Keystone logo
University for Continuing Education Krems – Danube University MBA Specializare în Managementul Aviației
University for Continuing Education Krems – Danube University

MBA Specializare în Managementul Aviației

Krems an der Donau, Austria

3 Semesters

Engleză

Part time

Request application deadline

Mar 2024

EUR 5.975 / per semester *

Amestecat

* taxele nu includ taxe, costuri de călătorie sau cazare

Introducere

Pleacă la viitoarea ta carieră

Aviația conectează oamenii de pe tot globul și livrează produse oriunde sunt necesare. Cu toate acestea, aviația este o industrie expusă la riscuri severe din cauza complexității sale, a acoperirii sale globale, a efectelor sale asupra climei și a dependenței sale de evoluțiile tehnice și tehnologice. Pentru a depăși aceste provocări, liderii și experții din domeniul aviației de astăzi și viitori au nevoie de o educație academică solidă și specifică industriei.

Programul de MBA „Managementul aviației” este unul dintre puținele de acest gen din Europa. Constă din module speciale privind managementul aviației și managementul general și leagă cunoștințele științifice cu practica. Încurajează o viziune sistemică asupra industriei, abordând toate sectoarele de afaceri principale ale aviației.

Programul

Programul de MBA pe bază științifică se concentrează pe cunoștințele privind managementul aviației și managementul general, cu o puternică orientare practică. Acesta își propune să răspundă la întrebările manageriale și economice esențiale și cele mai recente ale administrării afacerilor în combinație cu principalele domenii de afaceri din industria aviației – fie că este vorba despre companii aeriene, aeroporturi, managementul traficului aerian, producția de aeronave, inclusiv instituțiile aviației internaționale. Programul este menit să aducă o contribuție esențială la dezvoltarea profesională și de conducere a studentului și să îi ajute pe studenți să facă față provocărilor zilnice ale carierei lor.

Modulele programului cu fracțiune de normă sunt predate în limba engleză timp de doi ani. Studenții studiază în funcție de timp pe baza unui program fix al tuturor modulelor pe parcursul a patru semestre.

Evaluarea procesului de învățare al studentului se va baza pe cursuri scrise după fiecare modul și/sau participarea studenților la lucrul de grup, discuții și prezentări.

Toate modulele de management general sunt oferite la fața locului pe Campus Krems. În schimb, modulele de management al aviației vor participa în campus sau într-o altă locație din străinătate - în funcție de cooperarea Școlii de Afaceri Danube în mediul de afaceri și academic.

Programul de MBA poate fi urmat într-un mod de învățare stivuitor – începând cu Programul de certificat „Managementul aviației” și urmand apoi modulele de management general și teza de MBA.

Care sunt motivele pentru a studia „Managementul aviației” la Danube Business School?

Programul de management al aviației și-a făcut o reputație în industria aviației prin specializarea sa academică solidă în aviație și legăturile sale cu managerii care lucrează în industria aviației prin intermediul renumitei noastre facultăți și al rețelei noastre de absolvenți.

  • Conceptul de învățare mixtă, calitatea predării și clasele mici ne fac să ieșim în evidență
  • Oferim un mediu de învățare unic în care studenții sunt încurajați să-și dezvolte personalitatea, creativitatea și abilitățile ca lideri de generație următoare
  • Programul nostru industrial de ultimă generație ne-a permis să insuflem o cultură întreprinzătoare în modulele noastre, ceea ce a dus la reputația Școlii de Afaceri ca fiind concentrată pe studenți cu experiență profesională și motivați din punct de vedere academic.
  • A fi acreditat de ACBSP și a fi membru al PRME înseamnă supravegherea permanentă a curriculum-ului
  • Absolvenții noștri sunt foarte apreciați în industria aviației, fie că este vorba de sectorul privat sau public

Durată

  • 23 de zile la fața locului – Managementul aviației
  • 34 de zile la fața locului – Management general

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări