Keystone logo
© UniKL
Universiti Kuala Lumpur- UniKL

Universiti Kuala Lumpur- UniKL

Universiti Kuala Lumpur- UniKL

Introducere

Universiti Kuala Lumpur (UniKL) este o universitate lider în tehnologia ingineriei înființată la 20 august 2002.

Deținută în totalitate de Majlis Amanah Rakyat (MARA), universitatea are mandatul de a îmbunătăți statutul educației tehnice din Malaezia de către guvern.

Deoarece națiunea așteaptă mai mult de la instituțiile de învățământ superior tehnic, UniKL își pregătește absolvenții cu cunoștințe tehnologice puternice și abilități antreprenoriale ascuțite, care ar îndeplini mai târziu cererea actuală a industriilor. Cele 13 institute filiale ale UniKL oferă diverse programe de fundație, de diplomă, de licență și postuniversitare. Cu conceptul "Un institut, o specializare", UniKL contribuie nu numai la educația terțiară, ci și la cercetare și dezvoltare în scopul comercializării.

Situate strategic peste tot în Malaezia peninsulară, institutele filiale ale UniKL oferă diverse programe în domeniile lor de nișă de specializare. În prezent, UniKL se mândrește cu un total de 22.372 de studenți.

Viziune

A fi cea mai importantă universitate tehnică antreprenorială.

Misiune

Pentru a produce tehnoprenori la nivel mondial întreprinzători.

Valori comune

 • Angajament
 • Integritate
 • lucru in echipa
 • inovativitate
 • Excelenta

De la înființarea sa, UniKL a produs 56.293 de absolvenți, inclusiv 7.998 de absolvenți, sărbătoriți în cea de-a 15-a Ceremonie de Convocare 2018. Absolvenții UniKL și-au stabilit cu succes cariera sau au devenit antreprenori de succes în arenele locale și internaționale.

Statistică

 • 1 Universitatea
 • 13 institute
 • 2.614 Personal
 • 22.372 Înscrieri studenți
 • 26.679 Licențiați
 • 370 de maeștri
 • 274 Certificate
 • 12 Campus
 • > 140 de programe
 • > 300 de experți
 • 56.293 de absolvenți din 2005
 • 28.928 Diplome
 • 42 doctori

UniKL a produs 56.293 de absolvenți din 2005, când lotul pionier de studenți a absolvit. În 2018, UniKL a fost evaluată drept una dintre cele mai bune universități din Asia, pe locul 351 din 7.700 de universități acreditate din regiune.

  Admitere

  La UniKL , punem o valoare mai mare laturii umane a educației. Astfel, în încercarea noastră de a oferi studenților o experiență universitară îmbogățitoare, am dezvoltat un cadru educațional echilibrat și hibrid care creează gânditori îndrăzneți, independenți și creativi.

  Relația simbiotică și dinamică dintre mediul academic și industrie adaugă valoare curriculumului nostru integrat orientat spre aplicații. Oferă un teren fertil pentru a produce absolvenți autonomi, creativi și inovatori, care sunt capabili să contribuie și să culeagă beneficiile unei națiuni cu venituri mari bazate pe inovație.

  Admiterea fundației

  Programele de bază ale UniKL urmăresc să pregătească studentul pentru a reuși într-un mediu universitar competitiv. Cu o bază de inginerie solidă și un curriculum atent conceput, studenții sunt expuși la un mod de instruire practică care le va permite să dobândească o bună înțelegere a abilităților estetice, analitice și de producție, toate atributele esențiale pentru a avea succes în știință. , inginerie și domenii tehnologice.

  Admitere la studii universitare

  Viitorul necesită nu numai o forță de muncă competentă din punct de vedere tehnic, ci și un talent autonom, inovator și întreprinzător. Aflați mai multe despre programele noastre de licență aici.

  Admiteri postuniversitare

  Programele noastre de studii postuniversitare urmăresc să formeze absolvenți pentru a fi cercetători întreprinzători la nivel mondial, care sunt cunoscători, calificați și orientați spre antreprenoriat. Master și doctorat. programele se bazează pe cursuri cu normă întreagă și cu fracțiune de normă și pe studii de cercetare în care oferim programe postuniversitare îmbunătățite și de calitate și experiență cu taxe accesibile, învățare și predare inovatoare, mediu, curriculum relevant pentru industrie și îmbunătățirea talentului studenților.

  Admiterea APEL

  APEL (Accreditation of Prior Experiential Learning) este un proces sistematic care implică identificarea, documentarea și evaluarea învățării experiențiale anterioare. Procesul APEL implică evaluarea învățării experiențiale care poate fi realizată prin învățare și formare; experiențe de viață și de muncă, servicii comunitare și hobby-uri dobândite formale, non-formale și informale.

