Keystone logo
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Introducere

A face o diferență și a schimba vieți prin egalitatea de șanse

La Universitatea din Bradford, ne concentrăm pe crearea condițiilor pentru impactul social, cultural și economic. Ne angajăm în incluziunea socială, iar munca noastră de a extinde oportunitățile și de a le permite studenților să-și atingă potențialul ne-a determinat să depășim în ultimii doi ani indicele de mobilitate socială al universităților engleze.

Studenții noștri aparțin unei comunități universitare care susțin și obțin cele mai bune rezultate ca absolvenți. Strategia noastră universitară stabilește ambițiile noastre pentru 2025, pe care le vom realiza folosindu-ne mândria moștenire ca o rampă de lansare și rămânând ferm în angajamentul nostru față de egalitate, diversitate și incluziune. Ne vom valorifica punctele forte în cercetare, inovare, predare și parteneriate pentru a ne extinde reputația, influența și impactul. Toate acestea vor crea o cultură bazată pe valori, care este incluzivă și eficientă în îmbogățirea vieților și în beneficiul societății.

Strategii, politici, misiune și valori

Tot ceea ce face Universitatea, indiferent cât de mic, face parte din misiunea noastră ca instituție și strategia noastră corporativă.

Valorile și politicile noastre sunt în vigoare pentru a ne asigura că, în realizarea obiectivelor noastre, facem cât mai corect și cât mai bine posibil.

Misiunea, viziunea și valorile noastre

La Universitatea din Bradford ne concentrăm pe crearea condițiilor pentru impactul social, cultural și economic. Prin acest accent, cercetarea, inovarea și predarea noastră modelează viitorul indivizilor și al societăților. Moștenirea noastră bogată și angajamentul față de cercetarea aplicată, predarea și incluziunea socială vor fi folosite pentru a stimula parteneriate strategice care ne extind influența și impactul, în timp ce ne atingem ambițiile strategice.

Misiunea noastră

Pentru a stimula dezvoltarea socială și economică durabilă prin predare, cercetare și inovare remarcabile.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este o lume a incluziunii și a egalității de șanse în care oamenii doresc și pot face diferența. Vom fi cunoscuți ca fiind locul potrivit pentru a face această diferență.

Valorile noastre

Vom fi o organizație care întruchipează valorile noastre în tot ceea ce facem. Aceste valori sunt:

  1. Excelență - excelența se află în centrul a tot ceea ce facem
  2. Incluziunea – diversitatea este o sursă de forță și trebuie înțeleasă, apreciată, susținută și valorificată
  3. Inovație - dăm lumină invenției și celebrăm creativitatea și inovația
  4. Încredere - încrederea este fundamentul relațiilor noastre, susținută de integritate în tot ceea ce facem

Locații

Locații
  • Richmond Road, BD7 1DP, Bradford

Întrebări