Keystone logo
Universidad UNIACC Maestru De Administrare A Afacerilor - MBA
Universidad UNIACC

Maestru De Administrare A Afacerilor - MBA

Santiago, Chile

18 Months

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Universidad UNIACC absolvent MBA va fi capabil să dezvolte leadership în organizații complexe naționale și internaționale. Se așteaptă ca, la sfârșitul procesului lor de formare, aceștia să realizeze această conducere folosind diferite instrumente și abilități strategice, bazate pe formarea lor solidă în diferite domenii ale managementului superior.

În același timp, va pune în slujba organizațiilor abilitățile și abilitățile manageriale orientate spre rezolvarea problemelor, negocierea, comunicarea, lucrul în echipă și conducerea, cu o viziune strategică care să le permită să facă față provocărilor unui mediu global, în schimbare și extrem de competitivă.


Cerințe de intrare

  • solicitanții din Chile și străini care intră un master în Universidad UNIACC trebuie să prezinte gradul lor de licență sau de un profesionist, original sau legalizat înainte de un notar, nivelul și conținutul studiilor sunt echivalente cu cele necesare pentru a obține o diplomă de licență. În cazul solicitantului străin, acesta trebuie să prezinte gradul lor sau de gradul profesional apostilare sau aprobat academice de către Consulatul chilian în țara de origine și Ministerul Afacerilor Externe din Chile.
  • Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.
  • Faceți cunoștință cu celelalte cerințe de admitere stabilite de universitate pentru programul în cauză.


Descrierea modului

Modul on-line permite inovația în construcția de învățare, care combină utilizarea de mai multe resurse multimedia (video, module interactive, animații, jocuri, test, interacțiune virtuală, biblioteci digitale, conferințe video, camere virtuale, etc.) prin intermediul platformei virtuale de învățare Universidad UNIACC .

În acest fel, elevii își dezvoltă procesele într-un mod flexibil, în funcție de propriile caracteristici, pentru a-și favoriza învățarea prin auto-gestionarea timpului, făcând studiile, munca și viața personală compatibile, obținând astfel beneficiul maxim al motivației individuale.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare