Keystone logo
UMaineOnline (University of Maine) Master of Business Administration (MBA)
UMaineOnline (University of Maine)

Master of Business Administration (MBA)

Orono, Maine, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2023

USD 12.540 / per year *

Învățământ la Distanță

* $ 418 / cr. în stare și $ 523 / cr. in afara statului

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Prezentare generală a programului de MBA

Programul de MBA de la Business School Maine este conceput pentru a oferi studenților cu abilitățile și înțelegerea pentru a atinge succesul pe termen lung în complexul care se schimbă rapid economia,, la nivel mondial.

Programul nostru oferă o educație fundamentată în fundamentele dar care se pregătește, de asemenea, studenții noștri pentru extinderea rolurilor de management care necesită abilități în comunicare, adaptarea la schimbare, și de conducere, desigur. Programul pune accentul pe experientiala, hands-on de învățare, munca în echipă, și gândirea critică. Universitatea din Maine Programul de MBA produce absolvenți cu abilități practice de afaceri și o perspectivă globală, dar mai important, produce lideri de afaceri care se pot gândi strategic și critic, poate adapta și schimbarea parentală profesionistă, de a inspira și plumb, și de a crea și de a transmite o viziune.

Business School Maine este acreditat de AACSB, cel mai semnificativ accreditor de scoli de afaceri. Astfel, tu știi că noi oferim programe de calitate, predate de facultate de înaltă calitate. Suntem extrem de mandri de facultatea noastră, dintre care mulți sunt bine cunoscute la nivel național și internațional.

Programul este disponibil ca un format complet on-line / la distanță, și bine ca și pe-campus într-un format de amestec în cazul în care studentul ia jumătate sau mai multe dintre cursurile lor trăiesc și restul on-line.

Programul nostru de MBA on-line este denumit în continuare "MBA esențială", pentru că este proiectat pentru a oferi studenților cu o conducere superba, management, și de calificare analitică seturi, cu un fundal în finanțe, contabilitate, precum și un angajament global pentru mediul de lucru competitiv. Vă rugăm să accesați site-ul UMaine MBA pentru mai multe informații.

Cursuri de bază în programul nostru constau din BUA 601 - Analiza statistică și Modelare pentru operații organizatorice; BUA 605 - Crearea și în valoare Capturarea economia digitală; BUA 609 - Declarație financiară Analiza; BUA 620 - Drept, afaceri și societate; BUA 626 - Managementul Organizatiilor contemporane; BUA 651 - Management financiar; și BUA 649 - Politica de Management (curs Capstone în program). Elevii se pot lua trei cursuri electivă, inclusiv un studiu de teren internațional (BUA 596), care se duce la o altă parte a lumii în fiecare an și un stagiu (recomandat pentru studenții fără experiență de muncă). În toamna anului 2016 toate cursurile vor fi disponibile online, o dată pe an.

Baza pentru organizarea programului (condiții prealabile) este format din cursuri în contabilitate, economie și statistici. Unii solicitanți vor întâlni deja unele sau toate aceste cerințe. Pentru cei care nu fac, Universitatea din Maine, ofera cursuri accelerate on-line în contabilitate (BUA 400) și economie (ECO 410) pentru studenții fără cursuri anterioare în aceste domenii. Elevii pot lua un curs de statistici de la Universitatea din Maine, sau în altă parte (on-line este disponibil). Odată ce înmatriculați, noi oferim tutoriale de bază non-credit în finanțe, marketing, management pentru cei care au nevoie de acestea.

Elevii pot studia full-time sau part-time și înmatricula pentru semestre toamna, primavara sau vara.

Formatul de program

Universitatea din Maine, Online MBA poate fi luat de la practic oriunde în lume, atâta timp cât elevii au o conexiune la internet suficient. Cu toate acestea, ne străduim să avem un program în care elevii angajat noastre la distanță interacționează cu profesorul și studenții din campus și să lucreze cu acești studenți cu privire la proiecte.

