Keystone logo
© Roy Mehta
University of Bedfordshire

University of Bedfordshire

University of Bedfordshire

Introducere

La University of Bedfordshire , scopul nostru este să absolviți cu o diplomă care vă va propulsa către un viitor mai bun. Accentul nostru este să vă oferim o educație care lucrează din greu pentru a vă pregăti pentru cariera pe care ți-ai pus ochii. Îi spunem educație bazată pe carieră. Ne mândrim să oferim cursuri care sunt conduse de practică – adică vă permit să vă puneți în practică noile cunoștințe și abilități. Această abordare construiește expertiza și încrederea studenților noștri, astfel încât, atunci când absolviți, să puteți începe cariera aleasă.

De unde știm asta? Pentru că suntem una dintre universitățile de top din Marea Britanie pentru start-up-uri de absolvenți de succes. Nu dorim ca nimic să vă limiteze progresul, așa că ne asigurăm că există sprijin dacă aveți nevoie de el: îndrumare în carieră de specialitate, formare gratuită pentru abilități de studiu, servicii de bunăstare și sănătate mintală, sprijin pentru persoanele cu dizabilități, consiliere financiară și bugetară, cost -ajutor de trai. Credem că experiența dvs. universitară nu ar trebui să vă sporească doar potențialele. De asemenea, ar trebui să vă supraîncărcați încrederea în voi și în viitor.

La o privire

Suntem mândri să fim o instituție recunoscută și premiată la nivel internațional, cu o moștenire de educație de calitate care se întinde în urmă cu mai bine de 100 de ani.

Apărăm în Times Higher Education World University Rankings, clasat ca una dintre primele 300 de universități din lume sub 50 de ani în clasamentul Young University.

În 2021 am fost extrem de mândri că am primit un premiu de primă clasă în People and Planet University Green League, obținând locul 2 din 154 de instituții din Marea Britanie. În 2020 am lansat campania noastră Target Zero pentru a deveni carbon neutru până în 2050, iar angajamentul nostru față de sustenabilitate a fost recunoscut cu un premiu Eco Campus Platinum timp de doi ani consecutiv.

La Bedfordshire, avem o populație de studenți vibrantă și cosmopolită, care include aproximativ 20.000 de studenți din peste 70 de țări. Suntem o universitate modernă care crede în educarea studenților noștri pentru a deveni cetățeni globali educați, angajabili și antreprenori.

Noi conducem calea în extinderea oportunităților educaționale; cu peste 40% dintre studenții noștri provin din familii fără antecedente de participare la învățământul superior. Aproximativ 70% sunt persoane mature care revin la educație și peste jumătate provin din medii etnice diverse, subreprezentate în învățământul superior.

În 2021, am fost numiți într-un raport al Sutton Trust drept una dintre primele 25 de universități din Anglia care au contribuit cu succes la creșterea mobilității sociale în rândul tinerilor dezavantajați din Anglia. De asemenea, am fost cotați cel mai înalt din estul Angliei pentru „accesul la educație” și ne aflăm în Top 10 din această categorie pentru întreaga țară – una dintre cele două universități situate în afara Londrei.

Caracteristici Campus

Avem două campusuri principale în Luton și Bedford, cu o ofertă mare de predare în domeniul sănătății în Aylesbury, la renumitul Spital Stoke Mandeville.

Suntem, de asemenea, activi în Milton Keynes, Londra și Birmingham, precum și la nivel global, cu un portofoliu în creștere de parteneriate internaționale până în Iordania, Egipt, Vietnam, Oman și Trindad.

Ne sprijinim studenții în toate aspectele vieții lor și încurajăm prin serviciile excelente pe care le oferim:

 • Facilități moderne superbe în toate domeniile noastre de subiect
 • Dezvoltarea abilităților de studiu
 • Orientare în carieră și în căutarea unui loc de muncă
 • Voluntar și experiență de muncă
 • Servicii de sănătate și bunăstare
 • Cazare modernă
 • Tutorii personali
 • Educația internațională este parteneră cu oportunități de a studia în străinătate

  Admitere

  Procesul de aplicare

  Echipele noastre dedicate de admitere lucrează pentru a se asigura că procesul de aplicare este cât mai simplu posibil. Următorii pași descriu pașii prin care veți parcurge după ce ați ales cursul și sunteți gata să faceți o cerere.

  1. Fă-ți aplicația
  2. Așteptați ca cererea dvs. să fie procesată
  3. Primiți o decizie
  4. Îndepliniți condițiile scrisorii dvs. de ofertă
  5. Așteptați ca noi să finalizăm verificările financiare
  6. Primiți scrisoarea CAS
  7. Trimiteți cererea de viză
  8. Rezervă-ți zborurile și cazarea
  9. Ajunge în Marea Britanie

  Cum să aplicați

  Vă rugăm să citiți cu atenție această secțiune înainte de a trimite o cerere

  Lista de mai jos constituie „elementele esențiale” ale unei cereri și cerințele minime pentru ca University of Bedfordshire să ia în considerare și să proceseze cererile. Orice aplicație care nu conține documentele 1 - 4 va fi respinsă automat, iar solicitanților li se va cere să înceapă din nou procesul.

  1. Un formular de cerere completat în întregime
  2. Declarație personală care descrie cursul de studiu ales și University of Bedfordshire (pentru aplicații directe)
  3. O scrisoare de referință sau numele și datele de contact ale cel puțin unui arbitru
  4. Copie a pașaportului actual

  Cerințe de sprijin sau suplimentare pe care le va solicita University of Bedfordshire într-o etapă ulterioară a procesului de aplicare.

