Keystone logo
University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

Introducere

Universitatea noastra va ofera programe de studii moderne, care se bazează pe coerența atât cunoștințele teoretice și practice și sunt pe deplin adaptate la schimbarile moderne de pe piata muncii.

Profesori, asistenți și partenerii de la Universitatea noastră vă va ajuta în timpul studiilor cu cunoștințele, experiența, entuziasmul și sprijinul necondiționat de a dobândi cunoștințe de specialitate care vă va ajuta să răspundă complet la provocările de activități de afaceri moderne.

Cu alegerea dumneavoastră se deschid numeroase posibilități atunci când vorbim despre logodna dvs. personal, nu numai în cadrul universității noastre, dar tot Grupul Atlas, din care membrul suntem. În acest fel, vi se va da șansa de a îmbunătăți și de a face mai bine cunoștințele, aptitudinile și competențele pe care o achiziționați în timpul studiilor, dar, de asemenea, să contribuie la dezvoltarea viitoare și prosperitatea întregii Group.

Facultatea de Studii de afaceri "Muntenegru Business School", Universitatea" Mediterana ", Podgorica, este o instituție de învățământ tânăr în Muntenegru, care se extinde treptat curriculum-ul său, în scopul de a satisface o nevoie de de înaltă calitate și up-to-data de educație a tinerilor. Facultatea este, de asemenea, angajamentul de a internaționalizare de educație, precum și la dezvoltarea de programe de studiu în limba engleză. Ca urmare a acestui angajament, Facultatea folosit o oportunitate de cooperare cu universități străine în cadrul proiectului Tempus DEBUT-M.

Locații

  • Podgorica

    Vaka Đurovića bb, 81000

    Întrebări