Astfel, acesta nu este un program complet asincron, în care elevii nu interacționează în timp real cu profesorul si, posibil, alți studenți din campus. Unele clase necesită participarea sincronă de diferite grade. De exemplu, uneori studenții de la distanță vor trebui să fie online la anumite intervale de timp (întotdeauna noaptea, estul SUA timp). Pentru unele clase este săptămânal; pentru alții cerința sincron este mai puțin frecventă. Și multe clase nu au nici o componentă de sincron.

facultatea noastră sunt conștienți de cerințele profesioniștilor care lucrează, și să înțeleagă atunci când munca interferează, ocazional, cu prezența de clasă. Dar, studentul trebuie să fie conștienți de faptul că o prezență interactivă clasă va fi necesar pentru anumite cursuri.

UMOMBA01

DATE DE APLICARE

Cererile sunt verificate pe bază de admitere de rulare, ceea ce înseamnă că, odată ce cererea este completă, începe procesul de evaluare de admitere. Aplicația poate fi completat on-line sau descărcate de la http://www.umaine.edu/graduate.

CERINȚE PROGRAM

Cursuri de bază (21 credite):

Toți candidații pentru gradul de MBA trebuie să completeze următoarele cursuri postuniversitare șapte de bază:

 • BUA 601: Analiza statistică și Modelare pentru Operații organizaționale 3CR.
 • BUA 605: Crearea & Capturarea valoare în 3CR economia digitală.
 • BUA 609: Analiza Declarație financiară 3CR.
 • BUA 620: Drept, Afaceri și Societatea 3CR.
 • BUA 626: Managementul Organizațiilor contemporane 3CR.
 • BUA 649: 3CR Policy Management.
 • BUA 651: 3CR Management financiar.

Electives (9 credite):

Electives includ: O experiență de teren condus de facultate într-un mediu internațional. In ultimii ani, studenții noștri au participat la cursurile de studiu internaționale în țări precum Japonia, Brazilia, Germania, Franța, Bulgaria, China, Vietnam, și Republica Cehă.

 • BUA 596: Studiu internațional Domeniul 3CR.

Un stagiu într-o firmă de luare de profit sau o organizație non-profit, sau de a fi parte a unei echipe de consultanta de la Business School lucrează la un proiect pentru o firmă.

 • BUA 641: Consultanta organizationala 3CR. sau
 • BUA 695: MBA Internship 1-4cr.

opționale on-line în prezent includ:

 • BUA 561: Knowledge Management și sisteme de asistare a deciziilor 3CR.
 • BUA 668: Comert Electronic 3CR.
 • Schimbările climatice, teme speciale curs de 3CR.
 • SIE 557: Aplicații Baza de date de sistem 3CR.
 • SIE 515: Interacțiunea om-calculator 3CR.
 • SIE 516: Realitatea virtuală: Cercetare și Aplicații 3CR.

Ce pot face cu un Master of Business Administration (MBA)?

Aproape fiecare câmp include o anumită formă de post de conducere. Multe poziții de top management în corporații, non-profit și agenții guvernamentale, fie impun sau favorizează puternic pe cei care dețin un MBA față de alți solicitanți. Absolvenții de programe de MBA învăța abilitățile de management pentru a lucra în funcții administrative și de conducere în domenii cum ar fi asistența medicală, inginerie și educație. O ianuarie 2015 Financial Times articol spune că "... SUA pe bază de absolvenți de MBA tind să fie mai bine la construirea unei afaceri de succes." Chiar și medicii încep să vadă valoarea în obținerea de MBA lor, așa cum le conduc birourile lor și de a gestiona angajații acestora, finanțe și electronice înregistrări. grade MBA duce frecvent la posturi de conducere superioare în domeniul afacerilor, cu sectorul non-profit și în consultanță și antreprenoriat. opțiuni de carieră populare pentru absolvenții de la un anumit program de MBA includ contabil, director de publicitate, manager de afaceri, director de marketing, director de resurse umane, responsabil financiar, CIO, manager de produs, consultant în management, analist financiar si multe altele.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare