Keystone logo
Universidad Nebrija Master în Administrarea Afacerilor - MBA
Universidad Nebrija

Master în Administrarea Afacerilor - MBA

1 Years

Engleză, Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

* pret final | pentru prețul final online: 8400€

Introducere

Specializează-te cu MBA la Nebrija Business & Technology School

Acest MBA, destinat profesioniștilor cu cel puțin 2 ani de experiență postuniversitară de muncă, este un program postuniversitar intensiv care, într-un an cu normă întreagă, combină educația exhaustivă în fundamentele afacerii (Management general, Marketing, Resurse Resurse Umane, Contabilitate, Strategie, Logistică și procese) cu pregătire în alte abilități care au devenit esențiale în orice companie și, prin urmare, ne inspiră strategia educațională. Abordarea este teoretico-practică: orele sunt eminamente practice datorită utilizării metodologiei de caz (Nebrija Business & Technology School folosește cazurile Harvard Business School), iar programul include o perioadă de stagiu obligatorie în una dintre companiile cu care universitatea are un acord.

Masterul oficial este completat de mai multe specializări*:

Analiza datelor și strategie de afaceri. Fundamentele bazelor de date și învățarea automată pentru a ghida sau reformula strategia unei afaceri pe baza informațiilor obținute din exploatarea unor cantități mari de date. Aceasta este specialitatea ideală pentru cei care doresc să se dezvolte ca directori de cont sau să ofere o nouă abordare a managementului comercial și de marketing, managementului resurselor umane sau managementului financiar bazat pe date.

Dezvoltare strategică și afaceri digitale. Analiza industriei și a pieței, evaluarea oportunităților de afaceri, dezvoltarea și implementarea unei strategii digitale pentru cei care doresc să înceapă o afacere digitală sau să conducă aterizarea în lumea comerțului electronic al afacerilor tradiționale sau nou create.

Inovație în afaceri și tehnologie. Dezvoltarea cunoștințelor și abilităților care permit identificarea oportunităților de inovare și a noțiunilor de programare pentru a crea produse, servicii, procese și modele de afaceri inovatoare care generează avantaje competitive și succes în afaceri.

Sustenabilitate și tehnologie. Identificarea cadrului de reglementare internațional privind durabilitatea și dezvoltarea de soluții durabile pentru a aborda provocările globale de mediu și sociale. Această specialitate este ideală pentru cei care doresc să conducă departamentele de sustenabilitate ale companiilor respective.

* Pentru deschiderea unei Specializări sunt necesari 10 studenți.

Acest program este conceput astfel încât studenții noștri să dobândească competențele care, conform raportului The Future of Work in Europe 2020, întocmit de firma de consultanță McKinsey & Co., vor fi solicitate de locuri de muncă în curând: capacitate de analiză cantitativă și statistică, management de proiect , managementul tehnologiei și abilitățile interpersonale.

Astăzi, companiile trebuie să angajeze directori capabili să motiveze forțe de muncă diverse, globale, care sunt competente în managementul tehnologiei. Nebrija's Business & Technology School, cu acest program revizuit și reînnoit în 2022, oferă studenților săi posibilitatea de a dobândi aceste competențe datorită interacțiunii cu profesioniști cu experiență îndelungată în multinaționale precum Metlife, Cepsa și IBM.

Abordarea este teoretico-practică: orele sunt eminamente practice datorită utilizării metodologiei de caz (Nebrija Business & Technology School folosește cazurile Harvard Business School), iar programul include 150 de ore de stagii obligatorii – și specifice fiecărei specialități a programului - în oricare dintre companiile cu care universitatea are un acord și printre care se numără Repsol, Everis, Acciona și Iberdrola, printre altele.

Opțional, oferim studenților noștri posibilitatea de a-și completa experiența cu un sejur la UC Berkeley, inclus în prețul programului față în față (Program de inovare, tehnologie și antreprenoriat + sejur), al cărui MBA se află pe locul 12 în Clasament global MBA elaborat de revista Financial Times.

Rezultatul: profesioniști pregătiți să desfășoare joburile care, conform clasificării realizate de LinkedIn -Jobs On The Rise 2023- vor crește cel mai mult în Spania: director de cont, specialist în vânzări, șef de creștere, consultant în sustenabilitate, manager de dezvoltare a afacerii, manager de relații cu clienții și manager de livrare.

Modalitate duală de predare pentru o pregătire completă în afaceri

Mână în mână cu cei mai buni

Vodafone, Ogilvy, BBVA, Santander și REPSOL sunt câteva dintre companiile și instituțiile în care studenții își pot desfășura stagiile profesionale și pot valida procesul educațional.

Pentru a afla din prima mână realitatea de afaceri în care se află sectorul, Nebrija își stabilește activitățile programului bazat pe contactul direct cu cei mai buni profesioniști și cu cele mai bune companii, grație unei serii de conferințe și forumuri.

Rămâi la UC Berkeley

Prețul programului față în față include înscrierea la un program de inovare, tehnologie și antreprenoriat conceput și predat de Universitatea din California – Berkeley, precum și o ședere în campusul acestei universități timp de o săptămână. MBA-ul acestei universități se află pe locul 12 în clasamentul global MBA elaborat de revista Financial Times.

Simulator de afaceri

Programul se încheie cu o săptămână în care studenții modalității față în față, și cei ai modalității online dacă se deplasează la Madrid, vor putea participa timp de câteva zile la un turneu de simulare a afacerilor prin programul Global Challenge, proiectat de CESIM - Business Simulations.

În cele din urmă, studenții sunt invitați să participe la ceremonia de absolvire a absolvenților Nebrija, care are loc în fiecare an în campusul La Berzosa, în Sierra de Guadarrama.

Studenți ideali

Admitere

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări