Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Introducere

Cu o istorie de peste 40 de ani, Universitatea Ana G. Méndez, Campusul Gurabo (fosta Universitate Turabo) este cea mai rapidă instituție privată de învățământ superior din țară. Acreditat de prestigioasa agenție Comisia de Stat pentru Învățământul Superior, Universitatea Ana G. Méndez, Campusul Gurabo are, de asemenea, mai multe acreditări profesionale care adaugă un sigiliu de calitate educației studenților săi.

Campusul principal are un spațiu privilegiat în zona central-estică a Puerto Rico, iar cele cinci locații sale situate în orașele Barceloneta, Cayey, Isabela, Ponce și Yabucoa oferă studentului un mediu sigur, libertate de gândire și dotări fizice ale mai întâi. La Universitatea Ana G. Méndez, Campusul Gurabo puteți alege dintre mai mult de 100 de programe academice dintre certificate tehnice, diplome asociate, bacalaureat, masterat și doctorate. În plus, puteți studia personal sau de la distanță cu oferta noastră academică online.

Misiune, viziune și valori

Misiunea noastră

Universitatea Ana G. Méndez Campusul Gurabo este o instituție de învățământ superior, cu o ofertă academică largă, încadrată în cele mai înalte standarde de calitate. Dedicat excelenței în predarea, cercetarea, inovarea, internaționalizarea și dezvoltarea socio-umanistă a unei populații academice diverse, Universitatea Ana G. Méndez, Campusul Gurabo formează cetățeni globali, de gândire critică care contribuie la dezvoltare și bunăstarea Puerto Rico și a altor țări.

2025 viziune

Viziunea Universității Ana G. Méndez, Campusul Gurabo este să fie instituția de învățământ de frunte în predare și cercetare, care promovează inovația, antreprenoriatul, internaționalizarea și sensibilitatea față de diversitatea culturală și de mediu.

Valorile noastre

Universitatea Ana G. Méndez, Campusul Gurabo se angajează să:

 • libertatea de gândire și de exprimare
 • recunoașterea și respectul pentru diversitate
 • Respect pentru demnitatea individului
 • excelență în predare și generarea, diseminarea și aplicarea cunoștințelor
 • promovarea valorilor etice, sociale și culturale
 • excelență în planificare, operare și service
 • Respect pentru mediu și natură
 • promovarea sensibilității umane și estetice

Buro Millennial / Pexels

128393_pexels-photo-1438072.jpeg

Rectorul nostru

Dr. David Méndez Pagán, actual rector al Universității Ana G. Méndez, Campusul Gurabo, este un educator cu peste 20 de ani de experiențe diverse în administrația învățământului superior, afacerile internaționale, serviciile de asistență pentru studenți, educația universitară și Studii postuniversitare, dezvoltarea și coordonarea programelor, relațiile corporative și gestionarea programelor finanțate din resurse externe.

El a împărtășit aceste experiențe prin prezentări la mai multe conferințe naționale și internaționale, precum: Congresul Mondial al Educației Comparative; Congresul din America Latină de Educație al Colegiului Colegiului; Asociația Hispanică a Colegiilor și Universităților, conferințe naționale și internaționale; Conferința Premiilor Naționale pentru Realizarea Hispanică; Asociația pentru Supraveghere și Dezvoltare Curriculară; și Biblioteca digitală în rețea de teză și disertare.

În calitate de administrator al învățământului superior, dr. Méndez a jucat un rol cheie în dezvoltarea de programe inovatoare la universități de stat și private din Statele Unite, precum: Universitatea din New York, Universitatea Rutgers, Universitatea din Texas din Austin și Universitatea de la Princeton. Aceste experiențe i-au permis să devină primul decan al studiilor doctorale la Universitatea din Turabo (UT), astăzi Universitatea Ana G. Méndez, Campusul Gurabo.

El a obținut un sabbatical de un an pentru a lucra ca director de disertație a publicațiilor în Proquest UMI. Oportunitate de a face legătura cu peste 600 de universități din întreaga lume. La întoarcere, a fost numit vice-cancelar al Afacerilor Internaționale la UT și apoi vicepreședinte pentru afaceri internaționale pentru sistemul universitar Ana G. Méndez (SUAGM) din Puerto Rico. În cazul în care una dintre prioritățile sale a fost relațiile internaționale dintr-o perspectivă sistemică și elaborarea unui plan global de internaționalizare care să sprijine extinderea globală a SUAGM.

Din 2013, a fost selectat să devină purtător de cuvânt și coordonator al centrului global pentru inițiativa cetățeniei globale a Impactului Academic al Națiunilor Unite (UNAI). În cazul în care peste 1.200 de universități din întreaga lume dezvoltă proiecte de colaborare care susțin cele zece principii ale Națiunilor Unite, ca cetățenie globală.

În 2014, el a fost numit ca unul dintre cei 30 de lideri de vârf în internaționalizarea instituțiilor de învățământ superior de către Internationalization Leaders Institute din Consiliul American al Educației și Asociația Administratorilor Internaționale de Educație.

În ultimii 16 ani, el rămâne educator și este profesor la Școala de Educație din UAGM-Gurabo.

Dr. Méndez și-a obținut doctoratul în Științele Educației la Universitatea din New York și bacalaureatul la Universitatea din Puerto Rico, campusul Mayagüez. Născut în San Juan, Puerto Rico, își petrece timpul liber călătorind și dedicându-se artelor vizuale și muzicii. Ca artist, lucrările sale au fost prezentate la universitățile unde a lucrat și, în ultimii zece ani, la Festivalul de Arte din San Sebastián al Institutului de Cultură Puerto Rico, unde a câștigat primul premiu în divizia de artă originală.

Cum sosiți

Din zona metropolitană

Luați autostrada Luis A. Ferré PR-52 în direcția Ponce. După conducere timp de aproximativ 20 de minute, ieșiți la ieșirea 14 care duce la PR-1 și PR-30. Rămâneți pe banda dreaptă, mergeți sub pod și virați ușor la dreapta pentru a lua Cruz Ortiz Stella PR-30 Express. Conectați-vă la PR-30. Conduceți aproximativ trei minute. Ia ieșirea 4 pe dreapta spre drumul PR-189. Virați la dreapta pentru a conecta pe drumul PR-189. Universitatea Ana G. Méndez, campusul Gurabo va fi mai târziu pe partea stângă.

Din zona de est

Luați Cruz Ortiz Stella PR-30 expres spre Gurabo. După ce ați condus aproximativ 25 de minute, virați la dreapta la ieșirea 4 spre PR-189. Virați la stânga pentru a vă conecta la drumul PR-189. Universitatea Ana G. Méndez, campusul Gurabo va fi la câțiva pași pe stânga.

Din sud

Luați autostrada Luis A. Ferré PR-52 în direcția San Juan. După ce ați condus aproximativ 40 de minute, luați ieșirea din dreapta spre Cruz Ortiz Stella PR-30 Express. Conduceți aproximativ trei minute. Ia ieșirea 4 pe dreapta spre drumul PR-189. Virați la dreapta pentru a conecta pe drumul PR-189. Universitatea Ana G. Méndez, campusul Gurabo va fi pe partea stângă.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Gurabo

  Universidad Ana G. Méndez, Navarro, Gurabo 00725, , Gurabo

Întrebări