Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Introducere

UNIR Mexic: Universitatea online din Mexic cu calitate europeană

UNIR Mexic este o universitate privată mexicană aprobată de Ministerul Educației Publice (SEP) în 2013.

Universitatea Internațională din La Rioja din Mexic oferă un nivel ridicat de cerere pentru a garanta o pregătire optimă cu calitate universitară europeană. Pentru aceasta, a conceput o metodologie inovatoare bazată pe cursuri online live, care permit contactul imediat între elev-profesor-partener, și în însoțirea constantă a unui tutor personal.

Această metodă eficientă se bazează pe evaluarea continuă, care asigură asimilarea constantă a cunoștințelor, și finalizarea examenelor finale, care garantează pregătirea studenților noștri.

UNIR Mexic este o universitate adaptată vremurilor în schimbare și societății actuale. Este un nou concept de universitate care integrează aspecte tehnologice de ultimă generație în slujba unui învățământ apropiat și de calitate. UNIR Mexic face parte din grupul academic UNIR, Universitatea Internațională din La Rioja, un lider european în formarea online, care s-a impus ca o soluție educațională pentru mii de oameni din întreaga lume. Peste 38.000 de studenți din întreaga lume au optat pentru acest model educațional, iar 24.000 continuă să facă acest lucru astăzi în campusul nostru virtual, dintre care 9.000 sunt din afara Spaniei.

Diplomele de licență și master oferite de UNIR Mexic au valabilitate oficială și sunt încorporate în sistemul național de educație de către Ministerul Educației Publice (SEP) din Mexic.

Gradele sunt:

 • Licenta in Administrarea Afacerilor
  Acord RVOE: 20140032, acordat la 12 februarie 2014. Tip: Federal.

 • Licenta in Stiinte Politice si Administratie Publica
  Acord RVOE: 20140029, acordat la 12 februarie 2014. Tip: Federal.

 • Licenta in comunicare
  Acord RVOE: 20140031, acordat la 12 februarie 2014. Tip: Federal.

 • Licență în drept
  Acord RVOE: 20140030, acordat la 12 februarie 2014. Tip: Federal.

 • Licenta in Pedagogie
  Acord RVOE: 20140033, acordat la 12 februarie 2014. Tip: Federal.

Masteries-urile sunt:

 • Master în Psihologia Educației
  Acord RVOE: 20160036, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.

 • Master în Direcția și Managementul Centrelor Educaționale
  Acord RVOE: 20160035, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.

 • Master în Administrarea și Managementul Afacerilor (MBA)
  Acord RVOE: 20160034, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.

 • Master in Directia si Managementul Resurselor Umane
  Acord RVOE: 20180080, acordat la 19 ianuarie 2018. Tip: Federal.

 • Master în Digital Markering și Comerț Electronic
  Acord RVOE: 20180355, acordat la 9 martie 2018. Tip: Federal.

 • Master în operațiuni și management al calității
  Acord RVOE: 20180081, acordat la 19 ianuarie 2018. Tip: Federal.

 • Master în Securitate Calculatoare
  Acord RVOE: 20160037, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.

 • Master în management și inginerie site-uri web
  Acord RVOE: 20160038, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.

 • Master în Proiectare și Management de Proiecte Tehnologice
  Acord RVOE: 20170996, acordat la 16 august 2017. Tip: Federal.

 • Master în Sisteme Integrate de Management
  Acord RVOE: 20180082, acordat la 19 ianuarie 2018. Tip: Federal.

Pe lângă SEP Bachelors și SEP Masters, UNIR Mexic oferă posibilitatea de a studia diplome postuniversitare europene în diverse discipline, acordate de Universitatea Internațională din La Rioja. Majoritatea acestor titluri sunt diplome oficiale de master recunoscute în Spațiul European al Învățământului Superior.

„În fruntea modelului educațional de predare-învățare”

Universitatea Internațională din La Rioja din Mexic a fost întotdeauna în fruntea modelului educațional de predare și învățare online. UNIR a avizat tehnologiile informaționale atât în cadrul facultății sale academice, cât și în generarea de conținut, aspecte esențiale pentru menținerea acestui lider educațional. Această cultură digitală i-a permis să stabilească scheme operaționale bazate pe recunoașterea efortului și a performanței maxime a profesorilor și elevilor săi.

UNIR Mexic a reușit să poziționeze toate virtuțile unui model de succes în continuă evoluție pentru a stabili o ofertă solidă de diplome de licență și master. Într-o țară ca a noastră, care menține o cerere mare de profesioniști în domenii precum cercetarea, educația, industria și producția de bunuri și servicii, UNIR Mexic se prezintă ca o opțiune favorabilă și unică în ceea ce privește viabilitatea, costurile și realizările de a fi realizat

Vă invit să faceți parte din această Universitate cuprinzătoare, plurală, dedicată principiilor și valorilor sale. Profesorii, studenții, instituțiile conexe și interesați să cunoască și să aprofundeze în acest model inovator de universitate internațională sunt bineveniți.

mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rector UNIR Mexic.

„Vocație clară și pasiune pentru predare”

La UNIR Mexico credem că internetul și lumea tehnologiei sparg barierele de timp și spațiu, astfel încât să putem accesa informații, să interacționăm și să colaborăm cu oamenii.

Din acest motiv, este posibil să inovăm cu calitate și excelență în noi forme și metode de predare și învățare, aducând Universitatea mai aproape de lumea muncii, de nevoile de pregătire cuprinzătoare, de dobândirea de competențe și generarea de cunoștințe. .

UNIR Mexic are diplome și masterate oficial valabile (RVOE) în Mexic și o gamă largă de masterate europene în diverse discipline. Continuăm să lucrăm pentru creșterea ofertei noastre academice în funcție de nevoile de formare ale țării noastre, atât în diplome de licență, cât și de master.

La UNIR suntem convinși că efortul și angajamentul sunt răsplătite. Ne depunem toate eforturile pentru a ne asigura că elevul va primi cea mai bună educație posibilă. Vocația noastră clară pentru predare și pasiunea întregii comunități educaționale sunt cea mai bună garanție a succesului.”

Julieta Palma Anda, Director General UNIR Mexic.

Locații

 • Mexico City

  Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City

  Mexico City, Mexic

  Întrebări