Keystone logo
University for Continuing Education Krems – Danube University Specializare MBA în Afaceri Internaționale
University for Continuing Education Krems – Danube University

Specializare MBA în Afaceri Internaționale

Krems an der Donau, Austria

3 Semesters

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Mar 2024

EUR 23.900 *

Amestecat

* taxele nu includ taxe, costuri de călătorie sau cazare

Introducere

Îmbunătățește-ți cariera internațională

Afacerile internaționale prezintă o provocare captivantă, dinamică și interdisciplinară în management și leadership. Acesta cuprinde oportunități și provocări economice complexe care apar din piețele globale și acțiunile organizațiilor din întreaga lume.

Acest program de MBA, specializat în „Afaceri internaționale”, își propune să îmbogățească înțelegerea studenților cu privire la aspectele economice ale globalizării și urmărește să-și îmbunătățească expertiza managerială asociată cu afacerile internaționale.

Programul

Modulele programului de învățare mixtă sunt predate în limba engleză timp de doi ani. Unitățile față în față de la fața locului încurajează un schimb intens de cunoștințe și experiențe cu membri ai facultății de renume și colegii studenți cu experiență profesională din organizații internaționale.

Studenții studiază în funcție de timp pe baza unui program fix al tuturor modulelor pe 4 semestre.

Evaluarea procesului de învățare al studenților se va baza pe cursuri scrise după fiecare modul și/sau pe participarea studenților la lucrări de grup, discuții și prezentări.

Toate modulele de management general și toate modulele de afaceri internaționale sunt oferite la fața locului pe Campus Krems, în timp ce călătoria de studiu îi va conduce pe studenți în ecosistemele de afaceri globale și noi culturi.

Este posibil să finalizați mai întâi programul de certificat „Afaceri internaționale”. Modulele finalizate pot fi apoi creditate pentru programul de educație continuă MBA cu o specializare în „Afaceri internaționale”.

Durată

  • 18 zile la fața locului – Afaceri internaționale (inclusiv durata unei călătorii de studii)
  • 34 de zile la fața locului – Management general

Studenți ideali

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări