Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business MBA Managementul sănătății
University of Baltimore, Merrick School of Business

MBA Managementul sănătății

0 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

* pe credit în afara statului | 840 dolari pe credit în stat

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Baltimore MBA - puternic, flexibil și proiectat de tine.

Universitatea din Baltimore MBA este proiectat cu tine (și angajatorul dumneavoastră) în minte. Aveți opțiunea de a lua cursuri într-o clasă tradițională, online sau ambele - alegerea dvs. Orice ați decide, veți învăța alături de alți studenți care doresc să crească profesional, la fel ca dumneavoastră.

Cerințe de program

36-48 program de credit, inclusiv un Capstone și o alegere de 11 domenii de specializare.

Opțiuni flexibile

Disponibil complet online, într-o clasă tradițională, sau ca o combinație a celor două.

Costurile programului

Taxele de școlarizare sunt de 840 USD pe credit în stat, 1,172 USD în afara statului. Studenții online MBA și rezidenții din regiune plătesc rata in-state.

Depășirea așteptărilor.

Studenții noștri ne spun că depășim așteptările lor în cinci domenii-cheie: dezvoltarea personală, avansarea cunoștințelor / abilităților tehnice, creșterea salariilor, o mai mare vizibilitate la organizații și plasarea locurilor de muncă.

(Sursa: sondajul intern 2016 al studentului actual de MBA)

Acreditarea internațională AACSB vă asigură că vă oferim un program de calitate care vă poate ajuta astăzi - dar în cele din urmă vă oferă cunoștințele și abilitățile pentru mâine.

Managementul sănătății

Baltimore este unul dintre focarele din SUA pentru îngrijirea sănătății cu spitale mari de cercetare și comunitate, firme de biotehnologie, furnizori de asigurări din regiune. Specializarea în profesioniștii în domeniul managementului sănătății pentru a-și dezvolta cariera prin consolidarea acreditărilor lor ca administratori de sănătate, administratori și consultanți. Acesta oferă o bază solidă în cele mai recente practici de afaceri și abilități de leadership.

Această specializare utilizează expertiza facultății găsită la Universitatea din Baltimore Colegiul de Relații Publice Scoala de Sănătate și Servicii Umane.

Cursuri de specializare (9 credite)

Numărul cursuluiCerințe preliminare: Econ 505 și Econ 506 3 HSMG 630 Mediul juridic al managementului sănătății 3 HSMG 650 Instrumente cantitative pentru managementul sistemelor de sănătate 3 HSMG 691 Planificarea sănătății și evaluarea programului 3 HSMG 697 Asigurări de sănătate și asistență medicală preplătită 3 HSMG 750 Sisteme de sănătate, organizare și management 3 HSMG 752 Internship 3 HSMG 753 Probleme de politică în domeniul sănătății 3 HSMG 755 Administrarea sănătății 3

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • MBA online Management internațional în domeniul sănătății - Universitatea din Cumbria (Marea Britanie)
    • City of Carlisle, Regatul Unit
  • MBA în Management Internațional al Sănătății (IHM)
    • Frankfurt, Germania
  • MBA în Managementul Sănătății Globale