  Studenti internationali

  Pentru solicitanții internaționali, veniți și alăturați-vă comunității noastre vibrante și interesante din campus, formată din oameni dintr-o gamă largă de medii și culturi, ceea ce se adaugă la un mediu de învățare stimulant. Cu o experiență educațională de primă clasă alimentată de o abordare practică practică și îmbunătățită de valorile antreprenoriale, ne pregătim studenții pentru cerințele viitorului.

  Cerința engleză de competență

  Toți studenții internaționali trebuie să aibă TOEFL / IELTS, iar studenții care au obținut următorul test de competență în limba engleză sunt scutiți de la cursurile de test de plasare în limba engleză (EPT) / programe pregătitoare de engleză (EPP).

  Clasamente

  Universiti Kuala Lumpur ( UniKL ) - cea mai mare universitate legată de guvern din Malaezia, cu 22.000 de studenți din 65 de naționalități. UniKL este clasat ca TOP 300 în Asia în recentul QS Asia University Ranking și ca TOP 10 în Malaezia de Times Higher Education Ranking.

  Mărturii studențești

  </div>

  Premii și recunoaștere

  Să împărtășim împreună realizările noastre glorioase.

  Națiunea așteaptă mai mult de la o instituție de învățământ superior tehnic decât o simplă excelență academică și absolvenți comercializabili. Acest lucru este valabil mai ales pentru noi, ca o echipă plină de experți, creăm absolvenți independenți care caută o Pathway alternativă prin explorarea lumii tehnoprenoriale.

  Fiind o universitate care a fost pionierat în domeniul tehnologiei antreprenoriatului cu pregătire profesională integrată, UniKL este renumită pentru performanța remarcabilă și pentru recordul său de parteneriat. Sute de companii din întreaga lume au descoperit că renumitul program de formare profesională UniKL oferă oportunități de neegalat.

  Află mai multe:

  • Certificare
  • Hall of Fame
  • Realizări ale cercetării

  Viața în campus și facilități

  În căutarea succesului

  UniKL își plasează studenții drept cele mai valoroase active ale sale; prin urmare oferim diverse cursuri interactive pentru a asigura dezvoltarea studenților noștri. Gama impresionantă de facilități de învățare disponibile în UniKL este o dovadă a angajamentului UniKL față de excelență. Aceste facilități de învățare sunt echipate cu cele mai noi tehnologii pentru a crea un mediu care reproduce lumea reală a muncii. Aceste cursuri și facilități au scopul de a se asigura că studenții sunt echipați cu abilitățile relevante și sunt pregătiți pentru piață pentru a face față mediului de lucru provocator în viitor.

  Experiența studenților

  „Feels Like Home” este modul în care elevii își descriu sentimentele despre experiența lor la UniKL . UniKL oferă o combinație unică de standarde academice înalte și locații excelente, cu acces ușor la centrul orașului. Satisfacția studenților are întotdeauna prioritate în UniKL și, pentru a realiza acest lucru, oferim o gamă largă de servicii pentru a ajuta studenții să-și atingă obiectivele educaționale și personale. Rolul nostru este de a oferi servicii de calitate specifice studenților pentru a le permite acestora să reușească intelectual și social în timpul vieții lor de facultate.

  Dezvoltarea elevilor

  UniKL crede în abordarea holistică de a crea un individ complet. Activitățile și organizațiile studențești sunt o parte importantă a unei educații universitare complete. Studenții pot participa la numeroasele cluburi și organizații disponibile la UniKL , inclusiv cluburi sociale și academice, sporturi intramurale, societăți de onoare și grupuri de interese speciale. Cluburile și societățile existente în UniKL oferă studenților o oportunitate excelentă de a-și explora creativitatea și potențialul, fie sub formă de artă sau sport.

  Student Welfare

  Consiliul Studenților (MPM) are grijă de bunăstarea tuturor studenților din UniKL și organizează diverse tipuri de activități pentru a promova o mai mare conștientizare socială și interacțiune între studenți. Consiliul oferă, de asemenea, un mijloc de comunicare între studenți și administrație cu privire la problemele legate de condițiile de viață și de studiu.

  Facilităţi

  Facultatea, personalul și studenții prosperă la UniKL datorită celei mai bune combinații de calitate și domeniu de aplicare, standarde, precum și culturii deschise, colaborative și inovatoare. Campusurile noastre sunt echipate cu o gamă impresionantă de facilități de învățare cu cea mai recentă tehnologie pentru a crea un mediu care reproduce lumea reală a muncii. Facilitățile noastre includ facilități de cazare, facilități de învățare și facilități de cercetare.

  Locații

  • Kuala Lumpur

   1016, Jalan Sultan Ismail, 50250, Kuala Lumpur

  Întrebări