Keystone logo
University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

Introducere

UC Irvine School of Law a deschis porțile studenților în august 2009, prima școală de drept public din California, în peste 40 de ani. Legea UCI caută să creeze școala de drept ideală pentru secolul 21, făcând cea mai bună treabă de a pregăti avocații pentru practica legii la cele mai înalte niveluri ale profesiei. Recrutați din școli de prestigiu, facultatea sa clasat pe locul șase în țară în impact științific într-un studiu recent. Organismul studenților are calificări de admitere comparabile cu cele ale organismelor studențești din primele 20 de școli de drept. Curriculumul inovativ al școlii subliniază învățarea directă, studiul interdisciplinar și serviciul public.

Ce este special despre legea UCI


FACULTATEA EXCELENTĂ/>

Scos din școlile de drept, facultatea a fost clasată pe locul 7 în țară în impact științific într-un studiu recent, în spatele Yale, Harvard, Chicago, Stanford, NYU și Columbia. Excelența predare este, de asemenea, o prioritate ridicată, iar numeroși membri ai facultății au câștigat premii în cadrul instituțiilor anterioare.

PRELUCRAREA INOVAȚIEI

Înființată în 2009, UC Irvine School of Law încearcă să creeze școala de drept ideală pentru secolul 21, punând accentul pe învățarea directă, pe studiul interdisciplinar și pe serviciul public.

REAL-LIFE EXPERIENCE

Toți studenții practică legea (sub o supraveghere atentă) în timp ce se află la Legea UCI, începând cu cursul de abilități de contabilitate la primul an - în cazul în care efectuează interviuri cu privire la asistența juridică sau la birourile publice ale apărătorilor - și culminând cu o reprezentare substanțială a clienților într- înainte de absolvire.

STUDENȚII PREȘEDINTE

Optzeci și opt la sută din gradul de lege UCI care a stat la examenul de bar în iulie 2012, februarie 2013 sau iulie 2013 au trecut acum barul în cel puțin o jurisdicție. (În acest moment, am avut 134 de absolvenți să ia un examen de bar și 118, sau 88%, au trecut acum.) Jurisdicțiile în care absolvenții noștri au trecut de bar includ Alaska, California, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania și Texas.

CLASELE MICI

Raportul student-facultate este de 10 la 1, ceea ce înseamnă că clasele sunt mai mici, iar profesorii au mai mult timp pentru studenții individuali.

ACTORI MENTORI

Fiecare nou student este numit un avocat din partea comunității juridice locale pentru a oferi îndrumare în materie academică și de carieră.

ACTIVE PRO BONO

Mai mult de 90% dintre studenți au fost implicați în programul Pro Bono, participând la numeroase proiecte în care au oferit servicii juridice sub supravegherea avocaților. Elevii sunt încurajați să înregistreze 120 de ore pro bono în trei ani.

STUDENȚII SĂNĂTATE

Studiul privind gradul de angajare al studenților în anul 2016 arată că legea UCI depășește cu mult media națională atunci când vine vorba de satisfacția elevilor. Aproximativ 95% dintre studenții noștri din toate cele trei clase își evaluează experiența legată de legea UCI în general ca excelentă sau bună și aproximativ 95% spun că ar putea participa la legea UCI din nou, dacă ar putea să înceapă.

PLACEMENTURI SUCCESIVE

Studenții noștri, de-a lungul anilor, și-au petrecut vara și și-au început cariera într-o varietate de domenii juridice, inclusiv firme de avocatură mari, mijlocii și mici, agenții guvernamentale, organizații de interes public, consilii generale și alte cariere alternative.

PRESTIGIOASE CLERKSHIPS

Judecătorii dintr-o varietate de instanțe federale și de apel, precum și instanțele de apel și instanțele supreme de stat au angajat studenții de drept ai UCI pentru a-și îndeplini rolul de grefieri de drept post-universitar. Acești clerkship-uri acoperă atât sistemul judiciar, cât și sistemul judiciar federal.

INCOMPARABILITATE LOCAȚIE

Școala de Drept este situată în frumoasa, coasta de sud a Californiei, la 40 de mile sud de Los Angeles și 90 de mile nord de San Diego.

Locații

  • East Peltason Drive,401, 92697, Irvine

Întrebări