Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

Introducere

University of Mission Baltimore

Universitatea din Baltimore oferă educație inovatoare în afaceri, afaceri publice, artele și științele liberale aplicate, precum și legea pentru a servi nevoilor unei populații diversificate într-un mediu urban. O universitate publică, Universitatea din Baltimore oferă excelente de predare și o comunitate de susținere pentru licență, postuniversitare și studenții profesionale într-un mediu distins prin cercetare academică și de servicii publice. Universitatea:

  • face excelență accesibilă studenților tradiționali și netradiționale motivați de avansarea profesională și de conștientizare civică;
  • stabilește o bază pentru învățarea pe tot parcursul vieții, dezvoltarea personală și responsabilitatea socială;
  • combină teoria și practica de a crea soluții semnificative, lumea reală la provocările urbane ale secolului 21; și
  • este o instituție de ancoră, steward regional și partener în parte integrantă a culturii, comerțul și dezvoltarea viitoare a Baltimore și a regiunii.

despre Baltimore

Baltimore nu este poreclit farmecul orașului pentru nimic. Și, în timp ce există motive nesfârșite care este un loc minunat pentru a merge la școală, aici sunt ceea ce noi credem ca sunt cele cinci cele mai importante.

1. Suntem aproape de tot.

Suntem aproape de autostrăzi majore și la orice fel de transport in comun, asa ca obtinerea in jurul orasului este simplu. Sau poti merge doar peste drum Gara Penn și hop un tren pentru o excursie rapid la Washington, DC; Philadelphia; New York; sau alte destinații majore Coasta de Est.

2. Atât de mult de făcut. Cum te alegi?

Turiștii care merge în mod obișnuit pentru Inner Harbor, National Aquarium, magazinele din centru de lux și restaurante, dar ce despre tine? Aproape fiecare cartier din Baltimore are propriile sale atractii unice și excentrice.

Petrece o după-amiază rătăcire în jurul străzile pietruite din secolul 18 de la punctul Fell. Gustați o prăjitură de crab într-una dintre piețele în aer liber istorice ale orașului. Prinde o formație locală populară sau o piesă nouă în stația de Arte de Nord și de divertisment District. Să ne lauzi: Baltimore a fost numit de către Fodor ca fiind unul dintre cele mai bune 15 Waterfront orase din lume.

3. Baltimore este un oraș ap-art.

Baltimore are mai mult de cota sa de artele vizuale și performante. În termen de aproape câțiva pași de UB, veți găsi la Muzeul de Arta Walters, Patricia si Arthur Modell Performing Arts Center la Lyric, Symphony Hall Meyerhoff si Institutul National de Jazz Eubie Blake si Centrul Cultural. campusul UB este, de asemenea este acasa, la Artscape, natiunile cel mai mare festival de artă gratuite.

4. Aceasta este Birdland.

Din apropiere stop Rail UB, este o plimbare de 10 minute de sud, până la două stadioane sportive profesioniste din Baltimore. Prinde un meci de baseball Baltimore Orioles în primăvara sau toamna se bucura de fotbal cu Baltimore Ravens.

5. Baltimore este un oraș colegiu.

UB este doar una dintre mai multe colegii și universități publice și private în și în jurul metropolitane Baltimore. Că "oraș colegiu se simt" este unul dintre avantajele majore ale vieții în oraș. Înscrieți-vă familiarizați cu Collegetown Rețeaua Baltimore si afla mai multe despre modalitățile aceste campusuri contribuie la farmecul Charm City.

Locații

  • Mount Vernon

    1420 N. Charles St. Baltimore, MD, 21201, Mount Vernon

Întrebări