  1. Copii ale rezultatelor examenului de limba engleză (dacă NU sunt disponibile la momentul depunerii cererii inițiale)
  2. Copii ale certificatelor/transcriptelor academice sau ale informațiilor referitoare la un curs curent de studii sau o calificare utilizate pentru a aplica (dacă NU sunt disponibile în momentul depunerii cererii inițiale)
  3. Copie a vizelor anterioare din Regatul Unit și a oricărei documente de refuz al vizei din orice țară
  4. Orice alte cerințe ale cursului ales, de exemplu, portofoliu, experiență de lucru sau informații ATAS

  Cerințe internaționale de intrare

  Aplicăm criterii standard de admitere, dar, mai mult decât atât, căutăm studenți care să contribuie și să beneficieze de un program de studii cu noi. Te vom considera ca persoană fizică și vom lua în considerare toate aspectele aplicației tale, nu doar calificările tale. Căutăm atât amploarea, cât și profunzimea în studiile dumneavoastră curente, precum și entuziasm pentru subiectul pe care doriți să îl studiați.

  Aceste informații sunt furnizate doar ca ghid general. Cerințele de intrare vor varia pentru anumite cursuri, iar unele au cerințe suplimentare - cum ar fi portofolii pentru cursuri de artă - așa că vă rugăm să verificați descrierile specifice cursurilor înainte de a aplica.

  Limba engleză

  Universitatea acceptă următoarele calificări ca îndeplinind cerințele de limbă engleză pentru intrarea la o diplomă de licență sau master:

  • Scorul general IELTS academic UKVI de 6,0 cu un minim de 5,5 la fiecare element

  Vă rugăm să rețineți: unele cursuri pot necesita niveluri mai ridicate de limba engleză – criteriile exacte vor fi specificate în descrierile cursurilor

  Dacă nu îndepliniți cerințele noastre standard de intrare pentru limba engleză, vă oferim o varietate de cursuri de engleză pre-sesiune, precum și un an de fundare internațional și UE pentru a vă ajuta să obțineți calificări mai puternice pentru intrare.

  Burse și finanțare

  Investim în viitorul tău – cu burse de până la 4.500 GBP, oferim o gamă largă de pachete de sprijin financiar.

  Pentru studenții care încep din septembrie 2024

  Dacă există un lucru care îi preocupă pe cei mai mulți studenți, este ideea datoriilor și a modului de acoperire a costurilor universității, în special cu creșterea costului vieții. Cu toate acestea, pentru tine, nu trebuie să fie o îngrijorare. Aici, la University of Bedfordshire , oferim o gamă largă de burse, burse și alte finanțări pentru a vă sprijini studiile - și aceștia sunt numerar pe care nu trebuie să-i plătiți înapoi.

  Bursa de licență pentru calificări UE

  Bursa pentru calificări UE oferă studenților care intră într-un program de licență numai pe baza unei calificări eligibile din UE, cu o reducere a taxei de școlarizare sub forma unei burse de 4500 GBP pe an universitar pentru fiecare an de studiu.

  Un nivel și bursă IB pentru studenți internaționali

  Bursa de nivel A și IB University of Bedfordshire este în valoare de 3000 GBP reducere la taxele de școlarizare internaționale pentru fiecare an de studiu pentru studenții care obțin un scor la diplomă IB de 33 de puncte sau mai mult sau note de nivel A de ABB sau mai mult.

  Premiul Internațional de Licență pentru Merit

  University of Bedfordshire se străduiește în mod constant să atragă studenți de înalt calibru. În conformitate cu acest angajament, avem o bursă pentru studenții de înaltă performanță care nu sunt eligibili pentru alte scheme University of Bedfordshire . Premiul Internațional pentru Meritul de Licență dă dreptul beneficiarilor la o reducere de 1000 GBP a taxelor de școlarizare internaționale pentru fiecare an de studiu.

  Bursă de vicerector pentru studenți postuniversitari

  În toate programele de master, studenților internaționali li se va acorda bursa de vice-cancelar, care reprezintă o deducere de 1000 GBP din taxele de școlarizare din primul an.

  Reducere pentru plată promptă

  O reducere de 500 GBP este disponibilă pentru achitarea promptă a taxelor anuale în întregime, înainte sau după înregistrare, atât pentru programele de licență, cât și pentru cele postuniversitare predate.

  Clasamente

  • Lăudat de QAA pentru calitatea și standardele înalte ale furnizării noastre de învățământ superior (QAA 2015)
  • Lăudat de Cadrul de excelență în cercetare (REF), 60% din cercetările noastre și 50% din impactul acesteia fiind apreciate ca fiind lider la nivel mondial sau excelent la nivel internațional (2021)
  • Top 300 de universități sub 50 de ani (THE 2021)
  • Una dintre cele 21 de scoli de afaceri a primit Premiul de bronz pentru consiliere pentru start-up și creșterea afacerilor (Carta pentru întreprinderi mici)
  • Clasat pe locul 1 în Anglia și pe locul 2 în țară în University Green League (People and Planet 2022/23)
  • Premiul Eco Campus Platinum (2021)
  • Nivelul de aur în USwitch University Green League (2022)
  • Top 10 universități din Marea Britanie pentru incluziune socială (Ghid universitar bun, 2022)
  • Cea mai bună universitate din estul Angliei pentru acces la educație (Sutton Trust, 2021)
  • Investiții continue în facilități pentru studenții noștri. Cel mai important, am deschis o clădire STEM de 40 de milioane de lire sterline în campusul nostru din Luton în 2019.

  Locații

  • Luton

   University of Bedfordshire University Square Luton, United Kingdom, LU1 3JU, Luton

   Întrebări