Keystone logo
Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Introducere

Universitatea Unicaf este o universitate pan-africană independentă, recunoscută, care combină cele mai bune elemente ale educației internaționale, oferind calificări academice de înaltă calitate .

Universitatea Unicaf este o universitate licențiată din Malawi , Zambia și Zimbabwe și este, de asemenea, aprobată să recruteze studenți în Kenya. Universitatea Unicaf este membru al impactului academic academic al Națiunilor Unite (UNAI) și membru al Asociației Universităților Regionale din Africa de Sud (SARUA). Campusele Universității Unicaf din Zambia și Malawi sunt, de asemenea, acreditate de Consiliul de acreditare britanic pentru învățământ superior și independent independent, ca furnizor independent de educație superioară.

Universitatea Unicaf urmărește excelența în predare , realizarea studenților și satisfacția într-un mediu academic propice. Universitatea își propune să devină cea mai importantă instituție terțiară din Africa subsahariană, recunoscută pentru contribuția sa remarcabilă la predare, învățare și cercetare .

Universitatea Unicaf oferă studenților oportunitatea de a obține calificări de înaltă calitate la un cost redus, prin livrare exclusiv online sau prin studiu la campus, combinând predarea tradițională față în față și participarea activă la cluburile și activitățile sociale ale studenților cu instrumente digitale de învățare, care îmbunătățesc experiența cursantului modern.

Universitatea Unicaf își propune să pregătească cetățeni responsabili care înțeleg și susțin dezvoltarea durabilă. Universitatea își propune să dea înapoi comunităților pe care le servește prin noile cunoștințe produse de cercetarea doctorală, prin „inițiativele sale ecologice” (reciclarea hârtiei, plasticului și aluminiului, plantarea regulată a copacilor), prin prelegeri de vorbitori distinși, deschise către public, prin lecții gratuite de calculator pentru absolvenții de liceu și adulți care lucrează, prin ateliere gratuite despre abilitățile profesionale de bază, prin donații către spitale și școli și prin sprijinirea unor cauze sociale importante.

Universitatea Unicaf oferă programe de licență, masterat și doctorat completate online și în campus, într-o gamă largă de discipline, inclusiv management, economie și afaceri, psihologie, predare, drept, contabilitate și finanțe, literatură engleză, informatică, web design și dezvoltare și programe specializate de MBA pentru diverse industrii și sectoare.

Parteneriate

Unicaf este în prezent în parteneriat cu Universitatea din Suffolk (Marea Britanie) , Liverpool John Moores University (Marea Britanie ), Universitatea din South Wales (Marea Britanie), Universitatea din California, Riverside Extension din SUA și multi-campusul Unicaf University din Africa . La finalizarea cu succes, studenții primesc de către organismul respectiv de atribuire, gradul lor care este identic cu gradul oferit studenților din campus. Absolvenții pot participa, de asemenea, la ceremonia de absolvire a campusului de origine (sub rezerva oricăror restricții de viză care se pot aplica).

Caracteristici Campus

Universitatea a înființat campusuri de ultimă generație în Zambia, Malawi și Zimbabwe și este în curs de deschidere a unor campusuri suplimentare în alte câteva țări africane foarte curând. În plus față de campusurile Universității Unicaf, studenții au la dispoziție și facilitățile moderne ale centrelor de învățare Unicaf din Africa.

    Locații

    • Lusaka

      Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters), Longacres, , Lusaka

      Întrebări