Keystone logo
© Vicky Matthers for the University of Bradford
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Introducere

Acest lucru este pentru marii jucători, cei care rezolvă probleme și liderii globali; un Master în Administrarea Afacerilor (MBA) la Universitatea din Bradford ar putea fi următorul mare pas în cariera ta. Dezvoltați abilitățile strategice, financiare și de conducere de care aveți nevoie pentru a performa la cele mai înalte niveluri ale unei organizații. Reușiți ca manager, antreprenor, proprietar de afaceri, cadru universitar sau consultant.

Conceput pentru profesioniști ocupați, MBA-urile noastre oferă:

 • Module de bază în managementul afacerilor, marketing, finanțe și economie
 • Un portofoliu divers de opțiuni opționale, inclusiv economia circulară, asistența medicală, antreprenoriat și consultanță
 • Date multiple de începere (octombrie, ianuarie, aprilie și iulie)
 • O opțiune de studiu în weekend
 • Opțiunea de a studia în campusul nostru din Dubai sau din oriunde în lume prin învățământ la distanță la un moment care ți se potrivește
 • Opțiuni de finanțare flexibile

Modulele de bază oferă o bază solidă de cunoștințe de management, finanțe și marketing, având în vedere capacitatea de angajare viitoare. Modulele opționale vă permit să personalizați aspectele MBA pentru a crea o călătorie de învățare personalizată, care să se potrivească aspirațiilor dvs. de carieră. Proiectul de management presupune un studiu aprofundat al unei zone de afaceri la alegerea dvs.

De asemenea, vă puteți specializa într-o nouă zonă de carieră, în creștere rapidă, cu MBA unic în inovare, întreprindere și economie circulară. Acest nou model economic are ca scop utilizarea mai eficientă a resurselor, reutilizarea produselor și materialelor și obținerea unui profit sporit.

Conținutul cursului este conceput cu contribuția consilierilor din industrie, inclusiv personalități de rang înalt de la NHS Foundation Trust, Prince Lionheart, Bank of America, WWF și Santander.

MBA-urile noastre au primit recent primele 10 clasamente mondiale de la Financial Times pentru raportul calitate-preț, creșterea salariului pentru absolvenții de MBA la trei ani după absolvire, diversitatea demografică a studenților și mobilitatea internațională. Universitatea din Bradford are acreditare triplă coroană de la AMBA, EQUIS și AACSB, care este acordată pentru mai puțin de 1% din școlile de afaceri la nivel global

De ce să alegeți MBA Bradford?

Patrimoniul

 • Școala de Management al Universității din Bradford este una dintre cele mai vechi școli de afaceri din Marea Britanie și are 60 de ani de experiență în furnizarea de MBA.
 • Școala de Afaceri a fost în fruntea inovației în sectorul educației în afaceri
 • Acesta este al 25 -lea an al MBA pentru învățământ la distanță al Universității din Bradford
 • Este unul dintre cele mai longevive cursuri globale de MBA online din lume

Acreditari

Școala noastră de management face parte dintr-un grup de elită care deține „tripla coroană” de acreditări: AMBA, EQUIS și AACSB.

Cursurile noastre de MBA sunt, de asemenea, aprobate de NHS Leadership Academy.

Valoare pentru bani

MBA pentru învățare la distanță este pe locul 1 în lume pentru raportul calitate-preț.

Metodologia Financial Times calculează că salariul mediu al absolvenților la trei ani după absolvire, împărțit la costul studiului pentru MBA, este cel mai mare din lume.

Flexibilitate

Programele noastre de MBA vă oferă flexibilitatea de a studia online de oriunde în lume, cu date de înscriere la alegere pe tot parcursul anului.

Vă puteți aranja timpul de studiu în funcție de angajamentele existente de la locul de muncă și acasă.

Conexiuni

Te vei alătura unei rețele extinse de studenți actuali MBA, absolvenți și contacte de afaceri.

Rețeaua noastră vă oferă acces la servicii online de învățare, cariere și asistență în timp ce studiați și după absolvire.

moștenire

Școala de Management al Universității din Bradford sărbătorește 60 de ani ca școală de afaceri în fruntea inovației în educația de afaceri și 25 de ani de a oferi MBA pentru învățare la distanță. Acest lucru face ca MBA de învățare la distanță să fie unul dintre cele mai longevive și cele mai stabilite cursuri de MBA globale din lume.

A face o diferență pozitivă pentru societate

Bradford MBA abordează marile probleme ale zilei. După pandemie, a avut loc o schimbare culturală a mentalității, liderii responsabili care sunt mai conștienți de probleme precum schimbările climatice, sustenabilitatea, reciclarea și economia circulară. Dorim să explorați oportunitățile pe care le aduce acest lucru, să evaluați impactul personal asupra societății și cum puteți fi o forță spre bine și să faceți o diferență pozitivă în lume.

Clasamente

Clasamentul Financial Times 2024

În clasamentul MBA online din 2024 al The Financial Times , MBA-ul nostru pentru învățare la distanță a fost din nou clasat pe locul 1 în lume pentru raportul calitate-preț și acum este, de asemenea, pe locul 1 în lume pentru ESG și predare net zero.

Conform celor mai recente clasamente FT, suntem pe locul 1 în Marea Britanie și pe locul 4 în lume pentru satisfacția generală și pe locul 6 în lume pentru livrarea programului nostru.

MBA online este clasat pe locul 3 în lume pentru demografia studenților, 80% dintre cei de la curs fiind clasificați ca studenți internaționali și ne-am mutat pe locul 4 în lume pentru „Mobilitatea internațională” , care analizează cetățenia și locul de muncă ale absolvenților. înainte de MBA, la absolvire și la trei ani după absolvire.

Serviciile noastre de carieră pentru studenții MBA se află pe locul 6 în lume , absolvenții noștri sunt pe locul 8 în lume pentru progresul în carieră la trei ani după finalizarea MBA online.

MBA-ul nostru de învățare la distanță este, de asemenea, pe locul 26 în lume în clasamentul MBA online global al revistei CEO .

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Bradford

  Richmond Road, Bradford, West Yorkshire, United Kingdom, BD7 1DP, Bradford

 • Dubai

  Knowledge park, Dubai UAE, Block 2A, F164, Dubai

  • Toulouse

   1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810 TOULOUSE Cedex 7, France, 31068, Toulouse

   Întrebări