Keystone logo
Universidad Carlos III de Madrid

Universidad Carlos III de Madrid

Universidad Carlos III de Madrid

Introducere

Istorie

UC3M a fost înființată printr-un act al Parlamentului spaniol la 5 mai 1989, în cadrul Legii privind reforma universitară din 1983. Încă de la început se intenționa să fie o universitate publică relativ mică, inovatoare, care să ofere predare de cea mai înaltă calitate și axat în primul rând pe cercetare. Primul nostru cancelar a fost profesorul Gregorio Peces-Barba.

Misiune

Misiunea UC3M este de a contribui la îmbunătățirea societății prin predare de cea mai înaltă calitate și cercetare de ultimă oră, în conformitate cu îndrumări internaționale stricte. Universitatea aspiră la excelență în toate activitățile sale, cu scopul de a deveni una dintre universitățile de top din Europa.

valori

Universitatea încurajează în mod activ dezvoltarea personală a tuturor celor conectați la comunitatea învățământului superior. Toate activitățile noastre sunt ghidate de valorile meritului, abilității, eficienței, transparenței, corectitudinii, egalității și respectului pentru mediu.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Madrid

    Ronda de Toledo,1, 28005, Madrid

    Întrebări