • Acces la facilități, inclusiv computere, Wi-Fi, imprimante, vestiare, camere multi-credință, spațiu de studiu liniștit și zone sociale.
 • Serviciul nostru de bibliotecă - atât în campus, cât și un catalog extins de resurse online
 • Serviciul de carieră și angajare care oferă ajutor cu CV-uri, aplicații și pregătirea interviurilor prin ateliere, drop-in-uri și 1-2-1 programări.
 • Echipa ACE (Comunitatea Academică de Excelență) care sunt aici pentru a vă sprijini cu studiile și sarcinile
 • Asociația pentru activități studențești (SAA) - care organizează evenimente în campus, reduce reduceri ale călătoriilor și ajută studenții să creeze și să conducă societăți

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare