Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business Mba - part-time
University of Baltimore, Merrick School of Business

Mba - part-time

Mount Vernon, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2023

USD 840 / per credit

Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Baltimore MBA - Puternic, flexibil și proiectat de TINE.

Universitatea din Baltimore MBA este conceput cu tine (și angajator) în minte. Aveți opțiunea de a lua lecții într-o clasă tradițională, on-line sau ambele-e alegerea ta. Orice ai decide, veți afla alături de alți studenți care sunt în căutarea să crească profesional, la fel ca tine.

acreditare AACSB International asigură că vă oferim un program de calitate, care vă poate ajuta astăzi, dar în cele din urmă vă oferă cunoștințe și abilități pentru mâine.

Suntem flexibili atunci când vine vorba de a începe programul de MBA.

PARTICIPE CLASA DE CAMPUS sau online Aveți la dispoziție șase oportunități de a intra în programul-la începutul oricărei sesiuni, așa cum este indicat mai sus.

Un MBA flexibil, care vă permite să creați viitorul.

Timpul dvs. - este timpul.

Lucrezi cu normă întreagă. Călătorești de câteva ori pe lună. Ai antrenor mic liga. Ce se întâmplă dacă ați avut flexibilitatea de a urmări MBA dumneavoastră și încă ar putea face toate aceste lucruri?

Universitatea din Baltimore are o lungă istorie de a avea programe de afaceri care permit profesioniștilor ocupat să urmărească, de asemenea, obiectivele lor educaționale în timp ce trăiesc viața de zi cu zi.

Înrolarea în programul de UB MBA vă permite să alegeți:

 • cât de repede doriți să finalizeze gradul dumneavoastră;
 • modul în care doriți să luați clase (clasele tradiționale, on-line sau ambele);
 • câte ore pe sesiune sau semestru pe care doriți să luați;
 • specializare sau vă puteți construi unul personalizat care se potrivește obiectivele carierei tale.

Ce este flexibil MBA?

Un sistem flexibil de MBA beneficii profesionale de lucru. Programul UB MBA este conceput astfel încât să intersecteze atât în ​​viața ta personală cu viața ta academică.

Multe programe de MBA sunt full-time si cohorta pe baza, care nu este întotdeauna ușor pentru un profesionist de lucru. Programul UB MBA este flexibil. Elevii pot alege să-și dedice tot timpul lor pentru a câștiga gradul lor de a merge full-time - sau pot alege să lucreze și să ia cursuri, part-time.

Ce face un MBA UB-'flexible "?

Toate clasele UB MBA sunt predate seara (incepand de la ora 6 pm), așa că face mai ușor pentru tine pentru a ajunge la clasa pe-campus, dacă preferați un curs de față-în-față.

UB MBA ofera 50 la suta din cursurile noastre on-line (toate cerințele programului de bază necesare sunt on-line). Cursurile noastre online sunt predate într-un format asincron, astfel încât, chiar dacă vă aflați într-un alt fus orar vă puteți finaliza sarcinile tale sau de a lua examenele.

Puteți decide dacă doriți să ia cursuri part-time sau full-time - totul este de până la tine. Nu aveți nevoie să notifice pe nimeni. Alege o specializare sau pentru a personaliza electives dvs. pentru a spori cariera ta și de a vă ajuta să îndeplinească obiectivele personale.

Avem ceva ce ne place să numim cerințe "flexibile Core" pentru acei studenți care tind să se sprijine pe partea corporatiilor sau au o stare de spirit antreprenorial. Aceste cursuri de bază flexibile pot fi adaptate pentru a se potrivi obiectivele de carieră.

Mai multe dintre cursurile sunt oferite în 7 săptămâni formate "muscatura de dimensiuni". Aceste tipuri de cursuri spori de fapt student de învățare, în special on-line, și vă permit să obțineți cunoștințe care aveți nevoie pentru a trece la nivelul următor în program.

Care sunt beneficiile?

Sunteți în controlul zilei și au flexibilitatea de a decide ce fel de mediu de învățare lucrează pentru tine.

Vei avea o facultate full-time, care știu cum să-i învețe profesioniștii care lucrează, și să ofere o experiență practică în scenarii de afaceri. În plus, am angaja profesioniști de afaceri pentru a preda cursuri și de a aduce expertiza lor în cursuri de specialitate.

Iată tot ce vrei sa stii despre Universitatea din Baltimore MBA:

Este inspirat de provocările de afaceri din lumea reală.

Atâta timp cât MBA a fost oferit la Universitatea din Baltimore, ne-am păstrat nevoile de afaceri în minte. Programul nostru a fost construit cu sfatul și expertiza comunității de afaceri din Baltimore, absolventii nostri stimat, iar studenții actuali și viitori și facultate.

Scopul a fost simplă și directă: Fă-o reală. Face relevante. Asigurați-vă că este util pentru studenții noștri, pentru anii următori.

În învățământul superior, uneori, desigur, curriculum-ul este creat în spatele ușilor închise-teorie nu merge întotdeauna mână în mână cu practica. Abordarea noastră este diferită. Noi se consulte cu liderii de afaceri de la unele dintre companiile de top din zonă. Noi sondaj studenti si absolventi. Noi dețin focus grupuri. Noi desfășura activități de cercetare secundară. Este esențial ca UB MBA satisface nevoile studenților le deservesc și comunitatea de afaceri pe care le angajeaza.

Noi recunoaștem că există o cerere puternică pentru MBA. Orice secol 21 grad de afaceri absolvent, cu toate acestea, trebuie să se aplice un mediu de afaceri fast-paced, scalate la nivel global. Acesta trebuie să ajungă la o populație de studenți, care este conectat prin intermediul tehnologiei ca nici o altă generație în istorie. Noi încurajăm studenții noștri să o pistă în vâlvătaie de afaceri și comunitate în general și care necesită un MBA, care este la fel de flexibil ca este aplicabil.

Este condus de problemele cele mai relevante în afaceri de azi.

MBA nostru este construit în jurul a șase teme principale:

 • De management al inovării și Strategie
 • Conducere și Gestionarea Oameni
 • Interfațare cu părțile interesate externe
 • Gestionarea lanțului valoric
 • Performanță și gestionarea riscurilor în
 • Profitând de tehnologia și Business Intelligence.

Fiecare curs în programul de MBA UB se încadrează în cel puțin una sau mai multe aceste teme.

De exemplu, creativitatea și antreprenor Cursul Mindset pregătește pe elevi să fie inovatori, în timp ce Business Analytics oferă cunoștințe despre ce în ce mai importante utilizări ale Big Data.

Împuternicește să construiască propriul MBA.

E alegerea ta. Știm că sunteți în căutarea să crească profesional și nostru „miez flexibil“ vă permite să creeze o cale de antreprenoriat sau corporate, sau un pic din ambele.

În timp ce există un set de cursuri de bază necesare pentru ca toți elevii trebuie să ia, "nucleu flexibil" MBA permite elevilor să aleagă între un întreprinzător sau un accent corporatist.

De exemplu, secvența de bază în finanțe a studenților iau Management financiar pentru 1,5 credite-atunci acestea au posibilitatea de a alege fie Antreprenoriale Finance sau de Corporate Finance, fiecare pentru 1,5 credite. Această abordare oferă studenților comună fundamentul învățării ce se așteaptă angajatorii, încurajând în același timp le pentru a selecta o focalizare care se potrivește nevoilor lor și aspirațiile de carieră.

Puteți alege, de asemenea, dintr-o varietate de cursuri de electivă, pentru a îndeplini una din cele 10 specializări.

Acesta oferă formate "muscatura de dimensiuni" de clasă.

Cele mai multe dintre cursuri în MBA sunt clase de 1.5-credit, predate în sesiuni de șapte săptămâni. Cercetarea noastră a arătat că nu numai că studenții doresc mai repede, mai multe cursuri de "digerare" livrate în diferite formate, dar că aceste tipuri de cursuri de a spori de fapt student de învățare, în special on-line.

Clasele care se încadrează în programul dvs. de ocupat.

MBA este livrat în șase sesiuni pe parcursul anului. Combinația dintre clasele de 1.5-credit și mai scurte sesiuni de șapte săptămâni păstrează calitatea programului și a face mai ușor pentru a se potrivi clase în programul dvs. de ocupat. De asemenea, are potențialul de a accelera timpul pentru a finaliza programul.

15 săptămâni tradiționale semestre cu cursuri de 3 credit sunt disponibile, de asemenea. Dacă nu ați observat deja în control și esti alegerea este a ta.

Este acreditat AACSB International.

Asociația pentru Advance Collegiate școli de Business este standardul de aur de scoala de afaceri de acreditare-la nivel mondial, mai puțin de 5 la suta din toate școlile de afaceri din lume au fost dăruită acest semn distinctiv de excelență. Vom continua să mențină standardele acestei acreditare și sunt mândru să spun că modificările noastre de MBA păstra și chiar consolida-noastre de acreditare AACSB International.

Știați? Doar o treime dintre școlile de afaceri din Statele Unite pot solicita distincție de acreditare AACSB International.

Este disponibil în campus și on-line.

MBA oferă studenților posibilitatea de a lua cursuri în campus, online, într-un mediu Web angajarea. Și știm cum să-i învețe și să livreze un program de MBA on-line la urma urmei am fost prima scoala din lume pentru a oferi un AACSB acreditat online, program de MBA.

Anul 1999 am lansat MBA on-line.

Este o oportunitate uimitoare.

MBA rămâne un grad inteligent, foarte apreciate. De fapt, este probabil mai necesară acum decât oricând înainte. Dar, ca orice produs sau serviciu, acesta trebuie să fie adaptat ca cerințele schimbării pieței. Avem un MBA care vă pregătește pentru o lume intensă, conectat la nivel global. Acesta este MBA de viitorul tău luminos, plină de satisfacții.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master of Industrial and Systems Engineering/MBA - Rezidential
  • Auburn, Statele Unite ale Americii
 • The Rotman - SDA Bocconi Global Executive MBA - GEMBA
  • Milan, Italia
  • Mumbai, India
  • + 6 Mai mult
 • Afaceri (MBA)
  • Fort Wayne, Statele Unite ale Americii